Şu uygulamada şu kişiyle yaptim ama beklemiyordum dediginiz biri var mi?
Bizim dukkandan alisveris yapan bir kizla yapmistim gecen sene. Konu ne ara oraya geldi anlamamistik bile ama ikimiz de asiri zevk almistik. Instadan yapmistik
Şu uygulamada şu kişiyle yaptim ama beklemiyordum dediginiz biri var mi?
Bizim dukkandan alisveris yapan bir kizla yapmistim gecen sene. Konu ne ara oraya geldi anlamamistik bile ama ikimiz de asiri zevk almistik. Instadan yapmistik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz ilk önce bu sitenin diğer versiyonunda yapmıştık sonra instagramda devam etmiştik burada kimseyle seksting yapmadım kimseye instagram vermedim, diğer versiyon burası kadar tehlikeli değil
Diger versiyondan kastin ne? Ben de buradan biriyle instaya gecmistim, sonra karsilikli anlasip bitirmistik
Buranın diğer versiyonu var ya ingilizce olan, orada iki adamla seksting yapma şansım olmuştu ikisi de dindardı ama acayip derecede azgınlardı, hristiyan erkeklerin bu kadar istekli olduğunu düşünmüyordum açıkçası, hele diğeri sürekli o güzelim bembeyaz si*kini atıp dururdu, ötekisi o kadar değildi si*kinin rengini sorduğumda söylememişti bile ama tahmin etmek hiç zor değil, gövdesi beyaz başı pembeydi kesinlikle. Neyse bi süre buranın diğer versiyonunda o hristiyan erkeklerle bayağı bi seksting yaptık sonra instagramlaştık bi süre de orada seksting yaptık hatta o güzelim beyaz si*kini ilk olarak instagramdayken görmüştüm zaten. Burada da sohbet ettiğim oldu ama çok eskidendi fakat burada seksting yaptıklarıma asla instagram vermedim, güvenilmiyor buradakilere.
Yabancilar bu konuda baya iyiler. Beslenmeleri bizden kaliteli oldugu icin hormonal sistemleri daha saglikli ve aktif. Yabancilarla yapmaya devam ediyor musun herhangi bir platformda?
Ya kaliteli beslenmelerini (aslında hiç de kaliteli değil adamlar sürekli fast food yiyor; amerikalıydı bu iki adam) geçtim adamların vücudu mükemmel, sürekli si*kini gönderen adam biraz kiloluydu ama vücudunu bi görecen bembeyaz süt gibiydi, çizik, yara, ben, leke falan hiçbi kusur yoktu, bal dök yala o derece yani, hatta vücutta kıl sevmeyen ben adamın turuncu kıllarına hayran kalmıştım. Artık yapmıyorum seksting ara verdim ama gözüm o si*kini gönderen adamda kaldı yalan yok. Düşünebiliyor musun adam kendini beğenmiyordu ya, şu alçakgönüllülüğe bakar mısın, süt gibi bembeyaz ya*lanası bi vücudu vardı ve vücudunun güzelliğinden haberi bile yoktu adamın.
Beslenme kalitesinden kastim proteine ulasma kolayligi aslinda. Haftada 7 - 10 kg et yiyen insanlar bunlar. Cinsel aktiviteyi direkt etkiliyor.
Kendi fantezilerine gore bedenler varmis demek ki. Adam ne kadar farkinda olmasa da sen eriyip gitmişsin. Umarim oyle bir koca bulursun da seni ucurur 😅 Rus kizlariyla vk uzerinden yapmistim birkac defa, onlar da senin anlattigin gibi bal dök yala. Onlari getirdin aklima fena oldum.
Eriyip gitmişim çünkü benim genel olarak beyaz erkeklere zaafım var. Obezmiş zarganaymış kısa boyluymuş fark etmiyor, kezbanlarınki gibi "erkek dediğin kaslı olcak, geniş omuzlu olcak, uzun boylu olcak, sıkı popolu olcak, büyük ve kalın si*kli olcak" tarzı düşüncelerim yok. Beni azdıran tek şey adamların süt gibi bembeyaz olan vücutları. Öyle vücudu olan adam isterse ilgisiz olsun önemsemem ki. Allah isteyen her kıza beyaz bir koca nasip etsin inşallah. Adamların vücutları gerçekten olağanüstü. Övülmeyi hak ediyorlar.
İlginçsin ama zevklisin
Neden ilgincim merak ettim? Evet zevkli olduğumu düşünüyorum beyaz bir vücuda asla karşı konulamaz bunu sen de iyi biliyorsun. Ama kolay ulaşılamıyor maalesef. İşte bu insana çok koyuyor.
Ilgincten ziyade cogu kizdan daha farkli bakiyorsun. Ilginc kelimesi yanlis oldu ama anliyorsun beni👍 Maalesef ulkemizde istedigimiz bedenlere ulasmak zor.
Hintli bir kız. Kendini serip beni boşaltana kadar inleye inleye mastürbasyon yaptı.
Nereden tanistiniz?
Xhamster
Hintli kızlar, düzgün mü, çünkü çoğu esmer veya siyah.
@yelbegen fizikleri fena değil. 30 yaş altı iyi ve çok cüretkâr.
Dikkatli ol yine de.
@yelbegen Korkma. Olmaz bir şey :)
Her seferinde hetero olduğunu dile getiren genç yakışıklı bir erkekti.