Çekicilik, cinsel çekim, kişilik ve tavırlar arasında nasıl bir denge vardırr?❤️

Çekicilik, cinsel çekim, kişilik ve tavırlar arasında nasıl bir denge vardırr?❤️

Aslında sorunu ateşli partnerin çözeceğine inanmıyorum. İki tarafında istediği birbirini tanımak olmalı her şeyden önce. Gün gelir sırf o anlık zevki yaşayıp uyumak ister insan, bazen de saatlerce süren alevli bir gece. Bir tarafın sürekli istekli olması çözüm değil sorun yaratır aslında. Çünkü her istediğinde buna ayak uydurmak mümkün değildir. En güzeli nelerden zevk aldığınızı iyice öğrenmek ve pastanın süsü olarak eşinize sürprizler hazırlayarak cinselliğe renk katmaktır.
Etna Yanardağı gibi yanan partner arayan insanlar bulamadan heba olup gittiler bu dünyadan xd sürekli baş ağrıları çektiler, yoruldum demeler, bitkin hayattayım bebeğim başka zaman yaparız demeler, internetin kötü çekmesi gibi kötü ön sevişme yapanlar, alet edavat sıkıntısı derken ateşli partner olur sana mutsuz cinsel hayat :dd
Ateş yakar bu derecede bir enerji her insanda yoktur. Nadir bulunan bir element gibi düşüneceksin. bulduğunda kaybetmeyeceksin her gün sevişeceksin bugünün yarını yokmuş gibi ateşi harlayacaksın dökeceksin sıvı benzini sonra ver elini haz dünyası
Her iki cinste ateşi arar buldukları sadece ateşin korudur ve külüdür :d
Benim aradığım bir şey yok. bir gün evlenirsem ya da partnerim olursa tek derdim onun mutlu olması olur. cinsellik daha sonra gelir. cinsel ilişki de de zaten duygularım daha önde gelir her zaman duygu olmadan kesinlikle sevişmem. ve önceliğim her zaman eşimin zevk alması mutlu olmasıdır.
Açıkçası benim aramış olduğum şey bu değil fiziksel tatminden daha çok böyle ruhsal tatmin daha çok ihtiyacım var fiziksel olarak ellerimiz zaten bize fazlasıyla yetiyor kadının sekste asıl amacı ruhsal duyum öpüşmek dokunmak hissetmek
Cevap
44Cevap
Bir taraf ateşten kendini de partnerinide yakarken diğer taraf sulayıcı ve söndürücü olursa iyi olur 😂 iş oralara geldiyse zaten ikisinde de ateş var demektir önemli olan kim su olmak istiyor😀
Her şey tutkulu ve ateşli olmak değil elbet.. Uyum ve denge olmalı kişiler arasında.. Birinin isteği ötekine keyif vermiyor, bundan haz alamıyorsa, isteği kadar ateşli olsun.. Küçük bir oyuncağı görüp ürken biri istediği kadar tutkulu olsun, cinayete kurban gideceğini sanıp kaçabilir..
Ben ateşli arzulu bir partner istiyorum. Çekicilik ve cinsel çekimi olan partner libidosu yüksektir. Bende partnerime karşı arzulu ve istekliyim libidom yüksektir. Ancak karşılaştığım çoğu bayan cinsel isteksiz, görev gibi düşünen var, ölü gibi hadi bitir işini gidelim diyeni var insanı cinsellikten soğutan çok bayan var...
Başkalarını bilmem de benim asıl aradığım şey bedenimle beraber ruhumun da birleşmesi..
Olması gereken aslında..
Herkes bir seks tanrısı/tanrıçası değil tabii ki, ateşli olmasından çok arzulu olup bunu göstermekten çekinmemesi daha kıymetli... Yatakta bir por.. o yıldızı olmasını beklemiyoruz kimseden...
Yani ateşli partner değilde her an arzulayacağı, nir takım duygular hissettiği biri diyelim
Ateşliden ziyada, daha çok uyumlu olmak ve cinsellikten keyif almak daha önemli o tutkuyu oluşturmak.
Tensel uyum öncelikle kokular ve öpüşle başşlar. İçindeyken göz göze her an tutkuyu, * sonrasında öpüşşlerin artmadı bağlanmayı gösterir
Erkeklerin genelde aradığı ateşli ve istekli bir partner bayanların aradığı ise ilişki esnasında duyum noktasına ulaştırabilecek bir partner 😉
Sanmıyorum. Bazıları aseksüel. Ateşten korkanı da var yani.
İnsanız yahu. Neden olmasın. Biliyorum da, varlar. Ama bence bu tarz kadınlar erkeklerden sayıca çok fazla.
Bi bok anlamıyorum cinsellikten
Var mı peki bir yaşanmışlığın
Aşk yaşıyorsan zaten o kişi ateşli oluyor otamatikten
Ateşli fantezileri olan bakımlı temiz anlayışlı biri
S. KS temel cinsel durtudir. Aşk sevgi sadakat vs ile karıştırmayın. Aşk ve sevgide se. KS olmazsa olmaz. Ama se. KS te diğer ikisine gerek yoktur. Nefret ettiğin bir insan bile iyi s.. yorsa ona vermek istersin
Denge yoktur, erkek * got meme gorunce kafayı yiyior
Yarım bırakmamalı
Erkek tatmin oluyor kadın olamıyor
evet olmadan olur mu sizce
Anlayışlı ve keyifli bir insandır
Cevabı söylemişsin katılıyorum
Partner atessiz olsada eline veririz ateşi
başka ne olcak di kı hemde ki cinsellikte
Genel olarak mutlu olmak diyebiliriz
Fantezilerin uyuşmasına da çok önem veririm ben.
İtaatkar ve doyumsuz kadın isterim.
Aynen öyle tabiki
benim icin oyle.
ilgi de arar ateş de arar
Benim evet
tutku çok önemli
Be uyum anlaşabilmek
büyük çoğunluk için evet
Çok ates olursa yanariz 🤣🤣
her şey %25 oranında ilerler bu payede ☺️
Ateşli ve tatmin edici
Evet öyle