Çatlak sorup vebalı olduğuma karar verdim teşekkür ederim 🥰 hdkjckelcje
Vücudumda çatlaklar var, öz güvenim düşüyor. Cinsellikte etkisi çok olur mu?
Çatlak sorup vebalı olduğuma karar verdim teşekkür ederim 🥰 hdkjckelcje
Belimde yani kalça kısmında çok fazla beyaz çatlaklar var ve bunu sorun etmeye başladım. İlerde cinsellik yaşarken de özgüvenimi etkiler gibi geliyor. Bi tavsiyesi olan varsa sevinirim :)
Kendiniz ile barışık olun adamlar buna bakmıyorlar bile boşu boşuna vücudunuzdaki çatlaklar belli yerde lazer bile yaptırsanız gitmeyen o tüyleri ne bileyim cinsel bölge koltuk altı kararması küçük göğüs büyük göğüs adamlar bunlara bakmıyorlar.
Teşekkür ederim
Merhaba, öncelikle kimsenin kusursuz olması mümkün değil, olanlar da bir şekilde kendileriyle oynayıp duruyorlar ve bu da ruhsal tatminsizlik anlamına geliyor benim için. Sizi seven biri olduğunuz gibi şu an ki halinizle ve gelecekte olabileceğiniz tüm hallerle de seviyor ve sevmeli demektir zaten. Vücudunuzu ve kendi benliğinizi en başta sizin sevmeniz gerekiyor ki özgüveniniz tamam olsun. Kimse mükemmel değil ve olamaz. Kısa süreli olarak belki herkesin en formda veya en güzel olduğu dönemler vardır elbette ama hayat bir süreçtir ve insanlar değişir. Hasta olabiliriz, kilo alabiliriz, kilo verebiliriz, sakatlanabiliriz. Birini hayatımıza alıyorsak her koşulu göz önünde bulundurarak almalıyız zaten. Sizi sırf fiziksel görünüşünüz için isteyen biri zaten istemesin. Keyifle kalın.
Teşekkür ederimm :)
Rica ederim 💫
Partnerine göre değişir.
Mesela sana o güncellemeyi yazdırtanlar gibi bir partnerin olursa sevişmekten kaçınmaya ve mutsuz olmaya başlarsın.
Fakat bir de şöyle düşün şimdi; o çatlakların doğal ve olabilen bir şey olduğunu düşünen, değil beğenmemek oraları ayrıca öpen birisi yine aynı şekilde hissettirir mi?
Hiç zannetmiyorum 😀
Ha bunun dışında onlara iyi gelen bir şey olduğunu okumuştum internette ama hatırlamıyorum. Araştırabilirsin.
İnan bana hiç önemi yok... Seni çıplak görecek kadar sana yakınlaşma aşamasına gelmiş bir erkek için bu durumun da, pıttığının renginin de önemi olmaz. Bunlara siz kafayı takıyorsunuz, erkekler değil. Vücudunuzla barışık olmanız bir erkeği daha mutlu eder, kaygınız mutlu etmek ise...
Kusursuz beden arayan önce bi aynaya baksın... Her erkek de bir David Beckham değil yani... Seninle mutlu olmak isteyen erkek önce ruhuna, kalbine tutunur... Bedenine değil...
Teşekkür ederim cevap için
Yeni gördüm
Rica ederim 🙂
Cevap
60Cevap
spor yapmak iyi gelebilir. ayrıca seni seven çatlağını da sever korkma
Allah aşkına senin çatlakların yüzünde değil ki rahatsız olasın ya. İleride dediğine göre bekaretini kaybetmemişsin ve kendini eşine saklıyorsun. Eşin olacak vasıfsız eğer senin çatlaklarını öpmek yerine bunlara laf ediyorsa zaten o an anlamalısın yanlış insanla evlendiğini.
Teşekkür ederim
Niçin?
Cevabın için
Daha bir şey yazmamıştım 😅
Bilakis bu durum çok etkileyici bir sexilik tabiki bunu bilenler için bu böyle ve gerçekten kadının güzelliğinle güzellik katan ayrıcalıklar. Burada atıp tutanlar eminim senin "çatlaklar" derken neyi ifade ettiğini bile bilmeyenler masasından kişilerdir. Bence mutlu olmalısın.
Göğsümdekiler küçük ve yeni çıkmış yani çizik gibi kırmızılar ama belimdeliler beyaz ve uzun zamandır var
Yaa işte bu gerçekten. Bu görüntüler tazelik tatlılık hisleriyle bir arada şekilde sexilik hissini uyandırır görecek olan kişide e olmasa Seksi olmayacaklar mıydı? İşte tam burada demek istediğim yere geliyoruz , memelerin bu şekilde normalden daha tatlı , daha etkileyici , tazelik içinde daha daha sexilik barındırıyor. Belindekiler ise görünümün güzelliğine dahada renkli bir güzellik katarken , Aynı zamanda Seksi görünümünün karşışısında daha çok isteten ve hırçınlaştıran bir tutkuya ulaştırıyor görecek olanı.
Sen hayatına seni seven birini alırsa ne o çatlakları nede başka birşeyi sorun etmeyecektir sevmesini bilen saygılı ve karakterli biri ile olursan bunlar sorun değil ayrıca yollar içinde hepimiDe değişimler olur bunları hayatını etkileyecek kadar önemseme ki bu çatlaklar için internet onlarca çözüm önerileri var arastirmani oneririm
Teşekkür ederim:)
Rica ederim 🙏
O bütün kadınlarda var. En güzellerinde bile. Bazen daha belirgin bazen daha az belirgin ama var.
Bunu bilen birisinin gözüne çarpmaz bile ama hayatında kadın görmemiş sadece internetten tvden gördükleri gibi sananlar elbette şaşırabilir.
Teşekkür ederim
Tamam
Bende de var. Genelde bi anda büyüme ya da kilo vermeden oluyomus. Ama sağlık sorunu olmadığı sürece kimin ne düsündüğünün bir önemi yok. Kendinle barısık ol. Hatta bir gönderiye denk gelmiştim. Bir çocuk kız arkadaşının çatlaklarını sahilde kumun üstündeki suya yansıyan ısık parçacıkları olarak betimlemis. O kadar şanslı ki o kız. Keske hepsi böyle olsa. Tabi bu dediğim kırmızı olanlar için geçerli değil. Hafif ve beyaz çatlaklarınla barısık ol :)
onlar kendi şeylerine baksın önce kadınlarda normal bunlar belli dönemlerde canını sıkma ayrıca artık işlem yapıyorlar çatlak tedavisi
Haklısın teşekkür ederim :)
Çatlakların varsa ve bu seni etkiliyorsa, çok normal ama sekste asıl büyüleyen özgüvenin ve tutkun. Bedenin ne durumda olduğu değil, senin kendini nasıl hissettiğin fark yaratır. Partnerin dokunuşlarında, gözlerindeki arzuya kilitlen; çatlaklar sadece derinin izleri, senin ateşin değil. En çekici olan, kendine güvenip arzunu ortaya koymandır.
Lazer işe yarar
Bence çözümsüz olması daha iyi çünkü güzel durabiliyor
Güzel gibi gelmiyor bana pek
Çatlak için tedavi yöntemleri var ne kadar işe yarıyor bilemiyorum ama denemekten zarar gelmez
Merhaba, ileride cinsellik yaşarken olmasına gerek yok, anlaşılan şimdiden etkilemis özgüvenini. Bu konuda ne kadar var, nasıl görünüyor bilmeden konuşmak doğru olmaz tabi, ama çatlakların nedeni önemli
18 yaşında olduğum için ergenlik döneminde hormonlardan kaynaklı olabiliyormuş
Özgüven sorunum yoktur normalde kendimi beğenir severim ama tabi güzellik takıntım olduğu için kusur olarak görüyorum
İlaç kullanıyorum ama o ilaçtan önce de vardı ve ben yıllardır zayıfım sadece küçükken tombişmişim
Çatlaklar için bir şey kullanmıyorum doktora gitcem
Takılma bence bunlara biz erkekler çok takılmayız öyle şeylere ☺
Seni seven böyle sevsin sen sevdiğin insanın malum yerine kıymet verir misin böyle olsaydı vs der misin?
Demem
Ee o zaman biz niye catlakmis oran buran diyelim? Seven herşeyiyle birlikte sever ☺
Kantaron yağı sürmeni öneririm. Hücre yenileme özelliği var
Teşekkür ederim
Rica ederim. Milletin dediğine bakma. İnsan sevdiğini kusurularıyla sever
Bel ve kalçada 18 yaşında neden ve nasıl olabilir ki çatlak? Kilo sonrası zayıflayanlarda oluyor da oda dikey olur sen yatay diyorsun üstelik göğüslerde de var yeni başladı diyorsun çatlak olduğuna emin misin? Merak ettim 🤔🤔
Benim sevgilimde de çatlaklar vardı seninkiler gibi ama çok takılmadım aksine oralarından öptüm hep onunda böyle çekincesi varmış sevişirken vs beğenmezsin diye korkuyodum kızlarda hep söyledi dedi ben hiç umursamadım çatlak vs heryerini öptüm
:)
O yüzden asla özgüvenin düşmesin cinsellikte vs seni seven çatlaklarından öper sevişirken olduğu gibi daha güzel insan sorun etme kendine bunu sıkma o tatlı canını :)
Ya güzellik konusunda takıntılı biriyim ve ben de gördükçe sorun ediyorum açıkçası
Etmemelisin bence çatlaklarınla da vücudun çok güzeldir buna eminim kuruntu yapma kendine :)
Tekrar teşekkür ederim
Rica ederim ne zaman istersen çatlaklarını yerim senin hahah
Lazer tedavisi ile geçiyormuş ama ben yaptırmadım
Normal epilasyon amaçlı olan lazer değil dimi
Peki teşekkür ederim :)
Yaş kaç? Kilo alıp verme duifnsldin oluyor muydu ya da oluyor mu şu an bunlar baya etkili ve sen çok fazla dikkat ettiğin için göze batıyor kalça ve bacakların arka kısmındadir genelde?
Bazen çok hoş duruyor orası ile oynaması okşaması yavaş yavaş. Sonra kızartması derken ben beğeniyorum çatlakları
Arko krem kullan hani şu her yerde satılan yeşil beyaz tüpte olanlardan
O işe yaramaz bence ya
Yarar sen kullan sonra belki dua edersin, gerçi dua etmesen daha iyi çünkü Müslüman diilim
Teşekkür ederim cevap için
Bol bol dua ettim 😅
Ne güzel işte turnusolun var. doğru adamı bulma turnusolu. böyle öğk möğk edenler dönüp kıllı popon baksın. onlar ne anlar sevmekten.
çatlaklar olabilir bunu dert etme kalçalarının sıkılaşması için ve güzel şekil alması için yapılacak hereketler var bununla aşarsın dert etme
Sen baştan kaybediyorsun çünkü önce kendını beğenmelisin kendin beğenmeden başkasına nasıl beğendirebılırsınkı
Saçmalama yaa kadınların nazar boncuğudur o çatlaklar, biz sizi o çatlaklarla daha seksi buluyoruz içiniz rahat olsun can
Çatlaklar çok mu büyük görmeden bir şey diyemem ama
Yani belimde yatay şekilde uzun çatlaklar var
Fotoğraf atma şansın var mı? Kaç kilosun bide
Bence olmaz önemli olan karşındakine isteğini göstermen ve mutlu etmen
Peki
olumsuz etkisi olmaz
emin olabilirsin
nefes alsın yeter diye bakan erkekler var
Spora başla olarak çok kilo alıp verme
Pek kilo alan biri değilim. Yıllardır en fazla 2 3 kilo alıp vermişimdir. Spora üniversite sınavından sonra başlamayı düşünüyorum
O zaman spor yeterli olacaktır 💪
Peki teşekkür ederim
Rica ederim iyi günler
çok mu kilo verdin
Hayır
neden çatlakların oluştu? biliyor musun?
Bilmiyorum
umarım bir çözüm bulursun. ama istersen bereber internetten araştırabiliriz
boşa sorun etme erkekler bunlara takılmazlar
Sürekli sıkı kıyafetler ve spor yaparak kurtulabilirsin
kür tarifi de uygulayabilirsin
Kanka catlaktan çok vücuduna önem ver dolgunluguna falan
Zayıf olsam da fiziğimi beğeniyorlar genelde o sorunum yok yani
O zaman takma üstüne çık ve atını sür
Çatlaklar gayet güzel bence
Etkisi olmaz merak etme
seven ve seni arzulayan biri onları görmez
Çatlakları daha iyi hale getiren ilaçlar var aktarda onları alabilirsin
Olmaz, yarığı adamın önüne köy çatlak matlak gormez
bende kiloluyum çatlaklarım var fakat kocam bunları çok seviyor kişiye göre değişiyor
Ya ben kilolu değilim ama ergenlik döneminde olabiliyormuş sanırım ve 18 yaşındayım belki ondan dolayıdır
olabilir küçüklükten bile olur yani kilo alıp çatlak çıkar zayıflasanda kalır öylece
Peki teşekkür ederim :)
bi sorun olursa söyle ablam çekinme
Aslında bi soru sormak istiyorum belki bi bilginiz vardır
Hamilelikte kaçıncı ayda çatlaklar oluşur yani 5 haftalık bebekte falan çatlak olur mu
5 haftalıkta oluşmaz ve kişiden kişiye değişir bu durum vücud esnekliğinden dolayı benim 4. ayda belirgin olmaya başladı çatlaklarım
Peki teşekkür ederim tekrar
rica ederim kuzum
Odff belde çok seksi
Neden
Kalça kısmından etkileniyorum
Cildiye ye git amasyada
Amasya da yaşamıyorum
Etkilemez gibi ama tabi bi muayene etmek lazımm
Sorun etme ben severim
Tamam
yok be etkilemez takma
Hiç etkisi olmaz işini ferah tut
Çok kilo alip veriyorsun
Görelim mi nasıl oluyor merak ettim
Kilo alıp veriyor musun devamlı?
Hayır
Çok sorun olmaz bence onlardan kilo alıp vermediysen
Bilmiyorum yani çatlak çatlaktır sonuçta
Stres yapma bence
olmaz çok mu derin
çok oraya odaklanmıyoruz :)
Lazer tedavisi var
Erkek o anda çatlağa bakmaz bence sorun olmaz
Bütün güllerin dikeni olur sen asla özgüvenini kaybetme...
Yükseltiyor beni onlar
Olmaz çokmu var peki
Belimde bence fazla var ama göğsümde yeni çıktığı için çok yok
Ozman sorun olmaz kalcanda varni
Işıkları kapattiginda tüm kadınlar güzeldir.
Fiziğimi genelde beğeniyorlar knk tek sorun çatlak
Vücudunu Görmediğim için yorum yapamam ablacım benim
Krem kullanabilirsin
İşe yarar mı
Hayır bel ve göğüs ama göğüste ki yeni çıkmış
Kafana takma
bir görsek olmaz mı seni
ne çatlağı bacım resmen antalya obruğu
Hiicc sorun olmaz merak etme
Sorun etmez tabi kişiden kişiye göre degisir
Sorun olmaz yapariz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?