Bazı insanlarda kıskanma duygusu yok. Hatta paylaşmayı seviyorlar. Bu benim new york'tan arkadaşım. Sadece arkadaşız. Bana çok yardımcı oldu. Masraflarımın yarısını karşıladı. onun da eşini paylaşmaktan hoşlanan biri olduğunu öğrendim. Aslında çoğu erkek bunu seviyor değil mi? Farkediyorum. Tamamen tiksinen erkekler var bir de çok paylaşmak isteyen bazıları da kıskanç rolü yapıyor ama 'zenci bir arkadaşımla tanışmak ister misin?' Diyor.
3. olarak bazı çiftlere katıldım. o an aşırı serbest ve heyecanlılar ama olay sonrası muhteşem kıskançlıklarıvar. hatta bazı kadınlar. kocasının normalde en ufak bir dekolteye bile tahammul edemediğini söyledi. ama olay kendi kontrollerinde olunca muhteşem zevk alıyorlar. hatta aldıım bazı geri bildirimlerde kadın o andan sonra kocasını kendisine tekrar aşık olduğunu yazıyor.
Esim benim mahremim özelim nasıl kıskanmayım da paylasiyim oyle is olur mu. Fantezi adı altında eslilik paylasma adı altında esini baska kisinin kollarina yatiriyosun baskasiyla iliskiye girdigini izliyosun. Imkani yok oyle isler bizi bozar