1 yılAslında basitlik değildir fakat bütün kadınlar ilk adımı tarih boyunca erkeklerden beklediği için böyle gelmiş böyle gidecek. Mesela Hürrem hiçbir zaman Sultan Süleyman'a "sevişelim mi?" diye pusula göndermedi. Belki de Süleyman hep bunu bekledi bilemeyiz yani. Ama Hürrem yapmadı bunu, pis Hürrem.
24 Yorumla- 1 yıl
😅 Hürrem’i kınıyoruz
- 1 yıl
Mahidevran çok yaşa, Şehzade Mustafa çok yaşa, Hürrem tez Çok yaşa, Ayyaş Selim tez Çok yaşa 😂
- 1 yıl
Tez geb*r yazıyom çok yaşaya çeviriyo KS'de az değil ha 😂
- 1 yıl
Ahaha :D padişahım çok yaşa
En İyi Cevaplar
Kesinlikle basitlik değildir. Bir ilişkide her iki tarafın da isteklerini özgürce ifade edebilmesi önemli. Kadının ilk hamleyi yapması, onun arzularını ve duygularını açıkça gösterebilmesi anlamına gelir ki bu da sağlıklı bir iletişimin göstergesidir. Sadece erkek adım atmalı gibi bir düşünce bence eskide kaldı. Önemli olan karşılıklı uyum ve istek diyeyim
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok bence zaten basit olsa da olmasa da bir çok kadının gerçekten istediği erkek karşısında öyle al gülüm ver gülüm kalacağını sanmıyorum ben hele ki Türk kadınları sevip istedikleri erkek karşısında dokuzar onar tane çocuk doğuran kadınlardan bahsediyoruz jsjsjs yükseklik genimizde var😃
37 Yorumla- 1 yıl
sjdjsjs tövbe de 😅
- 1 yıl
Demem niye düşük olalım kdkdk
- 1 yıl
İfşa etmeyelim kendimizi bi dur daa djdj
- 1 yıl
Aaaa tövbe biz asla şeyler bilmeyiz banyomuzu bile peçemizle yaparız kdkd
- 1 yıl
hâlâ ifşa ediyor :D peçemiz özelimiz sjdjs
- 1 yıl
Peçe dedim daha da ileri seviye nasıl kapatanilirim bilemedim dkxk
- 1 yıl
Sen de haklısın, sustum 😅
Hayir aşko aksine cazibedir erkeğin erkekliğini hissettirir bu kadın beni istiyor der sksjsjsj
43 Yorumla- 1 yıl
Toto kaldırmaca djdjs
- 1 yıl
Uçak mı bu hddjs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır illa erkek başlatacak diye bir Kural yok belki de hoşa gitme sebebidir, o an kim yüksek ise o başlasın daha tutkulu olur.
43 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılO an ilk hamlenin kimden geldiği önemsizdir gadası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSanki herkese adım atıyoruz da basitlik oluyor adı. Basitlik olarak gören erkek sevişmeyi hak etmiyordur. Hak eden erkeği iyi seçmek lazım. Kadınları kullanılacak evlenilecek diye ayırmayan kaliteli erkekler ile olmak lazım. Sevdiğimiz insanla da dilediğimiz gibi olamayacaksak da kiminle olacağız?
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBiraz öyle bir durum söz konusu fakat bunu sözlü olarak beklemek hayal olur erkek için bunu belirtmek isterim.
Kadın öyle bir varlık ki benden dili ile bunu size tabiri caiz ise avazı çıktığı kadar bağıra bağıra söyler merak etmeyin.
Yalnız ufak küçücük bir ayrıntı gizlidir içinde.
Bunu anlayan adamın olması lazım o kadının karşında.
Kusura bakmayın doğruyu söylemek gibi bir huyum var.10 Yorumla İstenildiğini bilmek adamı dahada fena yapar… Erkekliğini daha çok hisseder… Bizde insanız neden birini istemek basitlik olsunki…
43 Yorumla- 1 yıl
Aştık bunları değil mi :D
- 1 yıl
Ooo :D
Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Oldu olucak adamı biz...
Neyse 🙄
Adımları erkek atar. Adım atabilme şansını da kadın38 Yorumla- 1 yıl
Adamı biz? Ne jsdjsks
- 1 yıl
Merak ettim ya :D
- 1 yıl
İpucu alayım kfkdsk
- 1 yıl
Hııı :D öylelii
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değildir,
Ama doğrudan ama dolaylı yoldan aslında seksi başlatan kadındır, ne kadar erkek ilk adımı atsa da.14 Yorumla- 1 yıl
Hayret bu konuda ilk adım kavgası yapılmıyor jdfj
- 1 yıl
Yaşasın yemek yemek 🙄
1 yılAşk varsa iki kişi arasında her şey mübah
Ben bu cinsel şeyini engelledm neden hala oranın soruları
Bana gözüküyor 😅18 Yorumla- 1 yıl
Çünkü buuu cinsellik değil shdjaj
- 1 yıl
Cinsel yaşam da engelli kontrol ettim
- 1 yıl
Ben sıvışmışım aradan demek ki 😅
- 1 yıl
Böyle arada görüyorum yav 😅
- 1 yıl
Tuhaf aslında jdjs
- 1 yıl
Görmezden geleyim dimi
- 1 yıl
Benimkiler hariç, evet 😄
- 1 yıl
Tamam
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yıl
1 yılİş o kerteye gelmişse beklemek nafiledir 😅 sevişmede öncelik sırası.. cinsiyet önceliği.. ekmek sırası olmaz. Olamaz
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u 1 yılÖnüne gelen erkeğe ilk hamleyi yapıyorsa basittir.
Özel olana yapıyorsa cesur ne istediğini bilen kadındır.30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk hamle zaten kadından gelir bu onu basit yapmaz. Kadınlar nasıl erkeklerle birlikte oluyorsa artık bir duygusunu düşüncesini bile söyleyemiyor garip
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Kadının ilk hamleyi yapması, erkeğin cinsel olarak istenildiği düşüncesini besleyeceği için özgüvenini ve libidosunu yükseltecektir. Basit görülecek bir durum olduğunu sanmıyorum
10 Yorumlailk hamle kadından gelirse erkek adımlarını daha rahat atar. ama ilk hamleyi erkekten beklwrsen çooookk bekleyebilirsin. çünkü yasalarda erkeği affettirecek hiç bir kanun yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılNeden basitlik olsun ki? Cinsiyet fark etmeksizin açıkça duyguları ve istekleri dile getirmek çok önemli. İlk adım için en önemli hamle ise kesinlikle göz teması kurmaktır.
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Karı koca arasında her şey olur. Cazibedir, cilvedir mis gibi olay.
Evlilik öncesi yapmayın o zaman basitlik olur20 YorumlaKadınların yaptığı şeyler neden hep basitlik olarak görülüyor çok ilginc
30 Yorumla
1 yılHayır tabiki.. Her zaman ilk hamleyi erkek başlatmak zorunda değil..
30 YorumlaO isteğe sahipsem basitlik falan tanımam yakasından tuttuğum gibi kendime mühürlerim. 😅
31 Yorumla- 1 yıl
Sado tarafları olan kadınlar tehlikeliymiş!
1 yılKadınların 100 de 95 inde bu olay yok. Çoğu kadın erkekten bekliyor başlangıcı. Ne bekliyorsun kardeşim, istiyorsan direkt atla üstüne :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
1 yılBen öyle düşünüyorum. Kadına basit gözüyle bakmıyorum hatta kendinden emin ne istediğini bilen özgüvenli kadın olarak değerlendiriyorum.
10 Yorumla Gerekli ortam oluşmuşsa, kimden geldiğinin Bir önemi yok bence. Önemli olan "an"ın zevkini çıkartmaktır. Bazı şeyler asılmış olmalı zaten.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılBasitlik değil bence aksine benim hoşuma gider ki zaten istenilme arzulanma hissi çok güzel hissettirir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 854 cevap paylaştı.
1 yılHayır, basitlik değildir ilk adımı kadının atması da cazibeyi yükseltir..
21 Yorumla- 1 yıl
Cesurrr😘😘
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
1 yılKadına o hamleyi bırakan erkek ahmaktır
Yaklaşinca bana karşilik vereceğini hissettirsin bana o özgüveni vermesi yeterli olacaktir10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılYo değildir. Kışkırtmak için hamle atması cesurca olur ve adamın hoşuna gider bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden yanlış olsun ki? Cinsel dürtüler sadece bize özel bir his değil. Kadın da birlikte olmak istediği adama yürüyebilir, gerekirse ağzının ortasına iki tane çakıp yatağa fırlatabilir 🤣🤣🫣
10 Yorumla
1 yılBu kadın boğa ve akrep kadını ise asla sasirilmamali ve her şey doğal karsilanmali 😉😉😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılsevısmek ıcın kadın erkek hamlesını ılk olark yapabılır bu basıtlık olmaz arzu ıstek olur
10 Yorumla
1 yılyanlış değil, istediği gibi davranbilir kadınlarda
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılDeğil aslında benim ilk öyle olmuştu bence cesur bi hareket özgüveni sağlam insanlar yapar bunu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Kıvılcım varsa ha kadın ha erkek illa birisi hakete gececek yani basitlik bir mümkün değil bence
10 YorumlaBence olay kimin ilk adımı attığı değil eğer karşındakini arzuluyorsan ilk adımı atan olman normal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bence aksine mevzuyu daha ateşli hale getirir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır degildir eger öyle olursa erkekler hep basit mi olmuş oluyor 😂
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılolur mu. en guzel ve guvenilir tarafi bu.
13 Yorumla- 1 yıl
kadinlari benim kadar taniyamamissin. en kotusunun bile merhameti erkeginkinden iyidir
- 1 yıl
Anlamadım? Ne alaka 🙄
- 1 yıl
:)))))))))))))) Bu konu asla basitlik olamaz bir kadin icin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. hamleye gerek yok bakış yeterli
12 Yorumla- 1 yıl
Ona da hamle denir
Basitlik değil siz erkeklere çok şey yüklüyorsunuz.
Herşeyi erkek yapsın ilk adımı atsın vs tamam kabul ediyorum da kadında tık yok.00 YorumlaKim önce azıyorsa atsın adımı
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılBence değildir seven erkek kız farketmez hamle yapmali bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılYanlış neden olsun ki!
30 Yorumla
1 yılKim daha azginsa ondan gelmeli
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Bunun basitlikle alakası yok
20 YorumlaArtik oyle bi algi kalmadi
10 Yorumla
1 yılHayur marjinal hareket olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence gayet güzel duygu amasyada
10 Yorumla
1 yılErkkekler basit mi o zaman hshs
10 YorumlaDeğildir aksine daha iyidir 😂😂😂
10 Yorumla
1 yılBasitlik?
O nasıl bir başlık ya10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Değildir ama bırakın avcı avlansın!
10 YorumlaHayır bence öyle daha ateşli olur
10 YorumlaTam tersine çok hoş bir hareket.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Değildir yatakta ayıp olmaz..
10 YorumlaNeden basitlik olsun? Seks iki kişiliktir
10 Yorumla
1 yılHayır basitlik değil güzel olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden basitlik olsun hayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılevet kullanıp atarlar ama bana göre değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok öyle kadını daha çok severim
10 Yorumla
1 yılHayır değildir ama erkekten gelmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılseks bu farketmez kimin başlattığı
30 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler