Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. O iş erkeğin kişiliğine ve kültürüne bağlı bir şey.. Eğer sana inanarak kabul ederse elbette yapılır önemli olan senin saf isteğindir.. Ancak anlayışsız ve kişiliksiz biri ise dert yaratır.. mesela gerçekten ister şantaj yaparak.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSexting iki türlü ilişkide yapılır eş ya da sevgiliyle uzaktaysan ya da güvenliğin için mümkün oldukça az bilgi ya da hiç bilgi vermeden yabancıyla yapılır zaten amaç bu yakındaki bu konuları konuşacak kadar samimiysen o iş gerçeğe varır öylede böylede çok dindar biri bile olsa sonu yatak ve insan ne yapacağı belli olmaz sonra güvendiğim dağlara kar yağdı diye ağıt yakarsın
07 Yorumla
Soran+1 yılAz bilgi ve hiç bilgi ne oluyor, yabancıyla yapıyorum da bi tanıdıkla yapsam daha kolay olmaz mı diye düşünüyorum, dindar biri böyle bi şey yapmaz bence kendine engel olur
- +1 yıl
Adın yaşın şehrin falan yani bulunma ihtimalini artıracak bilgileri vermezsin güvenlik için Bi diğeri dindar biri bile bu dereceye gelebilir zaten dinle alakalı olmayan neler neler yapar işin özeti sexting güvenlik için hiç tanismayacan insanla yapılır ya da kocan sevgilin çok uzaklardaysa buluşamiyorsaniz yapılır yani sexting tanıdıkla yapılırsa çok komik. Gelir arkanda gülerler bilenler. Lan partner yakın gerçekte seks yapıp daha çok zevk almak varken sexting yapıyor derler ama çok sürmez onla gerçeğe geçer
Soran+1 yılYok geçmez gerçeğe izin vermez kız
- +1 yıl
Yap gör %50 riski göze alıp yapmak sana kalmış
Soran+1 yılAman ya ne uğraşcam karakter sordum zaten
Soran+1 yılMeraktan
- +1 yıl
Hep %50 riski göze al diyorum yapacaksan
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakın çevreni bilen biriyle yapmanı tavsiye etmem. Seksting sadece zevk için değil, güven veren biriyle de yapılmalı. Seks esnasında ne kadar vahşi terbiyesiz olursa olsun, seksten sonra kalitesini ve samimiyetini koruyan biri olmalı. İkisini birbirinden ayırabilecek biri olursa iyi olur
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayatımda böyle bonkör bi güncelleme görmedim :D Borçlu hissettim kendimi şu an 👅
Soran+1 yıl🍆 ini 👅 lediğim sayın @B-l-a-c-k , borçlu hissettiysen sen de 🍑 ımı 👅 leyerek borcunu ödeyebilirsin. Borcumuza sadık olalım her daim, lütfen. 😉🤭
Cevap sahibi+1 yılAslında kimseye borçlu kalmak istemem. Özellikle 👅 konusunda
Soran+1 yılGüncellemeye yazdığın cevap bile seni eig seçmem için yetti, var artık sen düşün gerisini. İki güzel söze tav olmak yakışmıyor bize ama oluyoruz işte genimizde var 😇
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler eig için. Sana iki defa borçlandım şimdi :)) Hoşuna gidiyorsa daha fazlasını duymak için tanışabiliriz
Soran+1 yılİlk borcunu ödeyemezsin o sadakam olsun 😘 ikinciyi ise bi sorunda görüş paylaşırım benimkini eig seçersin anlaştık mı 🤝
Cevap sahibi+1 yılSadakana ihtiyacım yok teşekkürler
Soran+1 yılOlsun ya içimden geldi 🍆 ini 👅 ledim bitti gitti 😋 alınma lütfen
Cevap sahibi+1 yılKuru sıkı yapıyorsun şu an:) her neyse senin için bu kadarı yeterliyse iyi eğlenceler ;)
Soran+1 yılAçıklar mısın kuru sıkı ne ve ne alaka, inşallah bi cevabı çok görmezsin bana 😘
Cevap sahibi+1 yılProfilim gizli değil. Cevabını merak ediyorsan öğrenebilirsin
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yaz bana cevabını detaylı vereyim
Soran+1 yılYalan yok valla 🍆 ini 👅 lemek isterdim
Cevap sahibi+1 yılKızım hasta mısın? Özelden ulaş diyorum işte. Zaten birazdan bu yorumları bi mod görüp kaldıracak sen de ancak avucunu 👅 artık 🍆 yerine :D
Kişiye göre değişir güven veren biri olması lazım dediklerin gibi olabilir hatta dediklerinle tehdit edip gerçek ilişki isteyebilir herşey olabilir yani
112 Yorumla
Soran+1 yılYani cinsel ilişki, isteyeceği en son şey
Soran+1 yılSexting yapan her kişi cinsel ilişki mi istiyordur, ama ben istemiyorum
Soran+1 yılİstemez belki herkes aynı değil sonuçta
Soran+1 yılBeğenmedin mi yoksa dileğimi 😔
Soran+1 yılTamam 🍆 ini 👅 lediğim sana tekrar diyim o zaman 😘
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
+1 yılyakınlarımda bilerek yaptığım oldu ama mahallede tanıdığım birisi vardı onunla yaptık onunun ben olduğumdan haberi yoktu baya iç dünyasını öğrendim tabiki kalkıp bunu kimselere anlatmadım bu ayıp sölenmez yaşanılan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yüzden yabancı biriyle yap ben öyle yapıyorum burdan
136 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKim peki o kişi?
Soran+1 yılHiç kimse, yani tanıdık biriyle yapsam başıma bi şey gelir mi
Cevap sahibi+1 yılTabiykide bunun garantisi yok kk?
Soran+1 yılNiye yok
Cevap sahibi+1 yılNeyin ne olucagi belli değil bende burdan bi kaç kişi vardı Onlar la telefonda yaptım hep gizli kaldı çünkü ben gizliliğe önem veriyorum
Soran+1 yılTelefonlarını sildin mi
Cevap sahibi+1 yılAlmadım ki alsam da tutmam.
Cevap sahibi+1 yılBurdamsin?
Soran+1 yılTelefonda yaptım dedin ama nasıl almadın
Cevap sahibi+1 yılGizli arıyorlar numara vermeden
Soran+1 yılHım sen veriyorsun yani, verirken tereddüt etmiyor musun
Cevap sahibi+1 yılHayır neden?
Soran+1 yılNedeni mi var insan tanımadığı insanlara numarasını vermez yani
Cevap sahibi+1 yılO yüzden kızlardan istemm sağlık lı olsun diye
Cevap sahibi+1 yılVerende oluyor ama ben daha sonra siliyorum
Cevap sahibi+1 yılSen yapmak istiyor musn bitiyle sexting yapmak
Soran+1 yılYapıyorum zaten sexting ve inanılmaz biri oluyorum o an 😋
Cevap sahibi+1 yılMesajla mi telefonda mı?
Soran+1 yılYabancı biriyle mesajla
Cevap sahibi+1 yılHımm telefona daha zevkli yaa hem yazıp hem yapmak zor oluyor bence
Soran+1 yılAma o bana telefonunu verdi bende kayıtlı fakat ben ona vermedim 😁 sarışın bi adam zar zor anlaşıyoz zaten
Cevap sahibi+1 yılNeden telefonda yapmıyorsun peki?
Soran+1 yılHem yazıp hem yapmıyorum sadece yazıyorum ve sohbetin içeriğinden dolayı kendiliğinden sulanıyor hiç dokunmuyorum. Sulandıkça bacaklarımı açıp kapatıyorum 🍑 sıkışıyor sulu sulu harika oluyor
Cevap sahibi+1 yılTelefonda yaptığın zaman uçuyorsun resmen
Soran+1 yılTelefona gerek kalmıyor ya sextingi yazışarak yapıyorsun sonra o sohbeti okuyunca mastürbasyona malzeme çıkıyor zaten 😘
Cevap sahibi+1 yılHımm oda var ama bi erkeğin kulağına fisildamisi daha zevkli olmaz mı?
Soran+1 yılGerçeğini yapmak için daha çok erken
Cevap sahibi+1 yılGerçeğini yap denedim ki
Soran+1 yılNasıl fısıldayacak peki
Cevap sahibi+1 yılTelefonda
Soran+1 yılTelefon sıkıntı knk ya
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Soran+1 yılTelefon olmaz numara ve sinyal sesi rahatsız ediyor
Cevap sahibi+1 yılSinyal?
Soran+1 yılSignal
Cevap sahibi+1 yılNumaranı vermeyeceksin kaldı ki ben sinyalden kimseyi de aramakla uğraşma nasıl olduğunu bilmiyirm isimede yaramaz zaten
Kişiye bağlı ama ben tanımadıklarımla yapmayı tercih ediyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne oldu birden bire
Soran+1 yılİlham da kim
+1 yılGüvenmeden asla yapmam resim atmadan belki olur ama wp den değil burdan yaparım.
14 Yorumla
Soran+1 yılGüven tabi önemli ama resim atma olayına karşıyım ben de
- +1 yıl
Yüzüm görünmeden atıyorum ama
Soran+1 yılYüzün görünse bile seni rezil mi edecek erkeksin sonuçta
- +1 yıl
Gerek yok tanımadığım birine ne diye yuzumu atayım
Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. En iyisi tanıdık biriyle yapmamak ama tehdit eden de sonuçta kendisi de rezil olur öyle bişey yaparsa
00 Yorumla
+1 yılErkegine gore degişir guvenmıyorsan hepsni yapa bilir
10 Yorumlaünv arkadaşım ile yapmıştık:) sonra ara verdik başkası neden öğrenecek ki...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıltamamen kısıden kısıye degısebılecek cok degıskenlı bır olay bu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bu koz olarak kullanılıp cinsellik isterse ne yapacaksin
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıdığın biriyse karakterini de az çok biliyor olman lazım. Ben karakterine güvendiğim biriyle yapmıştım hiçte sıkıntı olmadı sır olarak kaldı.
43 Yorumla
Soran+1 yılAilenden veya akrabalarından biri miydi
Cevap sahibi+1 yılAkrabamdı
+1 yılHerkesle yapılmaz bu, tanıdık biriyse üç kez daha fazla düşünüp ona göre davranmak gerekir.
04 Yorumla
Soran+1 yılTanıdık tanımadığa göre daha iyi rahat olmaz mı
- +1 yıl
Bence olmaz hep yüz yüze gelirsin
Soran+1 yılPeki ne olur o zaman
- +1 yıl
Sana kalmış
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tanıdık derken kim olabilir sana göre?
124 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki kuzen, enişte gibi yakın erkekler mesela
Soran+1 yılSende azgın bi enişte tipi seziyorum 😁
Soran+1 yılHayır yapmadım tasdik beklemiyom 😘 sexting nasıl olur ki tanıdıkla
Soran+1 yılYok aslında ama olmasını isterdim, ve gerçek bi yabancı ile yapıyorum zaten iyi anlaşıyoruz sanal karı koca gibiyiz adeta
Soran+1 yılYok ya cidden yok, merak ediyorum sadece tanıdıkla sexting yapınca acaba utanç olur mu diye
Soran+1 yılHayır ya mesela komşu da olur fake bir hesaptan sexting yapsam tanır mı beni mesela
Soran+1 yılAma işte tanıdıklar basit insan değil öyle her hesabı kabul etmezler aman boşverdim ya zaten
Soran+1 yılKüçük düşürmüyom amca o kadar sapık biri değiller demek istedim
Soran+1 yılNe isteyim ne olur ki sence
Soran+1 yılTehlikeli seks burda ama, o yüzden en iyisi konuyu kapatmak
Soran+1 yılYok ülkede
Soran+1 yılSayfa?
+1 yılUğraşma biz varız burda 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılBurdakileri kaçırır mıyım hiç beğendiklerimle bikaç kez yapıyorum beğenmediklerime basıyorum engeli 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdık biriyle asla yapılmaması gerekir.
15 Yorumla
Soran+1 yılEğlenceli olmaz mı
- +1 yıl
Hayır. Boka sardı mı herkes öğrenir.
Soran+1 yılBoka nasıl saracak sadece iki kişinin arasında
- +1 yıl
Yazmışsın olabilecekleri yukarıda.
Soran+1 yılYok yani cinsellikle değil de herkese anlatmakla korkutursa kız bu durumdan nasıl sıyrılabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılağzı sıkı ise bir şey söylemez...
ama bir gün gelipte benimle yatarmısın derse şaşırma...011 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle desin hayırdır karısı mıyız
Cevap sahibi+1 yıldiğer insanı tanımıyorum... ben şahsen en kötüsünü düşünerek söyledim... bu benim düşüncem, sen doğrusu neyse onu yaparsın...
Soran+1 yılSen olsan öyle der miydin
Cevap sahibi+1 yılben söylemem ama herkesede güven olmaz... sizi kötüyü baz alın ki ; ona tedbir alıp mağdur olmayın... benim söylemim sizi koruma amaçlı...
Soran+1 yılHaklısın amca hep böyle ol tamam mı
Cevap sahibi+1 yılben o kadar yaşlı değilim neden öyle söyledin ki?
Soran+1 yıl3035 yaş aralığı yazıyor ondan alındın mı yoksa 😘
Cevap sahibi+1 yılbana güzel bir hitap şekli gibi gelmedi... belki de alındım bilmiyorum ama nezaket herkes için iyidir diye düşünürum... neyse boşver... iyi geceler... by by
Soran+1 yılSen her sorulara bye yazan kişi değil misin, amca demek asla hakaret değildir yaşın buna müsait kabul et bunu
Cevap sahibi+1 yılne alaka ilk defa yazdım... ve yazışmayı bitirmek için yaptım... istedim ki artık yazmayalım, iş yüz göz olmaya gitmesin... iyi geceler...
Soran+1 yılAman ya git uyu hiç uğraşamicam tamam
Vallahi belli olmaz ki bu karakterine bağlı bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılişi biliyorsan peşinden çok koşar tanıdık kişi tanımadığın kişi ile yaparsın zaten sonuçta bilmiyor etmiyor seni fantazilerin dibine vuracaksın
018 Yorumla
Soran+1 yılOoo ne fanteziler var bende, harikayım sextingde
- +1 yıl
Bunu görmez olaydım ya demek o kadar iddalisin açıkçası performansını görmek isterdim harikaligini
Cevap sahibi+1 yılCidden harikamisin? Denemek isterdim seninle
Soran+1 yılHarikayım evet, sextingde kendimi kaybediyorum bi fahişeden farkım kalmıyor sexting yaptığım erkek bundan çok hoşlanıyor
Cevap sahibi+1 yılSeninle özele geçme şansım var mı görmek isterim bende
Soran+1 yılFoto atmıyorum ki ne görmek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılFantazilerini konuşmanı falan
Cevap sahibi+1 yılOrdamısın?
Soran+1 yılNe var
Cevap sahibi+1 yılNeden gelmiyorsun ki Dm ye tam istediğim gibisin seninle çok güzel fantazilerimiz olur
Soran+1 yılİstediğin gibi olan şey neler
Cevap sahibi+1 yılSenin istekli olman fantazilerin olması kafamı bacaklarinin arasına gömüp çıkmam ordan hiç
Cevap sahibi+1 yılSöyleyeceğim şeyler var ama sıkıntı olur burada
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılAynen çıkamazsın ellerimle kafanı daha da bastırırsam nefes alamazsın ağzını burnunu aramda hissederim 😂
Soran+1 yılSıkıntı olmaz bence sesli harfleri çıkartarak yaz okuyum merak ettirdin
Cevap sahibi+1 yılBu merak ettiğini dm den konuşsak daha iyi olmazmi ikimiz içinde?
Cevap sahibi+1 yılEski kız arkadaşım direk oturuyordu sende öyle yaparsın oturursun çok iyi oluyor öyle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kız arkadaşım sadece arkadaşım çoğu sefer denedi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgilinle yap ben sevgilimle yapıyorum
41 Yorumla- +1 yıl
Resim atıyor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBemcede tanimadik ve boyundan aşağı ve kjlanacagi hat sadece bunun için olmalı başka kimse bilmemeli
01 Yorumla
Soran+1 yılTanıdık niye olmaz ki, zaten tanımadıkla çok yapıyorum ama boyundan aşağı da yukarı da asla resim atmam telefon da vermem
+1 yılHer önüne gelenle yapılmaz ufaklık
01 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş moruk
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdık olması şartmı
032 Yorumla
Soran+1 yılŞart değil de tanıdıkla sexting yapılır mi yapılırsa nasıl olur
- +1 yıl
Tanıdıgının nekadar güvenilir olmasına baglı seni rezilde edebilir
Soran+1 yılEe sonra nolur sence
- +1 yıl
Seninde tanıdıgın ortak arkadaşlarına söz edebilir kesin yapar demiyorum bi ihtimal dedimya güvenilir sırdaş birimiki
Soran+1 yılÖyle biri yok ya sadece merak ediyom tanıdım biriyle sexting nasıldır diye
- +1 yıl
Güvenilir biriyle daha iyi olur sonuçta gördügün tanıdıgın biri hayal etmesi daha kolay olur ama ileride kesin reale taşıyıp sevişmeye gercege taşınırdı çünkü dynılmaz heycanlarınıza karşı koyamazdınız
Soran+1 yılHayır ben karşı koyabilirim
- +1 yıl
Öyle deme yaşamadan bilemessin
Soran+1 yılDiyorum çünkü yaşamam
- +1 yıl
Sextingimi
Soran+1 yılYok ya sextingi yaparım herkesle yapabilirim hatta, ama reelde kimseye cesaret edip veremem
- +1 yıl
O muhakkak ama burd güvendgin görüştügün kişiden söz ediyoz verirsin demiyom kesin sexting yaptıysan bilirsin anlatan yazan kişi tecrübeli kaniliyetli anlatırsa yaşıyomuş gibi hissettirirse o an heycanına yenilebilirsin tabi bu irade meselesi
Soran+1 yılYok yok iradem sağlamdır benim, yanımda soyunsan fazla istekli değilsem hiç sana dokunmam, bakmam bile 😘
- +1 yıl
Hiç böyle bişey başına geldimi
Soran+1 yılBaşına geldimi derken
- +1 yıl
Benim geldi tam dedigin gibi
Soran+1 yılNe dedim ben
- +1 yıl
Dedigin şeyleri bire bir yaşamadan bilemessen varsayım kalır
- +1 yıl
Onu demek istedim
Soran+1 yılOlsun ben illa olsuncu değilim olmasa da olur, olduğu kadar olmadığı kader 😏
- +1 yıl
İradene sahipsen güvendesin demek
Soran+1 yılEvet irademe sahibimdir yanında olsaydım kolay tahrik edemezdin beni, kuvvetliyim irademe 😘
- +1 yıl
Beni söylüyosn okadar emin olma ben tahrik etmenin ötesine geciririm
Soran+1 yılKendini övmen çok güzel ☺ aferin
Soran+1 yılBulutlara çıkarıp onlara dokunmamı da sağlar mısın 😂
- +1 yıl
Islanıp iç camasırını cıkarıp sıkarsın suları kurutmak için
Soran+1 yılKolay kolay ıslanmam ama tamam kırmıyım seni 😎
- +1 yıl
Rahat ol ben kimseye kırılmam insanları oldugu gibi kabullenir severim senin gibi ıslanmam etkilenmem deyen cok kadını yazarak bile şaşırtmışımdır iradene bişey diyemem ama
Soran+1 yılHaklısın şaşırabilirim belki ama iradem fazla kuvvetlidir
- +1 yıl
👏 tebrik ederim
Soran+1 yılTamam fazla uzatma 😏
- +1 yıl
Okkkk
+1 yılSeni tanımayan birisini bul riske girme
04 Yorumla
Soran+1 yılYa tanımadığım kişilerle çok yapıyorum burada
- +1 yıl
Zevk vermiyor mu?
Soran+1 yılVermez olur mu hiç
- +1 yıl
Yaza bilirmisin bana konuşalım
+1 yılGüvenme
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç umarsız yapardım. Hatta gördükçe azardık. Daha şiddetli olurdu
043 Yorumla
Soran+1 yılOhh önce zihnine sonra beline kuvvet
Cevap sahibi+1 yılYolda kıstırmak isterdim daracık tayt giymişse vıcık vıcık ellerdim
Soran+1 yılMmm bazen tayt giymiş vıcık vıcık olmuş bi pussy olmak istersin
Cevap sahibi+1 yılSpor yapılan taytlar bir harika. Sen giysen her yerini vıcık vıcık ellesem
Soran+1 yılOldu hemen geçiriyom altıma
Cevap sahibi+1 yılGiydin mi nasıl birşey var şimdi sende
Soran+1 yılHe giydim, parlak siyah çorap giydim üstüne de 3 parmak dizüstünde olan kırmızı elbise
Cevap sahibi+1 yılOkşanmak isterdim seni her yerini. Ne güzel olmuştur şimdi. Orayı vıcık vıcık olana kadar ellerdim
Soran+1 yılZaten onsuz da vıcık vıcık teşekkürler ☺
Cevap sahibi+1 yılNe muhteşemsin sen. Beni bitirdin. Gerçekte olsa deli gibi sular akana kadar ellerdim.
Soran+1 yılHiç umarsız yapar mıydın yine
Soran+1 yılÇok açsın seni doyurmak isterdim ama olgun meyve değilim doymazsın benle 😁
Cevap sahibi+1 yılBende öyle seviyorum 😘 sen bana göresin
Soran+1 yılVe bi şey daha... itaat etmeyi seviyorum 🤷🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum seni eve bağlayacak her kostümde umarsızca hizmet ettirmek 😋
Soran+1 yılher kostümde umarsızca hizmet ettirmek 😋
Ne demek
Cevap sahibi+1 yılSeni tavşan sincap yaparım. Gerçekten zor tutuyorum kendimi. Senşn gibi hizmet sever kadınlar muhteşem.
Soran+1 yılTavşan sincap yapmayı hiç duymadım anlamı nedir, yanlışın var hizmet sevmem etmeyi severim
Cevap sahibi+1 yılKostüm bebiş
Soran+1 yılO tür ergen tarzı kostüm sevmem gizli, şöyle olgun gösteren kostümler olursa hay hay
Cevap sahibi+1 yılNe seversin mesela 😋
Soran+1 yılLiseli kız, hemşire, doktor, öğretmen tarzı
Cevap sahibi+1 yılEvet. Sen iste yapalım
Soran+1 yılAl kostümü giyim o vakit 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSana alalım
Soran+1 yılE ben ne dedim 🙄
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim. sana cicilerin hepsini alacağım. Hepsinde yapacağız. Her dakika ve her saat
Soran+1 yılCici mi 😂
Cevap sahibi+1 yılCiciler alacam sana. Hatta ben soyacağım seni. Sen iste yeter.
Soran+1 yılBaña ellemeli 2 cigotayt 25 megacinsel çift çiğdemli tellefoñ da allacañ mı 😁
Cevap sahibi+1 yılAlacam. Pamuk şekeri de alacam. Seni istiyorum ❤️
Soran+1 yılBana çiklat da alcek misin 😜
Cevap sahibi+1 yılAlacam 😻
Soran+1 yılYirim 😋
Cevap sahibi+1 yılBende seni yerim. Cidden ister misin. İstersen özele geçelim.
Soran+1 yılYok ya işin şakasındaydık zaten yazdık eğlendik teşekkür ederim sohbet için bana almış kadar oldun alacaklarını sağol 🙂🙂🙃🙃
Cevap sahibi+1 yılEğlendik demek. Hain seni.
Soran+1 yılHainlik yok bunda kötü söz sahibinedir
Cevap sahibi+1 yılEksiyi sen mi attın. Taytım djdjdjf
Soran+1 yılSensin
Cevap sahibi+1 yılNe oldu be
Soran+1 yılTaytım djdjdjf ne demek
Cevap sahibi+1 yılKötü anlamda demedim aşkım
+1 yılŞahsen güvenilir biri ise neden olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Güvenmediğin biriyle asla yapma zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüvendiğin biri olmalı
10 Yorumla
+1 yılİstediğinle yapabilirsin lakin bir araya gelince konu yine sekse gelebilme ihtimali yüksek
02 Yorumla
Soran+1 yılSekse sohbeti yapmayı severim sorun olmaz sanırım, bir araya gelince de yüz yüze yaparız
- +1 yıl
Tercih senin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılyapılır niye yapılmasın hissediliyorsa
10 Yorumla
+1 yılGuven varsa neden olmasın
10 YorumlaYapmadım tanıdık ile.
00 Yorumla
+1 yılSexting çok istiyorum ama konuşacak yok
024 Yorumla
Soran+1 yılSexting yapan bi kadın bulabilirsin pes etme
- +1 yıl
Yok ki
Sorsan çok var
Soran+1 yılVar da güven vermiyorsunuz kadınlara
- +1 yıl
Benim gibi güvenilir bulsunlar bakalım bulabiliyorlar mı
Ben noyu veriyorum onlar gizliden arasın
Soran+1 yılÇok mu güvenilirsin, sextingde neler istiyorsun 😍
- +1 yıl
Gerçekten çok güvenilirim
- +1 yıl
Ama sen gizlisin burdan da konuşulmuyor
Soran+1 yılBen ne alaka, yüzlerce pembeli var burda canı sexting isteyen
- +1 yıl
Sen bilirsin canım
Gidin güvenilir olmayanlarla yapın benim gibilerle yapmayın
Soran+1 yılYok yavrum ya, zor seçiyorum zaten güvenilir olanı, güvenilir olmayanla ne işim olur
- +1 yıl
Peki
Ben güvenilir olduğumu söyledim her türlü de güven veririm karar senin😍 - +1 yıl
Yapmasını bilmesem zevk vermesem neyse
Soran+1 yılBen de iyiyim ya sextingde, adam sohbetimi beğendiğini 3 kere boşaldığını söylüyor düşün yani 😄
- +1 yıl
Beraber yapmak isterdim
Ses tonum da iyidir 😍
Soran+1 yılSes tonunu tarif etsene 😉
- +1 yıl
Olgun tok sesim var😊
- +1 yıl
Duyman lazım😉
Soran+1 yılSeslendirme yap da mahrum kalmayak sesinden 😉
- +1 yıl
Ben daha ne diyeyim canım bilmiyorum ki 😣
Soran+1 yılKendine bi karı bul ve evlen 😋
- +1 yıl
Pekii
Sağol
Soran+1 yılOyş yirim seni 😍
- +1 yıl
Bir şey demiyorum artık daha ne diyeyim ben
- +1 yıl
Orda mısın😊
Utanır insan biraz
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik değil sexting diyorum niye utansın
Soran+1 yılAranızda kalacak
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güvenmeye çalış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdık ile tuhaf olur 😋
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi olur yani
- +1 yıl
Gerçeğine ister gibi 😋
Soran+1 yılCinsellik mi, sen olsan ister miydin
tadını çıkar benim olsa bende yapardım
012 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten ama tanıdıkla değil
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılBoşalma yok da ıslanma var sadece 😉
Soran+1 yılİkram edebilirim buyur 🍑