Onu beni kıskandığı kadar kıskanırım. 💅🏻
10 Yorumla
kıskanırım ama relaxımda :)))9
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkıskanırım evet
00 Yorumla
1 yılBenim eşim olacak insan kıskanacağım hareketleri yapmaz zaten yapan bir insansa nikah kıymam siler geçerim
111 Yorumla- 1 yıl
Sen eli maşalısın
- 1 yıl
Karakterim böyle cok cok aşık olsam bile kolay bir şekilde soğuyabilirim suyuma gidilirse kolay insanımdır beni çözememişse ve kıskandiracak hareketler yapiyosa deger vermemistir deger veren insan sevdigi kisinin her tepkisini huyunu bilir yani
- 1 yıl
Anladım. umarım karşına sana uygun biri çıkar
- 1 yıl
Umarım ama zor biraz benden dolayı
- 1 yıl
Neden ki?
- 1 yıl
İlişkide illaki sorun çıkar fark etmeden insan kendisi de cikarabilir bazı şeylerden kısıtlıyosun kendini illaki en basidi özgürlügün kısıtlanıyor çoğu mevzuda burdan cikiyo zaten kısıtlamak ve kısıtlanmak tarzım değil ama günümüz insanlarınıda görüyoruz kolayca soguyabilen bir insanken iyice bu ozellik artıyo
- 1 yıl
Yani senden sorun olmasının asıl nedeni nedir? Çok kıskanç olduğun için mi?
- 1 yıl
yok kıskançlıktan değil soğumak için illa kıskanmaya gerek yok mesela bir sözü rahatsız eder espri yaptığını sanar bir söz verir ama onu yerine getirmez empati kurmaz vs bunlarda soğutan etkenler
- 1 yıl
Bende bu karekterdeyim. Hasas bir yapıya sahipsin. Biliyorum bağzı huylarını törpülemek zor olsa da. bunu yapman gerek.
Çünkü en çok sana zarar veriyor. Her söylenene takılma. Verdiği sözü yerine getirilmiyorsa öncelikle uyar.
Tekrarı gelirse o vakit uzaklaş. Çok fazla takıntılı bir ruh haline sahibiz. Fazlası bize zarar veriyor
- 1 yıl
cok haklisin gercektsn
- 1 yıl
Bu karakterinin sağlam oluşundan dır. Bu kişiliğinden taviz verme.
Fakat bunun ayarını iyi yapıp. Kendini yıpratmaman gerek.
Dürüstlük hazinedir
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Relax
12 Yorumla- 1 yıl
Süpersin
1 yılOna relax denmiyor bizim buralada
08 Yorumla- 1 yıl
Bize giren çıkan yok. İsteyen istediğini yapar. sen ona onu dersen? yarın oda senin kusurunu görünce sana başka bir şey der
- 1 yıl
görürse desin
- 1 yıl
Hırsızlık. yalancılık. kul hakkı yeme. Bor söylediğinin tersini yapmak gibi şeyler yok sende heral de?
Sütten çıkmış ak kaşıksın o nedenle milleti yargılama hakkın var galiba?
Görürse söylesin diyorsun. yani gizli yapıyorsan sorun yok diyorsun?
Peki nerede kaldı karakter? adamlık? Delikanlılık? Her b*ku yiyorum ama gizli yapıyorum👍 - 1 yıl
kendini anlatma istersen, ben kusursuz biriyim demedim görürse bi yanlışı desin dedim kimse 4 4 lük değildir olamazda.
- 1 yıl
Kimsenin dört dörtlük olmadığının farkında isen. başkalarını düşüncesinden dolayı yargılama hakkını nereden biliyorsun?
Bu sözü duydun mu?
İLK TAŞI GÜNAHSIZ OLAN ATSIN - 1 yıl
Ben burada onlara relax denmediği ni söyledim kim ne... yerse yesin
- 1 yıl
Ona bakarsan senin gibi ahlak zabıtalığı yapanlara da buralarda neler neler derler de?
Biz burada ima ederek sana bunu demiyoruz. O nedenle insanların.
diki ile damı ile da*ağı ile. ne yaptığı ne seni nede beni ilgilendirmesin.
Kınadığını yaşamadan ölmezsin diye güzel bir söz var - 1 yıl
kınamıyorum iyi oku anla başka bi şeyle anılıyor kıskanmayan erkek dedim. neyse boş muhabbet daha fazla yazmaya deymez
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer