Uzun zamandır seksting yaptığım kişinin dedikleri ne demek?

Biz Bayadır konusuyoduk bunla ve hiç görüşmedik. Benden küçük 5 yaş. 21 ben 26. Aramızda cinsel muhabbetler vardı sexting yani. Ama Bayadır bu konudan konuşmuyoruz artık istemiyorum da zaten. Ben bağlanıyorum ve beklentiye giriyorum çünkü. Olan bana oldu bu sürede. Ondan temkinliyjm artık. Aralikli sekilde bana yazıyor. Instadan yazdı 3 gün önce napiyon diye biseyelr dedim işte. Telden de az konustuk sonra musait değilim şu an sonra yazışalım dedi. Ama konuşurken konusacak konu bile bulamıyoruz çok sıkıldım konuşurken en son bunalımdayım zaten hala sürüyor anladim. Neyse işte sonra yazisiriz dedi wp den. Dedim bak eğer cinsellikle geleceksen hiç yazma konusmucam asla dedim. Kapattık işte sonra yazmış dedigin hoş değildi onu kastetmedim dedi bende ne demişim ya amacin oydu yanlış bisey dediğimi düşünmüyorum vb şeyler dedim. Hiç bahsetmedim ki o konudan dedim vb. Biseyelr daha dedim işte görüldü attı sonra cevap verdi tamam yazmış. Bende görüldü attim. Amaç neydi. Bir de konuşurken dedim yaza fit girmek istiyorum o da niye ki dedi imalı sekilde...
Uzun zamandır seksting yaptığım kişinin dedikleri ne demek?