Buluşur buluşmaz sürekli elimi tutuyor. Bir yere oturuyoruz eli illa bacağımda olacak. arabadayız bir eli direksiyonda diğeri sürekli benim elimde vites değişecekken bile bırakmıyor. elimi birlikte değişiyoruz. Durmadan öpüyor. Sürekli sürekli temas içinde bıktım söyledim ona sevdiğimden diyor ama tuvalete gidince bile mesaj atıyor gel özledim diye. Sapık mı diye sorguluyorum bazen sevgilisi ya da kendisi böyle olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar aşırısı normal mi haftada 6 gün görüyoruz birbirimizi. Dershane çıkışlarımda beni almaya geliyor ve cumartesi de buluşuyoruz buna rağmen hep böyle.
sanmam vereceğim tepkiyi biliyor hiç cinsellik adı altında bir hareketi yok iki senedir sevgiliyiz ama onun dışında sürekli bir yanımda ol elimi bırakma çabaları sorunları mı var acaba diyorum
dudaktan öpüşüyoruz onu da bana sordu istemiyorsan yapmam diye onun dışında el eleyiz sürekli bırakmıyor elimi oturuyoruz elini bacağımın ğstüne koyuyo belime sarılıyor
öyle hahah benim de sınavım bu herhalde sence sebebi cidden sevmesi mi sürekli görmek istiyor yanyana olalım istiyor ama cinsel hiçbir şeyimiz yok öpme dışında
ben de sevmem kendime ait hayatım kalmadı pazar günleri ders çalışmam gerek diye anca izin veriyor onun dışında sürekli birlikteyiz bırakmıyor bi türlü haftada 6 gün akşam 10 11 e kadar birlikteyiz bunaldım ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinselliğin yolunu açıyor
sanmam vereceğim tepkiyi biliyor hiç cinsellik adı altında bir hareketi yok iki senedir sevgiliyiz ama onun dışında sürekli bir yanımda ol elimi bırakma çabaları sorunları mı var acaba diyorum
Yakında eliyle kurcalamaya başlar
2 senedir birlikteyiz daha hiç oralara dokunmadı göreceği tavrı biliyor
Neye Cesaret etti en fazla
dudaktan öpüşüyoruz onu da bana sordu istemiyorsan yapmam diye onun dışında el eleyiz sürekli bırakmıyor elimi oturuyoruz elini bacağımın ğstüne koyuyo belime sarılıyor
Bi terini okşamadı mı yani
terimi mi yok ahahah öyle şeyler yok
Göğsüne filan elini götürmedi mi
hayır yok öyle şeyler
Klavye de harfler yakın o yüzden yanlış oldu
Sen de mi istemiyor sun
Yoksa evlilik öncesi yapamamak adına mı bu karar
daha ne istiyorsun işte :D :D dsfsdf
rahat durmasını ahhaha sürekli böyle ya bıktım biraz
başka yerlere dokunursa daha sıkıntı knka onunla idare et sdfsdf
öyle hahah benim de sınavım bu herhalde sence sebebi cidden sevmesi mi sürekli görmek istiyor yanyana olalım istiyor ama cinsel hiçbir şeyimiz yok öpme dışında
bazı erkekler böyle psikoapat knka ya tutmaktan zevk alıyorlar sdfdsf
öhöm öyle diyorsan
daha fazlası olursa kork o zaman hiç bırakmaz tuttumu dgfdfgfd
hiç sevmem :D
ben de sevmem kendime ait hayatım kalmadı pazar günleri ders çalışmam gerek diye anca izin veriyor onun dışında sürekli birlikteyiz bırakmıyor bi türlü haftada 6 gün akşam 10 11 e kadar birlikteyiz bunaldım ya
ayrıl ozaman sende niye bunalttırıysunki kendini
ilk aylar böyle değildi ben bağlandım seviyorum zamanla böyle pskopat oldu katlanıcaz artık
evlenince ne bok yicen onuda düşün :D
evlensem daha az görürüm belki hahaha
sen bu kafatla git senin evliligin 1 sene
2 olmaz mı
yok kurtarmaz inanki