Uzun uzun vajinanı yalamasını iste ondan, ve bunu yaparken de parmaklarıyla içine girip çıksın, ayrıca gt deliğini de parmaklayıp yalasın iyice zevk suyun aktığında da içine girip delice hızlı hızlı sksin
Sakın aldatma, karşısına geçip kendini tatmin etmeye başla ve bunu görsün. İyice isteklensin, baştan çıkart onu daha çok isteklenir ve sertleşir. Yeterince sertlesirse çok zevk alırsın. Erken boşalıyorsa ara vererek yapın durun dinlenin sonra devam edin, emin ol doyacaksın 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Uzun uzun vajinanı yalamasını iste ondan, ve bunu yaparken de parmaklarıyla içine girip çıksın, ayrıca gt deliğini de parmaklayıp yalasın iyice zevk suyun aktığında da içine girip delice hızlı hızlı sksin
Seksting yaparak kendini tatmin edebilirsin en azından başkasıyla olup tamamen aldatmaya da girmez 😇
güz gülleri gibiyim
hiç orgazm olamadım
ya sevişmeyi bilmedim yıllarcaaaa
ya sevişince geç kaldım
Sakın aldatma, karşısına geçip kendini tatmin etmeye başla ve bunu görsün. İyice isteklensin, baştan çıkart onu daha çok isteklenir ve sertleşir. Yeterince sertlesirse çok zevk alırsın. Erken boşalıyorsa ara vererek yapın durun dinlenin sonra devam edin, emin ol doyacaksın 😊
Doyurmak için formüller aramalı asla aldat diyemem aldatmak çözüm değil kesinlikle 😊
Bunu aşablrsnz mujtemeln hem erken olması hemde bencillikten ama bunu aşarsın senn yardımınla 👍
Doyuran birini bulabilirsin. Ben çok severim kocasının mutlu edemediği kadinlari mutlu etmeyi
Gerçekten mi
Evet gerçekten. On sevişme hariç 30-40dk sürüyor boşalmam. Sence nasıl
Nasıl dayanabilir misim
Eşim de beni doyuramıyor. Söyleyince de kavga ediyor.
Sizin sevişme süreniz nasıl?
Kısa
İşte bu da sıkıntı oluyor. Bizim de yok denecek kadar kısa. Erken boşalıyor büyük ihtimalle eşin
Al karsina kinus olmadi tedavi...
Dışardan sipariş verin
neden sorun ne çok mu yaşlı
Vurayım yalanına 😂
eline mahkumsun bu durumda
O zaman boşan
fantezi deneyin
yazık olmuş
Konuş onunla.
1 atıp yatıyor hee
Konuş onunla
Aldat onu