Sadece bedenini değil, ruhunu da hissedebilen, partnerinin ihtiyaçlarına duyarlı, iletişimde açık ve sınırları saygıyla belirleyip her anı keşif ve tatminle doldurabilen biri.

Sadece bedenini değil, ruhunu da hissedebilen, partnerinin ihtiyaçlarına duyarlı, iletişimde açık ve sınırları saygıyla belirleyip her anı keşif ve tatminle doldurabilen biri.

Bir insanla bir çok şeyi veya bir çok insanla içinden geçenleri denemiş olması gerekir. Deneyime sadece bildiklerimiz dahil değil aynı zamanda öğrendiklerimiz de dahildir. Sadece misyoner pozisyonunda sevişmek isteyen, oral seksten hoşlanmayan biri de deneyim kazandırır, bana ne istersen yapabilirsin diyen ateşli bir partner de...
Eğer ki cinsel ilişkinin başından sonuna kadar hem o şehveti ve sertliği, aynı zamanda en hassas noktalarına nasıl davranacağınızı bilirseniz, istediğini anında vermeyerek onun tahrik sınırlarını zorlarsanız doğru yoldasınız demektir.
Ardından onun tahmin bile edemeyeceği sınırları aşarak devam etmek, arkasındayken bir anda üstünüze çekmek, kendi zevk suyunun tadına baktırmak gibi olağanüstü sürprizler ne kadar deneyimli olduğunuzu gözler önüne serecektir.
Elimizin yettiği, dilimizin döndüğü kadarıyla diyelim. Teşekkür ederim
Öhöm öhöm hayatım gıcık tuttu yine.. 😅
Erkeğin nereye parmak basması gerektiğini bilmesi ve kadının oturmasını kalkmasını bilmesi gerek.
Netice de iki tarafta nerede ne yapacağını bilmelidir.
Öpüşürken çok ağırdan alır asla heyecanlı davranmaz hiç nefes nefese kaldığını hissedemezsin o kadar kendini iyi Yönetir ki bu konuda elleri çok profesyoneldir asla takılmaz sütyeni de açar pantolonu da indirir eteği de çıkartır o eller hiç boş durmaz aynı anda eller bile
Seks sırasında mesela pozisyon değiştirirken hiç süre kaybetmez direkt değişir ne olduğunu anlamazsın bile seni de o pozisyona sokar boşalmasını çok uzun süre yönetebilir kendini tutar kadın gelene kadar tecrübeli erkekle seksin tadı olmuyor jdjdıd
Ben hiç düşmedim bu kadar profesyonel olandan her şey çıkar djdj
Böyle bir adam çok farklı kadın ile yatıp kalkmıştır kendine saygısı filtresi olmayıp herkese sergileyen bir adamla işimizin olmaması lazım
Tek birisiyle olan bir adam kendini o kişiye göre geliştirir onun bedenine göre her kadının bedenini de başarılı oluyorsa o adam artık çoktan ortalık ürünü olmuştur😌
Bunları yazıcaktım sen yazmışsın tebrikler 🎉 ✌🏻🌸
Sadece uzun yillar evli olan ve tek esli kalan ciftlerin anahtar kilit uyumu vardir. organlar birbirine uyumludur ve baskalari bu uyumu bozar. RED olaya duygusal bakiyorsun. sekste duygusallik cok ise yaramaz.
Cevap
13Cevap
Kontrolü tamamen partnerine bırakmamasından anlaşılabilir. Yani paylaşmalı:))
Guzel bir konu. Kadinin bazi hareketlerini iyi yorumlamasi lazim. Heyecan adrenalin tamam ama guven unsuru onemli. kendini kadarak kadin sevismemeli. Ya da zaman sikintisini hissettiriyorsa ona gore hareket etmeli. erkek kendi fantazilerini asla ve asla dikte ettirmemeli. ilk sekste bir program olmali ama ortam ona uygun olmali
İyi öpüşme sevisme oral yapma her pozisyonda ilişkiye okey demesi, sınırsız olması istenen ozelliktir
Eğer kadının ruhuna dokunup, bedeninde temas etmesi gereken noktaları biliyor ya da keşif becerisi gelişmişse, sonrasında tekrar ne olursa olsun buluşma isteği uyandırıyor ise tecrübeli olarak adlandırılabilir.
karşısındaki her anlamda mutlu edecek bilgi ve uygulamaya sahip olmuş olmalı esası bu ve tabi açık fikirli
Kaşmerlik yapıyorsa tecrübe sahibidir. Kadını da erkeği de aynı
davranıs durum konusma yaklaşım hepsınden olması laızm
Sevişme esnasındaki savaştan anlaşılır net olarak
Tutturmuşlar ruh nedir bu ruh Allah için 😂
bir kere yiyen sürekli yemiştir
KS de kışkırtıcı cinsel sorular sorması:)
Ayıp ramazan ramazan
Katılıyorum
asansorde seks yapanla olmaz
Seks yapması