İstemedim de, o ilişkisi bittikten sonra ve benim onları izlerken aldığım hazdan dolayı grup yaptık 2 kadın ve ben. İlkini benim doğum günümden bir gün sonra sürpriz olarak hazırlamıştı. Bir ilan sitesinden bularak. 2 yıl birlikte olduğu kadınla normalde de arkadaş olduğu için grup olayına girmemiştik
Misal oral yaparken çok iyi yapıyorsun, harikasın vs. Biz yan yana uzandığımızda ikimize de oral yapmıştı, onda da eşim sen bizim or... muzsun demişti. Anlık pozisyonlarda, aksiyonlarda söylenecek şeyler yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benden çok ona vakit ayırmasından rahatsız olurum, kıskanmam
Kiskanmam sonuçta hem cinsinden bir zarar geleceğini sanmıyorum 😉
Eşim biseksüel. Cinsel anlamda birlikte olduğu bir kadın vardı ve 2 yıla yakın sürdü
Sen ne yaptın bu durum karşısında
Arada izleme durumum oldu:) Diğerlerinde birebir birlikte olmuşlardı
Birebir derken ne kadar ve nasıl
2 yıl sürdü. Normalde de iyi arkadaşlıkları vardı. Özellikle alkol alındığı ortamlarda mevzu cinselliğe gidiyordu. Ve herşeyi yapıyorlardı
Kim baskındı ve kıskanmadın mı
İkisi de aktif pasif rolüne giriyordu. Ama eşim biraz daha baskındı. Hayır kıskanmadım.. izlemesi inanılmaz haz vericiydi
Sende eşinden bir şey istemedin mi bunun karşılığında
İstemedim de, o ilişkisi bittikten sonra ve benim onları izlerken aldığım hazdan dolayı grup yaptık 2 kadın ve ben. İlkini benim doğum günümden bir gün sonra sürpriz olarak hazırlamıştı. Bir ilan sitesinden bularak. 2 yıl birlikte olduğu kadınla normalde de arkadaş olduğu için grup olayına girmemiştik
Eşin seni kıskanmadı mı
Kafalar güzeldi. O anda çok belli etmedi kıskanmış olsa da. Ama aynı anda oral yaparken kadının elinden alıyordu sürekli:)
Duygusal olarak.. yani sen diğer kadına söz falan söylemedin mi romantik sevgi sözcüğü gibi
Hayır söylemedim. Sadece seks esnasında söylenen şeyler.
Ne söyledin
Misal oral yaparken çok iyi yapıyorsun, harikasın vs. Biz yan yana uzandığımızda ikimize de oral yapmıştı, onda da eşim sen bizim or... muzsun demişti. Anlık pozisyonlarda, aksiyonlarda söylenecek şeyler yani
Her başkası ile birlikte olduğunda izlemedin değil mi eşini
2 farklı kadınla oldu zaten. İkisinde de izledim, biri gruptu zaten diğerinde de 2 defa filan izledim
Her ilişkisi izlenmemeli aslında. 2 kadın yalnız olmalı
Zaten 2 yıllık ilişkide sadece iki defa izledim. Diğerlerinde yalnızlardı.
kıskanırım da o zaten kıskanmaya fırsat bırakmaz nettir canım kocam❤️😊
O kadar güvenme
@Asarkar güvenimi zedeleyecek bişey yok şüphelenecek bişey yok ki zaten başkasını seviyorsada gelip konuşur
Evli misin
@Asarkar Evet
Gizli olmasa idin keşke
@Asarkar sebep?
Bi kaç şey sorucam
Hayır, aksine hoşuma gider
Neden
Lez ve bisex kızlardan ben de hoşlanırım, isterse aramıza da alabilir. 2 kızla yatakta olmayı neden istemiyim ki
Sen olmayacaksın sensiz yapacak
Sonra bana katılacaksa olur
Kıskanırım benimse
Elbette
Neden
yok.
Neden
3lu yaparız kötü mü
Yooo
Neden
hayır
Eğer kab at değilse kıskanır