Cinsel Yaşam İlk sekste dikkat edilmesi gereken şeyler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 yardımınıza ihtiyacım var nelere dikkat etmem gerekiyo İlk sekste dikkat edilmesi gereken şeyler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlkinde uzun uzun sevişip sulanması sağlanmalı heyecan yapmadan kasmadan rahatça cinselligin zevkini almaya bakacaksın gerisi gelir 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Öncelikle hijyen temizlik acele etmeden yavaş yavaş tadını alarak yapın daha detayı burdan yazmak olmaz 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun oral seks yapın yeterince ıslanırsan sevgilini yatağa sırtüstü yatırıp sen üstüne yavaş yavaş otur. İlk bu şekilde yap 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Uzun bir ön sevişme ve oral püf noktaları bunlar aceleye getirmemek gerekiyor 0 0 Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Gonca bir sakin ol Bakayım dur bakayım Kimileri nedir ne değildir gel sen bana Tüm detayları anlat 0 0 Yorumla
sohpetmuhabbett Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. iyi ön sevişme gevşemen lazım hafif yavaş girmesi lazım bide pozisyon ögren açmayı ögren 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Koku olmamasına ve sakin kalmaya panik olmana gerek yok kendini serbest birak 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl ilk sekste dikkat etmen gereken şey yapmamak fjfjd 0 8 Yorumla Soran 1 yıl nasıl Yorumla ax2akrep 1 yıl evli değilsen yapma yani Yorumla Soran 1 yıl ama sevgilimle birbirinizi seviyoruz ve istiypruz Yorumla ax2akrep 1 yıl ne kadar zamanlık bi ilişki? yaşlar kaç? Yorumla Soran 1 yıl 6 ay 19 22 Yorumla ax2akrep 1 yıl Öncelikle pişman olup olmayacağından emin olayım ondan sonra yeterli ve gerekli taktikleri vereceğim ilk sevgilinmi altı ay önce az süre değil mi Yorumla Soran 1 yıl yani seviyorum onu ve yükseliyprum da pişman olacağımı sanmıyorum ilk sevgilim değil ama ilk birlikte oluşum olucak Yorumla ax2akrep 1 yıl daha önce her hangi birşeyler yaşadın mı sen bana bi takip ya da mesaj atsana yorumlarda sürünmeyelim Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. evlenmeden yapma pişmanlık 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Temizlik öncelik gerisi teferruat 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. günah işlememeye özen göster yeter 0 0 Yorumla
karaşimşekk0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl karsındaki işi bilmşyorsa seni sogutur 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bol bol yağla 😂😂 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Bakiremisin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla
anonkalsakiyi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Yapmaman bence evlenmeden 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ama istiyoruz Yorumla anonkalsakiyi 1 yıl Yapacaksın sonra karşındaki bırakıp gidecek seni kullanıp atacak yani görürsün bak Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kendini kasma 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hepsini birden alma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Denedinmi sen sevgilin var mı 0 12 Yorumla Soran 1 yıl sevgilim var da ilk olucak benim için Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zamandir sevgilin var Yorumla Soran 1 yıl 6 ay Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yatakta Hic sevisme öpüsme felan olmadimi Yorumla Soran 1 yıl cinsellik hic yasamadim sadece opusme normalde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasil Öpüsme yataktami arabadmi bir yerini elledimi sen elledinmi Yorumla Soran 1 yıl arabada sadece gogus yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Vagina ni elledimi Yorumla Soran 1 yıl hayir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yapiyorsun simdi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uyudunmu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne yapiyorsun simdi Uyudunmu Yorumla
Mrben34 Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. İlkin mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Mrben34 1 yıl Merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Temizlik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
İlkinde uzun uzun sevişip sulanması sağlanmalı heyecan yapmadan kasmadan rahatça cinselligin zevkini almaya bakacaksın gerisi gelir
Öncelikle hijyen temizlik acele etmeden yavaş yavaş tadını alarak yapın daha detayı burdan yazmak olmaz
Ön sevişmeyi uzun tutun oral seks yapın yeterince ıslanırsan sevgilini yatağa sırtüstü yatırıp sen üstüne yavaş yavaş otur. İlk bu şekilde yap
Uzun bir ön sevişme ve oral püf noktaları bunlar aceleye getirmemek gerekiyor
Gonca bir sakin ol Bakayım dur bakayım Kimileri nedir ne değildir gel sen bana Tüm detayları anlat
iyi ön sevişme gevşemen lazım hafif yavaş girmesi lazım bide pozisyon ögren açmayı ögren
Koku olmamasına ve sakin kalmaya panik olmana gerek yok kendini serbest birak
ilk sekste dikkat etmen gereken şey yapmamak fjfjd
nasıl
evli değilsen yapma yani
ama sevgilimle birbirinizi seviyoruz ve istiypruz
ne kadar zamanlık bi ilişki? yaşlar kaç?
6 ay 19 22
Öncelikle pişman olup olmayacağından emin olayım ondan sonra yeterli ve gerekli taktikleri vereceğim ilk sevgilinmi altı ay önce az süre değil mi
yani seviyorum onu ve yükseliyprum da pişman olacağımı sanmıyorum ilk sevgilim değil ama ilk birlikte oluşum olucak
daha önce her hangi birşeyler yaşadın mı sen bana bi takip ya da mesaj atsana yorumlarda sürünmeyelim
evlenmeden yapma pişmanlık
Temizlik öncelik gerisi teferruat
günah işlememeye özen göster yeter
karsındaki işi bilmşyorsa seni sogutur
bol bol yağla 😂😂
Dişini oral yaparken değdirme.
Bakiremisin
evet
Yapmaman bence evlenmeden
ama istiyoruz
Yapacaksın sonra karşındaki bırakıp gidecek seni kullanıp atacak yani görürsün bak
Kendini kasma
Temiz bakımlı ve istekli olman gerekiyor
Hepsini birden alma
Denedinmi sen sevgilin var mı
sevgilim var da ilk olucak benim için
Ne zamandir sevgilin var
6 ay
Yatakta Hic sevisme öpüsme felan olmadimi
cinsellik hic yasamadim sadece opusme normalde
Nasil Öpüsme yataktami arabadmi bir yerini elledimi sen elledinmi
arabada sadece gogus yani
Vagina ni elledimi