Selamm❤
Cinsel ilişki de prezervatif tercih edilmeli mi? Hastalıklar çoğalmışken bir de korunma yöntemi olarak düşünürsek, kondomlu ilişki daha mı mantıklı?

Selamm❤
Cinsel ilişki de prezervatif tercih edilmeli mi? Hastalıklar çoğalmışken bir de korunma yöntemi olarak düşünürsek, kondomlu ilişki daha mı mantıklı?

Kondomsuz Şöyle sadık olacaksın bir kişiyle yapacaksın ama kondom filan kullanmayacaksın kdjd İçine filan gelecek böyle erkekler o an çok aşırı duygusal romantik tutkulu oluyorlar kdkdkdkdk
Yorumu yaparken yaşadığını hisettim ehhshs
Sahalara geri döndüm bir ara Formdan düşmüştüm ama djdjj
Yaşasın redaa diye bağırasım geldi dur gaza geldim 😅😅
Hoş geldin o zmaan🥳🥳
Hoşbulduum hadi birlikte bagiralim o zaman sjsjsj
😂😂
Ben seksin doğal olanını severim. Partnerimin teniyle benim tenim arasına ultra ince bile olsa hiçbir şey girmemeli. Ben prezervatif kullanmayı sevmem
Teşekkürler 💐
Merhaba,
Kondom korumaz, kondomsuz! 😅
Cevap
40Cevap
bence kondomsuz daha güzeldir tabi ki de. ama kişiye göre değişir
Çok samimi bir cevap vereyim. Condomla ilişkiye girdiklerim tamamen hataymış ta ki kondomsuz zevkine o mahrum kaldığım hazzın farkına vardıktan sonra anladım...
Kondom kullanmak faydalı ama iki tarafta tam bir hissiyat yaşamak istiyor bazen kullanmamak gerekebiliyor
Kondomsuz tercih ederim, ne kadar kayganlaştırıcı kullansam da deriye göre daha çabuk emiyor. Sürtünme iki taraf içinde işkenceye dönüşüyor.
Hiç kondom kullanmadım yapmacim geliyor kendien güveni olmayan erkek kullanır net
Güvenli bulamadığımız biriyse kullanmak gerekir
Tek kişi ile olacaksa kondomsuz , farklı kişilerle olacaksa mutlaka kondomlu sağlık önemli
Korunmak en sağlıklısı ve doğrusu ama en zevklisi değil.
yok modumu düşürüyor ama tırtıklı aldım birtane cüzdanda bakalım kime nasip olacak :D sen tercih eder misin?
kondomsuz daha zevkli lakin partnerinle ilgili aklında soru işareti varsa kesinlikle kondom şart
Anal ilişki kondomlu çünkü malum türk kadınları hijyen kuralları olmadığı için
Vajinal ilişki de kondomsuz tercih ediyorum
kondomlu kadınlar için hastalık riski daha çok korumak lazım korunmak lazım
Millet kendini kontrol edemiyor kılanın şu şeyleri
Ulan ne b. ktan bir soru lan bu
Ha dur pardon soruyu ysnlis anlamışim sorry
Hastalık riski yok ise kondomsuz.
Et ete deyecek, et suyunu cekecek 😊
Kondomsuz net zevk vermiyor alamıyorum da
Arada bir güven varsa, et ete değmeli...
Kondomsuz bam güm
tabiki sürtünme azalır
Kondomlu diyen gaydır
Ben sevmem takmayı
Şambrelle gül koklanmaz😂
Güvenilirse kondomsuz
Kondomlı zevk suyundan hamile kalan var
Hiçbiri cinsel siz hayat
Kondom
Kondomsuz tabi ki sıcak ve ten tene
Kondomsuz.
Kondomsuz
Prezervatif le
Eğer bu yanıt sağlık ile alakalıysa hak veriyorum, fakat bir tercih ise, kesinlikle kondomsuz isteriz biz erkekler olarak... Gerçek hissetmek önemlidir.
et ete değsin :)
Kondomlu derim
@ @ 'e değecek kardeşim;))
Kondomsuz yapmam ya
Kondom hazzı azaltır
Kondomsuz tabiki
Kondomlu
Ben direk içeri boşalıyorum ne kondomu yaa
Kondom kullanmam
Kondomsuz
Et ete değecek
Kondomsuz