İlişki sırasında hoşlandığım iltifatlar, genellikle güven verici, samimi ve duygusal anlam taşıyan sözlerden oluşur.
İlişki sırasında partnerinizin size ne tür iltifatlar etmesi hoşunuza gider?

İlişki sırasında hoşlandığım iltifatlar, genellikle güven verici, samimi ve duygusal anlam taşıyan sözlerden oluşur.
İlişki sırasında partnerinizin size ne tür iltifatlar etmesi hoşunuza gider?
Ne kadar etkileyici olduğumu fısıldaması, başkaa duygularını ve arzularını açıkça dile getirmesi, ne kadar arzulandığımı hissettirecek iltifatlat etmesi gibi gibi
Cevap
23Cevap
İltifattan ziyade o sıra kayışı koparıp saç saça, baş başa kopmak var. Tenlerden çıkan sesler, karışan nefesler ve inlemeler yeterli.
"Çok iyisin" "inanılmazsın" "harikasın" "erkeğim benim" gibi kelimeler benim hoşuma gidebilir bence 😂
Daha fazlasını istediğini ima eden iltifatları...
sevgi sözleri olabilir
İçinden gelen güzel iltifatlar olabilir ya da beni delirtiyosum sana bitiyorum doyamıyorum vs.
Ateşli olduğunu yandığını bedenine sahip olmak istediğini söylüyrum tabi kişiden kişiye değişiyor bbu
Kalın aletin beni çok güzel beceriyor demesi.
Sende söyler misin
Altında olmak çok güzel vs ben daha güzel iltifatlar edebilirim ama
Sahiplenici sevgi sözcükleri ve beni ne kadar arzuladığını dile getirmesi hoşuma gider
"Çok güzel s.. kiyorsun" demesi olabilir...
Geçmişte, "harikasın" dediğim kadın, 'asıl harika olan içimdeki" demişti...
İltifat yerine sadece gözlerin anlamlı ve ateşli olması bile yeterlidir.
İçten gelen iltifatlar doğal akışta güzel olacaktır
Inleticen o da kendinden gececek. Iltifat ta ne
Beni izlemek istermisin diye kulagima fisildamasi yeterli🙈
Beni en çok etkileyen içimi doldurdun baskıdan çişim geldi dediklerinde iyice pert ediyom. ayıptır söylemesi 19 cm ve çok kalında 😊
Seninle öpüşmeye doyamıyorum. Dudaklarını ısırıp koparmak istiyorum , örnek olabilir😂
Hard ilişki yaptığımdan bağrış ve kopuş yeterli ki zaten o sırada daha çok küfür ediyor sdfg
Evet gider sevgi karşılıklı olmalıdır
Erkegim demesi olabilir
Çiçeğim haha
Inlemesi yeterli
Etkili bakış
çok iyizin
Çok şey demesi lazım
Butun gun seni arzuladim
Erkeğim veya kocam
hiç fark etmiyor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?