Cinsel Yaşam Kondomlu mu yoksa kondomsuz mu? Sevvalldd Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Kondomlu mu yoksa kondomsuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim için fark etmiyor condom da kullandım bir dönem aynı fark eden bir şey olmuyor boşalma süresi vs 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Prezervatif kullanmayı tercih etmiyorum zevk alamıyorum hiç en güzel zevk et ete değecek bana göre 0 0 Yorumla
YakışıklıOglan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tabiki kondomsuz et ete değmeli çünkü pantnerler birbirini derinden iliklere kadar hissetmeliyiz. 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Partnerim kendini nasıl güvende ve iyi hissediyorsa ama kondomsuz daha keyifli. 0 0 Yorumla
Karamel52 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kondomsuz tabi ki kondomluZevk alamıyorum o sıcaklığı hissetmemve hissetirmem lazım.. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Özel durumu kimsenin bilmesine gerek olduğunu dusunmuyorum. 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sizde bir sürü hastalık olduğu için kondomlu bile tehlikeli 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Taabi ki kondomsuz. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kondomsuz sipiralli 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. İradeli bir erkek oldugum için kondomsuz 👌 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ten teması daha güzel 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sanal versiyonlu. No risk, no hastalık. 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabi ki kondomsuz. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kondom adlaaaa sevmem 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kondomsuz 2 0 Yorumla
Liseli_PonponKız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl kondomsuz 2 1 Yorumla muhammet0707 +1 yıl Tabiki Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kişinin tercihine bağlı 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kondomsuz 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kondomsuz tabiki 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Et ete değmeli. 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kondomsuz 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kondomsuz 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kondomsuz 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kondomlu 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kondom şart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Benim için fark etmiyor condom da kullandım bir dönem aynı fark eden bir şey olmuyor boşalma süresi vs
Prezervatif kullanmayı tercih etmiyorum zevk alamıyorum hiç en güzel zevk et ete değecek bana göre
Tabiki kondomsuz et ete değmeli çünkü pantnerler birbirini derinden iliklere kadar hissetmeliyiz.
Partnerim kendini nasıl güvende ve iyi hissediyorsa ama kondomsuz daha keyifli.
Kondomsuz tabi ki kondomlu
Zevk alamıyorum o sıcaklığı hissetmem
ve hissetirmem lazım..
Özel durumu kimsenin bilmesine gerek olduğunu dusunmuyorum.
Sizde bir sürü hastalık olduğu için kondomlu bile tehlikeli
Taabi ki kondomsuz.
Kondomsuz sipiralli
Kondomsuz elbette et ete olacak
et ete değmeli diyenlerdenim:)
Et Ete Değecek 😍😍😍
İradeli bir erkek oldugum için kondomsuz 👌
Ten teması daha güzel
Sanal versiyonlu. No risk, no hastalık.
Tabi ki kondomsuz.
Kondomsuz
Başarılı