Bakire değilim sevgilim bunu biliyor ve kabulleniyor. 2 aydır beraberiz ve birbirimizi çok arzulamamiza rağmen birbirimize dokunmuyoruz. Sevgilim bunun kararını sana bırakıyorum diyor. Ben onu gerçekten istiyorum ama hemen ilişkiye girmek olmaz diye düşünüyorum. Bunun süresi nedir sizce?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha fazla dayanman zor gibi 😊😊 sanki son noktaya gelmiş gibisin değil mi
012 Yorumla
Soran+1 yılsorma çok istiyorum onu :( çok çekici geliyor.
Cevap sahibi+1 yılHa ha haaa 😊😊 bayanların isteği bizden ennaz 3 kar daha fazla. 😊😆 biraz yakınlaşma olsa direk kendini ona teslim edecek durumdasın😊😊
Şu an bile muthiş bir istek var.😊😊 burdan anlıyorum 😊😊 isteğini bastırıp isteği kontrol altına alman lazım 😊😊 yani mast ile en az 20 dk süren mast ile yoğun orgazm olman lazım😊😊 Çözüm bu. Değil mi?
Soran+1 yılYine de onu istemekten vazgecemiyorum. kendimi ise veremiyorum uyuyamiyorum o derece :( beni anlıyorsun değil mi?
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anlıyorum. Onu hissetmek için deliriyorsun.😊😊 Hatta şu an olduğu gibi devamlı ıslak geziyorsun😊😊 ama bu durumda kolay bayan durumunada düşmek istemiyorsun😊😊 Çözüm isteğini bastırman 😊😊
Mast ile yopınar orgazm olmayı öğrenmen laızm
Cevap sahibi+1 yılÇözüm budur
Cevap sahibi+1 yılAksi takdirde bu iştek seni bitirecek benden demesi. Şu an bile onu muthiş istiyorsun değil mi😊😊
Soran+1 yılEvet sen beni çok iyi anladın. mast. yeterli gelmiyor ne yazık ki. ama deneyecegim. sence ne zaman olmaliyim onunla peki?
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha bekle. Onun sana gelmesi bekle bence. Kolay bayan olmaman laızm. Biraz sana yaklaşmasını bekle 😊😊 ilk sefer değilde ikinci seferde küçük bir yakınlaşmayı kabul et. 😊😊 Zaten dayanacak gücünde kalmadı 😊😊
Şu mast olayına gelince , mast sana hiç yeterli gelmiyor değilmi😊😊 her masttan sonra isteğin daha da artıyor😊😊 değil mi😊😊
Çözüm çok özel vr etkili bir mast tekniği ile hayatında ilk kez yoğun orgazm olman lazım. Bu seni 4 gün idare eder. 4 günde bir mast yaparak o an gelene kadar isteği kontrol altına almış olursun😊😊
Bunun için çok etkili mast teknikleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim 😊😊
Soran+1 yılNasıl bır teknikmis o
Cevap sahibi+1 yılSadece şunu söyleyeyim , normal masttın ennaz 5 katı zevk garantili 😊😊
Genelde orgamz sorunu olan
Vajinusmus sorunu
İlk gece korkusu giib durumlarda kullanılır😊😊
En az 15 dk sürer ve
Bacaklarda çok yoğun uyuşma
Vucudunda çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmaları
Ve geçici bilinç kaybı olması olması lazım😊😊
Eğer bu gece hayatında ilk kez mast ile orgazm olmak istiyorsan sana bir teknik tavsiye edebilirim 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılBu gece kendini rahatlatmak istersen sana kısaca anlatırım😊😊
Cevap sahibi+1 yılSanırım aşırı istekli halindenn gayet memnunsun😊😊😊
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. bunu süresi olmaz seviyorsan güveniyorsan engel tanıma
117 Yorumla
Soran+1 yılhem seviyorum hem güveniyorum. kimseyi bu kadar istemedim belki. ama bu yogun duygularım yüzünden onu kaybetmekten korkuyorum.
Soran+1 yıltamam tesekkurler
Soran+1 yılSeninle 2 ayda ilişkiye girse sevgilin sen ne dusunurdun
Soran+1 yılhala seviyor musun devam ediyor mu
Soran+1 yılPeki ilişkiye girmeniz sizi olumsuz etkiledi mi
Soran+1 yılvalla böyle söyleyince hemen veresim geldi :D
Soran+1 yılNasıl yapayim sence taktik versene biraz
Soran+1 yılözelden yazayım mi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ay biraz erken sanki. Bence biraz bekle ki bir anlami olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum canım
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
+1 yılHadi bir süre belirleyelim. Bu belirlediğimiz süreyi dolduran sevgililer ilişkiye girsin. Meclise de sunalım bu yasayı. Ne dersin?
10 YorumlaEvlenince olması gerek diye düşünüyorum ama sizinki farklı.. bence bır yıl bekle
10 YorumlaSen hazırsın bence istiyorsun da , öpüşüp birbirinize dokunuyormusunuz peki?
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece öpüşme var. hiç dokunmadik birbirimize.
Soran+1 yılHayır hiç olmadı çok seviyeli gidiyoruz. yakınlaşmayi bana bırakıyor.
benım gıbı bırı bakırelık onemlı degıl evlenırımde sevmem yeter de cocugu bılmem yatıp bırakabılırde
00 Yorumla
+1 yılHemen girsen dha iyiydi 10 dk içinde alaydın gazını iliğini kurutsaydın cap cap cap şimdiye skor 250 olmuştu -125 geridesin
💃00 Yorumla
+1 yılPeki sadece ilişki ile mi sınırlı olacak ilerisni düşünmüyor musun evlilik filan
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum o da düşünüyor
- +1 yıl
Kararı siz vereceksiniz aile ne der bu olaya zamanla sorun çıkar mi bilemem orasını da ancak zaman gösterir
ben erkek arkadaşımla bir ay sonra ilişkiye girmiştim
10 YorumlaBencede fazlada uzatma derim. bir süre daha bekleyip ilişkiye girmen mantıklı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kere zina islemissin.. bir daha isleme bari.. evlenmeyi bekle..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkinizde birbirinizi arzuluyorsaniz beklemenin mantigi ne? Bu sorum bakireler icin de gecerli?
09 Yorumla
Soran+1 yılbasit gormez mi sence çabuk olunca
Cevap sahibi+1 yılBakire olmadigini biliyo dimi?
Soran+1 yılEvet biliyor bunu sorun etmiyor
Cevap sahibi+1 yılSorun etmiyorsa basit görmüyor demektir dimi?
Soran+1 yılmuhtemelen evet
Cevap sahibi+1 yılE o zaman senin duymak istedigin ne ablacim. Biliyosun iste herseyi ☺
Soran+1 yılYa işte kafasında kurar mi Türk erkekleri bir garip biliyorsun. Bu kız bana hemen verdi herkese böyledir der mi diye korkuyorum. ona karşı duygularım çok yoğun.
Cevap sahibi+1 yılYa bu konuyu senle ulu orta degil de basbasa konusalim desem yanlis anlarsin dimi?
Cevap sahibi+1 yılCevap bile vermedin 😃
34 saat 54 dak 2 sn sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendikten sonra ver
05 Yorumla
Soran+1 yılbakire değilim ama
Cevap sahibi+1 yılNe fark eder o zaman seni basit illa görecekse evlendikten sonra yine görür ama en azından dini nikah kıy için rahat olsun
Cevap sahibi+1 yılArzuluyorsanız bunun zamanı yoktur beklemek saçma olur ver gitsin
Soran+1 yılPeki tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurnu sürtsün biraz daha bekle
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar bekleyim sence
Cevap sahibi+1 yılNe desem bilemedim hemcinsin olarak duygularınla oynamasını istemem sevgisinden emin olunca yapın..
Soran+1 yıltamam canım sagol
- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılVereceksen uğraştırma bence, yazık.
00 Yorumla
+1 yılonun bir zamanı yok ki canınız ne zaman isterse
014 Yorumla
Soran+1 yılcanımız istiyor ama basit gormesinden korkuyorum
- +1 yıl
niye basit görsün oda yapcak aynı şeyi seninle birlikte sanki sen tek başına yapmayacaksın ya:)
Soran+1 yılyani haklısın ama erkeklerin kafası başka çalışıyor biliyorsun. Bu kadar kısa sürede benle olduysa herkesle olur gibi bir düşünceye kapılır mi diyorum. .
- +1 yıl
evet sende haklısın ama o her erkekte öyle deildir onu tanıyan sensin böyle düşünecek birimi
Soran+1 yılmodern birisi olarak gözüküyor ve bana saygı duyuyor. bır kere bile dokunmaya kalkmadi bana.
- +1 yıl
ozaman normal karşılama ihtimali yüksek olabilir
Soran+1 yılbana da öyle gibi geliyor. 35 yaşında bu arada. olgun birisi.
- +1 yıl
o daha iyi rahat ol sorun olmaz bence
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumlar için gerçekten
- +1 yıl
rica ederim umarım faydalı olur
Soran+1 yılPeki siz 2 ayda birlikte olan bir kadın için kötü bişey düşünür musunuz
- +1 yıl
hayır düşünmem çünkü onun istediği gibi bende isityorum sağlıklı ve yetişkin her iansanın buna ihtiyacı vardır
Soran+1 yılİnşallah o da senin gibi düşünüyordur
- +1 yıl
büyük ihtimalle öyledir
+1 yıltabi hemen olmaz seni çok basit sanat
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar geçmeli sence
- +1 yıl
bence bir 6 ya da 9 ay geçmeli birbirinizi iyi tanimaniza yeter bu süre ya da aklında bir zaman hesabı yap ne zaman kendini hazır hissedersen
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
bişey değil ablacim
+1 yıl3 ay 2 hafta 1 gün 8 saat sonra..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapin gitsin zaten bakire degilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkese verdiğimi dusunmesin sonra
Cevap sahibi+1 yıldusunsun nolcak.
Soran+1 yıldüşünmesini istemiyorum seviyorum onu
Gizli Üye(36-45)+1 yılGirsene zaten açık kapısın canım banada verebilirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılbakire olmamak demek herkese vermek mi demek hayret bişey ya düzgün konusun
Cevap sahibi+1 yılÖyle yani senin hayat kadınlardan farkın ne
Soran+1 yılHayat kadınları para karsiliginda birlikte olur. ben sevdiğim adamla birlikte oldum. önüme gelenle olmadım. benim namusumu sorgulamak sana düşmez.
Cevap sahibi+1 yılOnunla yedin içtin onlar parayla zaten oluyor
Soran+1 yılkimsenin parasini yiyip içmedim ben. tanımadığın insanları yargılama.
kapı açık bademki al içeri
00 Yorumla
+1 yılDaha neyi bekliyosun
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok güven belki de... değer veriyorum ona. beni basit görmesini istemiyorum. .
+1 yılıyı dayanıyorsun D:
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor dayanıyorum canım sorma
- +1 yıl
nedenkı?
Soran+1 yıle arzuluyorum onu ama herkese aynı olduğumu dusunmesinden korkuyorim
- +1 yıl
aynı durum bndede var :s
- +1 yıl
ulasabılırmısın bana?
- +1 yıl
Sacin kisa olmasaydi cok guzel olurdun da kaybedyrsn ondan
Gizli Üye(36-45)+1 yılverme kız
02 Yorumla
Soran+1 yılNe zamana kadar ama
Soran+1 yılbakire olmadigimi biliyor sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yasinda verdin kizligini
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİçinden geldiği gibi yaşa bu sadece
00 Yorumla
+1 yılevlenince
02 Yorumla
Soran+1 yılbakire değilim ama
- +1 yıl
olabilir değilsin diye artık hep yapicak misin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bekleme
08 Yorumla
Soran+1 yılbasit görmez mi peki erken diye
Cevap sahibi+1 yılÖyle biri değil gibi
Soran+1 yılevet öyle gözüküyor ama erkeklere belli olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılSeviş basit görürse zaten yanlış biri olduğunu anlamış olursun
Soran+1 yılEvet canım sen de haklısın. şu sevişme olayina göre insanlara değer verip vermemeleri çok saçma. sanki kendileriyle yapmıyoruz o işi. kendisi de yapıyor aynı anda. kendisi normal ben mi basit olcam demi
Cevap sahibi+1 yılTam olarak bu erkekler tek gecelik takılıyor kız yapınca o. pu oluyor bende takılırım tek gecelik eşit değilmiyiz
Soran+1 yılHaklısın canım da ben bu adama gerçekten değer veriyorum. o yüzden bu kadar temkinliyim. yoksa umrumda olmazdı.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin tabi
Gec kalmissin
Hemen ver012 Yorumla
Soran+1 yılbeni çok basit sanmasin sonra
Soran+1 yılneden sevmeye devam eder belki
Soran+1 yılHer bakire olmayan basit mi oluyor alla alla
Soran+1 yılyılda 4 erkekle çıktığımı ve her çıktığım erkeğe verdiğim fikrine nasıl kapiliyorsun? insanları tutan sadece zar mi saniyorsunuz siz? sevdiğin insanı arzulamak ne zaman basitlik oldu ayrıca?
Soran+1 yılBen de verdim demedim zaten arzuladigimi söyledim. açık diye 1 günde gidip vermedim herhalde. ne meraklisiniz insanlara çamur atmaya.
Soran+1 yılo karşımdaki kişiye göre değişir. herkes seninle aynı görüşte değil. sanane ayrıca ister veririm ister vermem yürü git ya.
+1 yılsevisin once
00 Yorumla
+1 yılGirersinz yakinda
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar kısa sürede olmalı mı peki
- +1 yıl
Eleman bekliyodr
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılSuresi yok
00 Yorumla
+1 yılBence vermelisin...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Bence hemen ver 😂😂 nasılsa ayrilcaksiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ayrılalım birbirimizi seviyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ver gitsin la nolcak
04 Yorumla
Soran+1 yılbeni basit gormesin sonra
Soran+1 yılayrilmayiz belki
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi