Sizi cinsel yönden etkilemeyen birisi ile sevgili kalabilir misiniz?

Sizi cinsel yönden etkilemeyen birisi ile sevgili kalabilir misiniz?

Cinsel çekim olmadan aşk olmaz ama her cinsel çekim hissettiğimize de aşık olmayız.
Bence insanların cinsel çekimi sadece fiziksel olarak anlaması da yanlış.
Kimi insan tavırlara, kimisi zekaya, kimisi statüye daha birçok farklı özelliklere cinsel çekim duyabilir.
cinsel çekim ile başlayan ilişkiler, cinsellik yaşandığı anda bitmeye mahkumdur. aksini iddaa eden abazadır :)) insan aşık olunca çoğumuz ilk aşık olduğumuzda böyle bir şeyi böyle bir değerlendirmeyi asla yapamayız aşık olduğumuza ve insan eşi olarak göreceği gördüğü bir insana duygu yoğunluğundan cinsellik safhasına geçemez böyle bir şeyi istemeye çekinir utanır çünkü en arsız insan bile aşık olduğunda utangaç olur
Soru pek onunla alakalı değil ama.
Zaten beğenmediğin biriyle çıkmaya başlamazsın.
Beğendiğin birinin ise, sonradan ortaya çıkan "cinselliği kötü etkileyecek" ciddi fiziksel veya psikolojik problemleri yoksa, cinsel çekiminin zamanla kaybolması pek mümkün değil.
Evlilikte nasıl olur bilemem ama evlilik öncesi böyle bir durumla karşılaşırsam ilişkiye devam etmem.
Aşk içinde o çekimi barındırır, cinsel çekim hissetmediğim birine aşık değilimdir.
Eic seçene teşekkürler.
Cevap
16Cevap
Evet olur tabi ki de
Bence cinsel çekim sonradan oluşan bir şey. İlk önce kişiliğini tanırım eğer bana uygunsa hoşlanırım sonrasında aşık olurum. Devamı da çorap söküğü gibi gelir.
Çekim yoksa aşk olmaz sevdiğim adamla her saniye cinsellik yaşamak isterim
Aşk sevgi hepsi cinsellik üzerine kurulu zaten yahu
İnsan aşık olduğuyla daima olmak ister zaten. Cinsel çekimler bir süre sonra ıvır zıvır zımbırtı kategorisine geliyor.
Aşık olduğun insanı aynı zamanda arzularsin zaten..
Aşk hazdır çekim olmadan olmaz hele bayanların bağlanması hazdan oluyormuş doktor arkdaş anlatıyor
50% çekim 50 %cinsellik olursa 100% mutluluk getirir
Çekim duyduğun insana aşık olmak mı🤔 ben aşık olduğun insana çekim olur diye biliyorum
Cinsel çekim önemli ağam. İnsana heyecan katar. Yokluğu bir yerden sonra öteki duyguları da öldürür.
Cinsellik düşündüğüm kızlara hiç bir zaman aşık olmadı. Aşık olduğum kıza da hiç bir zaman cinsellik düşünmedim.
İnsan aşık olduğu insanı arzular dokunmak sarılmak ister aşk cinselliği tetikler
Cinsel çekim aşka da dönebilir.
Aşk varsa mutlaka cinsel çekimde vardır
Kimse kimseyi kandırmasın kuri aşk diye bir şey yoktur
Sevmeyi beceremedigimden baska bise yapmayi becerdim
Olmuyor.
Önce aşk gelişir cinsellik peşine
Kalamam Cinsellik olabilir
Olmaz. Aşk varsa çekim mutlaka vardır
Niye olmasın yahu. Her şeyde cinsellik beklemeyin
olur ama kalıcı olmaz devamı gelmez
Olur tabi her şey cinsellik değil
Olmammm