Cinsel Yaşam Temas bağımlısı sevgili gözünü korkutur mu? qülkokusu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 210 Korkutur mu sizi Temas bağımlısı sevgili gözünü korkutur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. hayır gözümü korkutmaz benim 0 0 Yorumla
goraci Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 64% 1 yıl hic temas bagimlisi birini gormedim/tanimadim. ama merak ediyorum, bende yaratacagi cekime gore olumlu bakma ihtimalim var ama bu uzun vadede nasil seyreder bilemiyorum.. 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Asla korkutmaz ama lakin temasların yeri yurdu ve mekanida önemli her kişi sonuçta oturup kalktığını edep ve haya yi bilmedir bana göre 😉😉😉 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bi yerden sonra sıkar gibi geliyor her şeyin ölçülü ve dengeli olmasını severim yani yerinde zamanında ve kararınca 0 0 Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Baş başa olan ortamda olması iyidir, fakat herkesin içinde mıçmıç tutmaz yani. Her şeyin bi oluru var, sınırlar önemli. 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Neremi korkutuyo hayırdır. Bu gözler var ya bu gözler. Korkusuz gözler. 1 0 Yorumla
SlowShutter Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben de temas bağımlısı olduğum için sorun olmuyor. 0 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yok ya tuttuğu altın olsun niye korkutsunn😂 0 0 Yorumla
Aşk_tanrısı_eros Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Ben teması çok seviyorum. Gözümü korkutmaz aksine çok hoşuma gider. 0 0 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Korkutmaz karşılıklı yapılan temas aşkı güçlendirir 0 0 Yorumla
pizzatti Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Korkutmaz onun korkması lazım daha beteri var karşısında 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Akdine en guzeli o zatrn temas karsidakine verilen degerin ilginin bi gostergesidir bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl evet şırnasma git öteye falan bağırırım ağzımın içine gir dibeme sokulmussun derim 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Neden korkutsun ki amasyada 0 0 Yorumla
Rijit Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Tam tersi hoşuma gider sürekli temas ederim 0 1 Yorumla Rijit 1 yıl Sana attığım temas gibi Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Aksine, temas severim. 0 0 Yorumla
visneliturta34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Tam tersi kanka hoşuma gider 😊 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır aksine minnoş olur. sjsj 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Korkutmaz ama sıcak havada çekilmez bea 0 0 Yorumla
ROSAMEA Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Yoo niye korkayayım. Sevgilim olan kişi sonuçta. 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben çok severim. Temas önemli. 0 0 Yorumla
Driz_Can Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Ben de temas bagımlısıyım o yüzden süper olur 0 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yo benim hoşuma gider 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. Aksine mutlu eder beni 😂 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yanii ne kadar bağımlı olduğuna bağlı 😂 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. nie korkutsun ki 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çok iyi bence. 0 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır hoşuma gider 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hoşuma gider 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Korkutmaz 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. severim 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Korkutur 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yazın çekilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
hayır gözümü korkutmaz benim
hic temas bagimlisi birini gormedim/tanimadim. ama merak ediyorum, bende yaratacagi cekime gore olumlu bakma ihtimalim var ama bu uzun vadede nasil seyreder bilemiyorum..
Asla korkutmaz ama lakin temasların yeri yurdu ve mekanida önemli her kişi sonuçta oturup kalktığını edep ve haya yi bilmedir bana göre 😉😉😉
Bi yerden sonra sıkar gibi geliyor her şeyin ölçülü ve dengeli olmasını severim yani yerinde zamanında ve kararınca
Baş başa olan ortamda olması iyidir, fakat herkesin içinde mıçmıç tutmaz yani. Her şeyin bi oluru var, sınırlar önemli.
Neremi korkutuyo hayırdır. Bu gözler var ya bu gözler. Korkusuz gözler.
Ben de temas bağımlısı olduğum için sorun olmuyor.
Yok ya tuttuğu altın olsun niye korkutsunn😂
Ben teması çok seviyorum. Gözümü korkutmaz aksine çok hoşuma gider.
Korkutmaz karşılıklı yapılan temas aşkı güçlendirir
Korkutmaz onun korkması lazım daha beteri var karşısında
Akdine en guzeli o zatrn temas karsidakine verilen degerin ilginin bi gostergesidir bence
evet şırnasma git öteye falan bağırırım ağzımın içine gir dibeme sokulmussun derim
Ölürüm lütfen temas bağımlısı olsun
Neden korkutsun ki amasyada
Tam tersi hoşuma gider sürekli temas ederim
Sana attığım temas gibi
Aksine, temas severim.
Hayır, aksine aşırı hoşuma gider
Tam tersi kanka hoşuma gider 😊
Hayır aksine minnoş olur. sjsj
Evlilik öncesi olmaz.
Korkutmaz ama sıcak havada çekilmez bea
Yoo niye korkayayım. Sevgilim olan kişi sonuçta.
Ben çok severim. Temas önemli.
Ben de temas bagımlısıyım o yüzden süper olur
Yo benim hoşuma gider
Aksine mutlu eder beni 😂
Yanii ne kadar bağımlı olduğuna bağlı 😂
nie korkutsun ki
Çok iyi bence.
Bende öyleyim korkutmaz
Evet sevmıyorum yılış yılış
Hayır
Hayır hoşuma gider
Hoşuma gider