kilo sorunum vardı kilo verdim ama çatlaklarım var sizce bu seksi olmama engel mi çatlaklı bir vücutla sevişir miydiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sexylik farklı şeydir. vücut çatlağı hiç bir şeklde engel değildir. ama uyuz sorun eden tip çıkmaz mı. evet öyleleri çıkar her şeye bahane bulan uyuz tipler vardır aldırmayın öylelerine.
şekilci insanlardan uzak durun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yılDeğil, bazı erkeklerin hoşuna bile gidiyor. Ayrıca seni gerçekten isteyen hiçbir erkek çatlağına bakmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılsorun etmeyenler var da hoşuna gideni hiç duymadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇatlaklar doğal dövmedir bu arada asla çekimcen olmasın
Squat gibi sporlarla da geçmese bile daha iyi olur sıklaşarak
Ya bu arada nasıl zayıfladın kanka nolur tavdiye verir misin lütfen013 Yorumla
Soran+1 yılzayıflamanın tek sırrı yürüyüş ya her gün aksatmadan 1 saat yürüyüş yaptım her gün 2 bardak falan yeşilçay içtim bi de bol su içtim aç kalmadım ama çok yemedim hamur işinden uzak durmaya çalıştım ama en önemlisi yürüyüş gerçekten üşenme her gün en az 50dk tempolu yürü ben 3 ayda 15 kilo verdim diyetisyene gitseydim yağdan eksilmemi de görebilirdim :(
Cevap sahibi+1 yılÜzülme be bi spora bakar kas da kazanırsın ki gidersin de
15 kilo bana yetmez o derece diyim de. Emin ol 3 ay önceye göre gayet iyisin kanka. Hiç üzülme sevin hatta. Ve yeni kilo verdiğin için çatlaklar çok belli oluyo zamanla daha az görünecek. Bendekiler de öyle
Soran+1 yılkaç kilo fazlan var? ne kadar fazla kilon varsa ilk 2 hafta özellikle çom daha fazla kilo kaybedersin benim 3 ayda verdiğimi sen 2 ayda verirsin
Cevap sahibi+1 yılBoyuma göre kaç olması lazım ki kilomun boyum 178 kilom da 100 105 arası :(
Soran+1 yıl80 85 sana çok iyi olur bence 20 kilo gözünde büyütme ilk hafta bol su içersen bi de yürüyüşle zaten ödemden 3 4 kilo verirsin sonrası da gelir erteleme erteledikçe kilolar birikiyor sonra hiç verilmiyor valla 2 sene önce 3 4 kilo fazlam vardı takmıyodum bi ara veririm diyodum sonra bş baktım 15 kilo olmuş
Cevap sahibi+1 yılKadınlarda kilo hiç belli olmuyo ya. Ben de aslında fena değilim ama yinede eskiye göre belli oluyo. Kategoriye göre kendime bi yorum yapıcam bi özel durumum var kimse de aaa hiç benzemiyosun tarzında diyo genelde. Kilom yüzünden. Umarım veririm kanka ya valla ne diyim ki 😅
Soran+1 yılbencr kadınlarda daha çok göze batıyor umarım verirsinn
Cevap sahibi+1 yılUmarım kanka tavsiyen ve moralin için çok ama çok teşekkür ederim
Aşırılık dersek göze batıyoda erkeklerde göbek oluşuyo o çok kötü bence. Kadınlarda göbek seven bile var. Ben erkekle çıksam asla kilo istemezdim şansıma kendim öyleyim :D
Soran+1 yılvalla bence erkeklerde sıskalık daha kötü sıska incecik olacağına göbeği olsun daha iyi bence
Cevap sahibi+1 yılYani benim ilgimi geniş omuzlu kaslı özellikle baklavali yakışıklılar çekiyo biraz açık oldu ama🙈
Soran+1 yıltabiki herkesin tercihi öyle olurdu slsmsjdksk ama baklavalı olacağına göbekli olsun değer versin sevsin onlar daha önemli
Soran+1 yılgay misin
Cevap sahibi+1 yılE tabi sevip değer vermesi her şeyden önce
Aslında biseksüelim kadınlarada ilgim var. Maalesef😅
+1 yılValla erkekler ne düşünürse düşünsün catlaklar çok güzel duruyor ben şahsen seviyorum
10 Yorumla
+1 yılGörmek lazım ama sorun olmaz bazen sexilik bile katıyor öyle olması
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnlar sevişmeye bakar çatlaga değil merak etme 😅 işi bitince görürse görür yoksa görmez bile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen direk deliğe odaklanıyorum çatlak patlak umrumda değil
00 Yorumla
+1 yılNasıl kilo verdinnnn
03 Yorumla
Soran+1 yılyürüyüşle her şey mümkünnn her gün 1 saat yürü tempolu bol su iç biraz az ye bu kadar
- +1 yıl
O motivasyondan banada lazımm
Soran+1 yılaşkım valla bilmiyorum kaç kilo fazlan var özellikle ilk hafta fire vermeden yaparsan hem ani beslenme değişikliğinden daha çok kilo verirsin hem de değişimi görmek motive eder önemli olan ilk 2 hafta sık dişini gerisi gelir
+1 yılO kadar çatlak su kaçırmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil takma kafana herkeste var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Catlaktan kastın yırtılma izleri mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu bir sorun değil bir çok kişide var bu durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenç bi sevgili için sanırım göze batabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇatlak nasıl oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sorun değil takılma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok var mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılyok çok değil göğüslerimde bşraz var ama beyaz olduğu için çok gözükmüyo bile bi de bacağımın üstünde ve göbeğimin başlangıcında var kırmızı olmadığı için çok kötü durmuyor ama sevişirken nasıl durur partnerimin gözünde bilmiyorum
- +1 yıl
sorun olmaz bence stres yapma boşuna. Boy ve kilon nedir şu an?
Soran+1 yıl170 60
- +1 yıl
Süpersin sorun yok. Kaç kilo verdin?
Soran+1 yıl15e yakın kilo verdim
- +1 yıl
Sorun olmaz o kadar vermenden çatlak için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı çatlaklar vücutta daha seksi görünüyor
00 Yorumla
+1 yılEvett
00 Yorumla
+1 yılDeğil bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri