Ne zaman istersen yapabilirsin, evlenmeyi beklemek zorunda değilsin. Kendine hiç "seks yapmak neden sadece evli çiftler için normal?" sorusunu hiç sordun mu?
Tabii ki de duygusal davranacaksın. Duygusal paylaşımın olmadığı biriyle böyle bir deneyim yaşaman hayatını etki edecek travmalar bırakabilir. Burada önemli olan duygusal davranırken bir yandan da ilişkinin mantık çerçevesine oturması. Bu mantık çerçevesi kişiden kişiye değişiklik gösterse de örnek vermek gerekirse. Bir şeyler paylaştığın duygusal derinliğiniz olan ve en azından birkaçınısın beraber geçtiği bir erkekle bu dediklerini yaşaman. Ve yaşadığın kişinin rastgele birisi olmaması önemli. Aslında en önemlisi bunu evlendiğinde kocanla yaşamanın ama başta belirttiğin konulardan dolayı buna girmiyorum bile.
Kendini hazır hissettiğinde tam olarak istediğin zaman
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Duygusal açıdan kararsızsan hala bence yapmamalısın, bu işin pişmanlık boyutu zor. Belki de hayatının en değerli anlarını henüz emin olmadığın biriyle yaşıyor olacaksın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ne zaman istersen yapabilirsin, evlenmeyi beklemek zorunda değilsin. Kendine hiç "seks yapmak neden sadece evli çiftler için normal?" sorusunu hiç sordun mu?
Yap
Seni bağlayan bir durummu var
Ben de 46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Nasıl bir kararsızlık mesela? yapıp yapmama konusunda mı yoksa kiminle olacağı konusunda mı?
Çok duygusal davranabiliyorum sevince çok üzülüyorum
Tabii ki de duygusal davranacaksın. Duygusal paylaşımın olmadığı biriyle böyle bir deneyim yaşaman hayatını etki edecek travmalar bırakabilir. Burada önemli olan duygusal davranırken bir yandan da ilişkinin mantık çerçevesine oturması. Bu mantık çerçevesi kişiden kişiye değişiklik gösterse de örnek vermek gerekirse. Bir şeyler paylaştığın duygusal derinliğiniz olan ve en azından birkaçınısın beraber geçtiği bir erkekle bu dediklerini yaşaman. Ve yaşadığın kişinin rastgele birisi olmaması önemli. Aslında en önemlisi bunu evlendiğinde kocanla yaşamanın ama başta belirttiğin konulardan dolayı buna girmiyorum bile.
Bu senin hazır olmana bağlı demek ki hala hazır değilsin yapmaya
Kendini hazır hissettiğinde tam olarak istediğin zaman
Duygusal açıdan kararsızsan hala bence yapmamalısın, bu işin pişmanlık boyutu zor. Belki de hayatının en değerli anlarını henüz emin olmadığın biriyle yaşıyor olacaksın
Amacın sadece zevk almaksa duygusal yaklaşma mantığınla karar ver
Fu** buddy edinebilirsin, illa cinsel birlesim yapmak zorunda degilsin. Oral gibi yontemlerle tatmin olursun
Bazisi na yetmiyirki oral illa icine girmeli
@Bulutsencer kendi tercihine bagli ben bekarken bu sekilde tatmin oluyordum
Yyani şu an evlisin
@Bulutsencer yes
Keske gizli olmassydin
Bunun kararını sen vereceksin... Ne zaman hazır hissedersen o zaman.
Önce sexting deneyimi yaşamak uymazmı
ciddi evlilik ya da mantık evliliği yapılabilir
İstediğin zaman kendini hazır hissettiğinde
Kararsiz kalmak en kötü karardır
Ne zaman aşık olur ve sevgili yaparsn
Bende hiç yapmadım ama duygusal bir şekilde yaşamak istiyorum daha guzel olur
Doğru kişiyi bulunca yap
Sen buldun mu
Buldum yıllar önce
Evli mi şu an
Hayır 😀
İşde beklediğim cevap bence bu saatte herkes burdayda anladın sen :))
Bişey anlamadım ben ama
Yes tatlım dinliyorum
Pardon anlamadım
Ha okey
Hani
Burdan saana baya müşteri cikmis
Ne zaman istersen
Yaparsın
Zamanı gelince
Ne zaman kendini hazır hissedersen
Nezaman istersen
Aklında biri var mı? Arzuladığın