5 senedir evliyiz ve cinsellik açınsından her şeyi deneyimlediğimiz çok mutluyduk var ama bir kaç aydır eve geç gelip bana dokunmuyor bile
bu durum beni çok üzüyor ne yapacağımı bilemiyorum...
5 senedir evliyiz ve cinsellik açınsından her şeyi deneyimlediğimiz çok mutluyduk var ama bir kaç aydır eve geç gelip bana dokunmuyor bile
bu durum beni çok üzüyor ne yapacağımı bilemiyorum...
Yorumlarda git başkasını bul diyenler olmuş ne kadar karaktersiz insanlar var önce bir konuşmak lazım kardeşim bu kadar karaktersiz olmayın
Abla senin yerinde olsam alırım karşıma konuşurum bunlar önemli şeyler bı hastalığı olabilir ne bilim başka bir şey olabilir belki soğumuş olabilir konuşup halledilirse ne güzel konuşarak halledilmiyorsa sana olan sevgisini sorgula eğer sevmiyorsa uzatmanın manası yok yollarınızı ayirabbilirisniz Ma konuş derim her şey konuşarak çözülebilir
Büyük bir sorun var ortada ve ben her daim önceliği sorunu tanımlamaya veririm. Bunun için de konuşmak gerekiyor. Sorunu tespit ettikten sonra çözüm için bir yol bulunur
Cevap
23Cevap
boşanın direk bence
Cinselliğe önem veriyosan ve tatmin olmuyosan er ya da geç ya ayrılırsın ya da aldatırsın ortası yok
neden çıplaksınız beyefendi
Sansli olduğu halde karısını mutlu ve tatmin etmeyen bir adam yazık. Kocanin yerinde olsam hergun en az bir kez seninle seks yapardım.
@Mutlukurbaga bu nedir? 😏
Eşine negatif ve sevgi bağı kontrolü yapabilirim. Bu normal değil
İşle ilgili sıkıntıları ve stresi mi var? Bunu konuştun mu hiç eşinle? Ne diyor?
Deneyimleri çeşitlendirin, onun fatenzilerinde uç şeyleri deneme çalış tabi varsa ya da ben öneririm garip şeyler..
Kocanla konuş önce neden diye
@ZeynepBirinci27 konusup ne deyin ki sogumustur onda yenisini bulmnustur
@HAYATI_1996 sorun nedir diye konuşsun yani öğrensin ona göre adım atsın
Daha ne istiyorsun işte yan gel yat
Her şey seks değil 😅
Monotonluk git konus bence
Başkası mı var acaba 🤔
Zor bir durum evlilgin bitmis sanirim
ayrıl ☑️
İğrenç bir durum senin adına
Beraber p*rno falan izlemekle vaşlayabilirsiniz
Ne oldu