Selamm,
Özel gün falan dinlemeyen bir partner, haksızlık mı yapıyordur?

Selamm,
Özel gün falan dinlemeyen bir partner, haksızlık mı yapıyordur?

Hayır niye haksızlık olsun ki regl döneminde hormonal olarak zaten yükseliş oluyor. Bir şey yapılamadığı için de eş, sevgili her neyse partneri yükseltmesi kadın için daha iyi olur. Ruhen de doyuma ulaşır. Ama kadın bunu istemiyor ve rahatsızlık duyuyorsa işte buna haksızlık değil büyük saygısızlık ve bencillik, anlayışsızlık derim.
Hayır neden haksızlık olsun ki. kadınların da hoşuna gider bu zaten. ayrıca Partnerinize özel gününde iltifat etmek, onu övmek ve takdir etmek kesinlikle haksızlık değildir. Aksine, bu tür davranışlar partnerinizi mutlu eder ve ilişkinizi güçlendirir. Partnerinizi mutlu etmek ve ona değer verdiğinizi göstermek amacıyla yapılan davranışlar genellikle haksızlık olarak kabul edilmez. Ancak, manipülasyon veya kontrol amacıyla yapılan davranışlar haksızlık olarak değerlendirilir.
Eğer yolun sonuna devam edecek kadar düşünceli ise tabii ki de bu özel günde olması gerekenlerin ilk başında geliyor ama yarı yolda bırakıp gidecekse o günün en kötü anı olur
Evet haksızlık. Yükselip yarım kalmak çok kötü bir his. Zaten o günlerde hormonlar tavan yapmış oluyor (ağrılı günler değil) çabuk yükseliyorsun ama havada kalıyorsun yavaş yavaş inmek çok kötü hissettiriyor.
Cevap
10Cevap
Neden haksızlık olsun ki sonuçta içten gelen bir şey libido yükseklik felan ajja hiçte haksızlık değil 😄
Değildir reglken de yapılır rahat geçmesini sağlar hatta reglin ama oral yapılmaz o kadar birde birazcık kan kokusu olabilir 🙄
Haksızlık değildir regl iken de seks yapılabiliyor diye biliyorum 🤔
Haksızlıktır. Bir rahat bırakın kardeşim özel gününde insanı
Yoo
İşte böyle yoo diyenleri falakaya yatırmak gerek anca öyle anlarsınız regl sancısının yanında libido mibidonun kalmadığını 😄
Falakaya yatsam orada bile yükselirim ben sksns
Aaaa töbeler olsun
Olsun 😃
😄😄
Ramazan gibi mübarek günlerde özellikle de yapılan şey terbiyesizliktir.
Ay ben özel günler anlamışım meğerse özel günmüş regl iken falan galiba ben yükseksem o da bana uyusun bir zahmet
Türkiye'de yaşıyoruz
Kadını yükseltip, en uç noktada bıraktıktan sonra uzaklaşmak haksızlığın çok ayrı noktası bence. Hepimiz o duyguyu yaşadık, dünyadaki en berbat duygulardan biridir.
Yani su mubarek gunde bile boyle seyler paylasiyorsunuz ya ne diyeyeim
Wynen ilişki yasayamayacagini bile bile yükseltmek insafsızlık olur
Özel günlerde libido daha yüksek oluyor.. Ama yapılmaması daha sağlıklı..
Ne yükseltmesi hanimin yanına yaklaşamıyorum oklavayla uyuyor.
Kadınları bari özel günlerinde rahat bırakın arkadaşlar.
Hayır haksızlık değildir
Ruhsuzda olur, olmaz öyle.
Bu saygısızlığından dolayı onu cezalandırırdım
Tabikide Haksızlık Değildir
Evet
Daha zevkli oluyor ıslak ıslak😂🫠
Evet
istemiyorsa evet
iğrenç bir şey