Dediğim gibi oldu tabi ilgimi değil sadece başka şeylerde kayboldu. Onu sadece aile büyüğü gibi görüyorum. Mesela ev kirasını elektrikgi ödeyen bir baba gibi eşimi akraba gibi hissediyorum ama sevgili gibi değil. Cinsellik olarak arzulamiyorum. Ayda iki kez isteyince oluyor zaten problemleri var galiba bu konuda ereksiyon olmuyor. Üç sene önce tüm duygularimin uzerinden kamyonla geçince ben böyle oldum. Şimdi ise tekrar bu açığı kapatmak istiyorum ama eşime karşı hiçbir şekilde arzu kalmadi sutyenimi bile çıkarmam yani o kdar. Normalde sevismesini çok severim seks yapmasını da ama sadece arzu duyarsam oluyor bu. Bunun dışında eşim yaslanacagik kişi yani yaslilikta aynı evde birlikte birbirimize bakacagimiz iki insanız. Cunki bu konuda oda böyle hossediyor. Fakat ben ne yapayım. Başka birisini arzuluyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bütün yazdıklarını okudum. Keşke ekonomik özgürlüğün olsaydı da bu sorunu kökünden halletseydin. Kocan çok hata yapmış. Ama bence sen de hata yapıyorsun. Umarım bu hataların seni bir kez daha hayal kırıklığına uğratmaz. Bu ilişki kurduğun kişiyle yüz yüze tanışıp konuştunuz mu? Senin evli olduğunu biliyor mu? Uzak mesafe ilişkisi demişsin. Sosyal medya üzerinden tanıştıysan, bu adamın gerçekten seni sevdiğine ve değer verdiğine nasıl inanıyorsun? Belki de senin bu durumundan faydalanmaya çalışıyordur. Erkekler istediklerini elde etmek adına her role girebilirler. Dürüst ve güvenilir olduğuna ne kadar eminsin?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılEğer bu ilginizi güvensizlikten kaybettiyseniz geri kazanmanız zor.
Çünkü güven ruh gibidir. Bir kez çıktığı bedene bir daha girmez
Ve sonuçta robot değilsiniz. Duygularınız ve arzulariniz var. İstemsizce de olsa bu eksikliği dışarıda aramaya başlar insan. Bunun sebebi de aslında kocanızdan ümidi kesmeniz
Ama şunu da unutmayın. Duygusal boşlukta verilen kararlar sağlıklı kararlar olmaz00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılEvliliğin doğal sirkülasyonu.. İlişkiyi yemiş bitirmis iki ev arkadaşı yapmış kenara koymuş... Genelde böyle oluyor zaten.. İlişkisi canlı ve dır tutan çok az.. Yapacak bir şey yok yapabilirsen yolları ayıracaksın yapamıyorsan katlanıp alışıp devam edicen :))
05 Yorumla
Soran1 yılNeye katlancam. Mesela. Sadece böyle olmayami? Bence aldattigim biriside yok. Sonuçta aileden birisi eşim bile değil gözümde
- 1 yıl
Akraba ve ev arkadaşı moduna katlanacaksın.. Ayrılmayı düşünmediğin belli.. Hazzı heyecanı azruyu dışarda arayacaksın.. Kafanda kendini böyle aklayacaksin.. Sonuçta kendi hayatın ve seçimlerin bize eleştirmek te düşmez.. Bende sei gibiydim boşanmayı tercih ettim :))
Soran1 yılAynen dediğin gibi. Ben yillarca çabaladım. Kendim için yaşıyorum artik büyük bir ihtimal iyi kazanıyorsun buyuzden boşadın.
Soran1 yılAkraba ve arkadaşı modu iyi. Ama arrik niyeti bozulmuş bir insanı asla kimse durduramz
- 1 yıl
Kendin için yaşa zaten.. Başkası için kendi hayatlarından vazgeçip sonrq bir ömrü boşa harcıyor insqnlar :))
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor biraz. Muhtemelen uzun uzun bunun mücadelesini vermişsin ancak başarılı olamadığın için olabilir. Mutsuz ilişkiler ve birleşmeler de bunun etkisi. O kadar süre muhtemelen konuşmuşsun ve anlaşılamamış. Doğal olarak da sen soğumuşsun. Ne zamandır böylesin
01 Yorumla
Soran1 yılEvet evledigik günden beridir hem alkolü hem arkadaşları. Hem yalanları hem aldatmalari hayır kendisinede zararı oldu banada.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat
Sizde aşk sevgi cinsellik hersey bitmiş
Üzüldüm senin adına14 Yorumla
Soran1 yılBende üzüldüm kendi adıma ama şimdi iyigim cunki tekrar aşık oldum arziyi eşime değilde sevgilime duyuyorum
Soran1 yılSağolun
Gizli Üye(25-29)1 yılBende aynı durumdayım yani ona karşı em ufak hissim yok mecburiyetten laf çıkmaması için dayanmaya çalışıyorum tabi artık son demlerdeyim nereye kadar gider bilmem kendi soğuttu
43 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş olsun.
- 1 yıl
insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar isterseniz dinleyebilirim sizi
1 yılYani esini tekrardan sevmeye ilgi duymaya calis onada anlat durumunu olmuyorsa yollarinizi ayirirsiniz zaten ama sudan sebeblerdende yuvanizi dagitmayin. Cinsellige gelecek olursak aslinda memnunsun sadece devamlilik ve sıklık olmadıgı ıcın ıstegını kaybetmıssın bu konudada haklısın. Esınede bu durumu anlat bırlıkte cozum bulun doktora gıdın arastırın boyle seylerı hemen kesıp atmayın. Cinsellikte bi evlılıkte cok onemlı oda olmayınca evlılık evcılıge benzıyor zaten.
03 Yorumla
Soran1 yılEşimle cinsel ilişki kurmaktan memnun değilim arzu diymuyorum beni aldatmış bir adam bu maalesef canım benim.
- 1 yıl
Anladim bunu belirtmemişsin oyuzden boş bulundum yani zor iş canım olmuyorsa uzatmanın ne anlami var. Aldatıldıysanda tabıkı ınsanın ıcı almıyor ama ozamanda neden ayrılmadin direk ıhanetın affı olmaz
Soran1 yılAyriladim cunki kullanmak istiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılsenin odak noktan kaymış.
evlilikte bulamadığını sanalda buldugun için huzurunu aradıgın nokta değişmiş.
bunun cözümü cok zor. benzer sorunları bende yaşıyorum artık. belli bir yıl geçince evlilikte bide cocuk olunca öyle.
00 YorumlaEşinize olan ilginizi kaybetmiş hissetmeniz normal olabilir, ancak bu duygular geçici olabilir. Aşk ve sevgi zamanla değişebilir, ancak iletişim kurarak ve birlikte kaliteli zaman geçirerek bu duyguları yeniden canlandırabilirsiniz. Sabırlı olmak ve ilişkinize yeni bir perspektiften bakmak, duygusal bağları güçlendirebilir.
01 Yorumla
Soran1 yılBen yıllardır ağlayarak tepinerek ya da güzellikle ya da savaşla. bu ilişki için herşeyimi verdim. Onun bana verdiği aldatmak alkol madde bağımlılığı yalan , borç kazığı. ? Nasıl canladirmaliyim var mı bilginiz.
Merhaba sevgi bağı kopmuş ya da koparılmış. Sevgi enerji çalışması yapılabilir. Ailelerde karşılaşılan bir durum. Önce karşılıklı sevgi enerji seviyeleri olculup onarma yapılabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılAnladım guzelmis ama ben ona aşık olmak istemiyorum artık cunki bomboş birisi sadece yıllarca tanıdığım için yaşlılıkta akaraba gibi aynı evde yaşarız
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBu çok kötü bir durum zamanla insani yanlış kararlar almaya sürükler hata yaptırır bilmiyorum belki sevmeyi denedin uğraştın ama olmadı bilemem ama hata yapmamak için çaba göstermek şart bence
00 Yorumla Geçmiş olsun yaşlar kaç çocuk var mi
Hep baştan beri boylemiydi
Değişmesi ve çözüm için eşinle konustunmu022 Yorumla
Soran1 yılSağol ya. Evet yıllarca çok uğraştım. Uzun uzun ömrüm bitti. Ama o düzelmedi. İnsan bu kdae dusuncesiz olur mu kalbimi bilerek çok fazla kirdi sonrada benim noktam değişti. Üç yıl deprosyana girdim onunla ilişkimi sorgularken üç yil devamlı komustim sonra karar verdim. O bu olaydan sonra değişti biraz ama inancım kalmadı madem o değişmedi. Daha da beter oldu. Ben değiştim konusmiyirum artık
Soran1 yılKomsumla birlikte olmuş. Ben bir ay anneme tatile gitmiştim. orada cinsel beraberlik yaşamış. Neden yaptın dediğimde sen yoktun dedi. Oysa bana her zamn aşık olduğunu söyleyen adamdı bu. Sonrası 3 yıl depresyon oldu. Bende atlattım iyileştim. Oda çok çabaladı ancak ben başkasına aşık oldum.
Soran1 yılBen zaten aldatacagimi eşime söyledim. Annemde babamada.
Soran1 yılBabam ağladı. Yapma ne olur dedi. Boşan öyleyse dedi. Sonra baktım uzuluyor. Sustum tamam dedim ama artık kazın ayağa öyle değil.
Soran1 yılOlmaz bir adamin sıkıntısını çektik yükünü çektim şimdi o beni çekecek o kirayı ödeyecek ben tatile çıkacağım hayat zor maddi yükümü çekmek zorunda.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılben de böyle olacağım diye ödüm patlıyor. Yıkılan bazı şeyleri onarmak çok güç maalesef.
01 Yorumla
Soran1 yılÇok güç bittimi bitiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapacak başka bir şey yok bu şekilde devam edeceksin. Veya boşanacaksın ama bunun işinde boşanılmaz
02 Yorumla
Soran1 yılAldatıldım. Alkolik bir adam. Yalanlari bu sebeple çok fazla. Madde kullanıyor. Komsumla bile flört etmiş. Evet kadın hiç birdekilde bosanmaz. Ama kullanır. Bunu o istedi.
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Neden oluştu bu sorun özel değilse tabi sizi bu raddeye kadar hayatinda neler değişti?
08 Yorumla
Soran1 yılİnan buraya yazmamın tek nedeni şu soruları görmek bana o kdar iyi geliyor ki. Ben onunla evlendim ama o iki modalyana sahip birisi çıktı yani hem iyi hem kötü. . İki yüze sahipti. Ben yillarca kötü yüzünü görmedim ama sonlari bunu kendi yöntemleriyle bulunca şok gecirdim. misal çok yalanciymis. Domuz eti yiyormuş yemiyor gibi yapmis. Ot iciyormis yilarca saklamış. Aldatmış arkamdan oyunlar çevirmiş yüzüme gulmus. Borcumu ödedim demiş ama benden saklamış. Yilarca bana gelen borç senedini sakliyor icralık olmuşum. Ta böyle olaylar.
Soran1 yılAilemin haberi var. tüm kararlarıma saygı duyuyorlar ben olayı kendi lehine çevirdim. Tüm hayatta ayak bağı olabilevek maddi durumları eşime yükledim. Borçun bir tanesini kapattım. İkinicisini ise ona odetiyorum. Ben ise kazandigim Lara ile tatile cikiyorum bir çocuğum var. En akıllıca kararı bir çocuk yaparak vermişim annem sevgilin olduğunu biliyor. Sadece yakanma madem öyle dedi. Cunki yıllarca bu adamı çektim ve. Maddi yükünü şimdi bedel odetmeden olmaz ayrıca zaten kendimi korumayı ohrendim sinirlarim var gevemoyor izin vermiyorum. Boşanmak akıl karı değil bu hayat pahalılığı da kullanmak mantıklı zaten
- 1 yıl
Elbette doğru olanı yapmışsin evet evlat çocuk önemli en azından senin yanında daha güvende huzurlu olur ki sende çocuğunla güzel vakit geçirirsin o da senin için güzel bir motive olmanın özgüvenli olman için çok iyi gelir umarım her şey gönlünce olur ve bir an önce güzel sağlıklı mutlu bir hayat kurarsın kendine çok iyi bak bu hayatta mücadele ediyorsak çocuklarımız için mücadele ediyoruz başka hiç bir şey için değil 🙏🙏
Soran1 yılNe kadar iyi ve anlayışlısin gerçekten çok mutluyum artık deprosyanu üç yılda yendim sadece kırıntıları kadı.. ama benim karşıma öyle bir insan ciktiki yasadigin tüm bu kesmekeslere karşı Allah'ın bir lutfu diye bakiyirum
Soran1 yılBaşka bir insanı sevmek aşık olmak en güzel şeymiş. Ben böyle kurtuldum. Seni anlamayan bir insan hiç bir zamn anlamiyor haberin olsun uğrama böyle insanalrla
Esinle neler yaşadınız bilemiyorum ama yazık ediyosun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun tatlım... Biran önce cesaretini topla ve yolunu çizmeye basla
00 YorumlaTamamen soğumuşsun bu evlilik bitmiş, boşanmaya çalış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılBaşkasını arzulama işine döndüyse yakında kendini onun altında bulursun. Geçmiş olsun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılSonunda bombayi patlatmşn baska biri derken kime ilgi duyuyosun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. eşine kesinlikle aldatma ve tekrar onu sevmeye çalış
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl? Misal. ben artık onu eve bakan bir aile büyüğü olarak görüp seviyorum. Yani sevgi aşk arzı seks yapmak istediğin kisiyi duyarsın bu asla. geri.. gelmez o yok etti. Sizin bildiğiniz bir durum mu bar boyle şak. diye arzu duyarmisiniz birisine cunki bu öyle bir şey dehil. Gittiğinde asla geri gelmez ben penisini bile görmek istemiyorum.
Soran1 yılOndan soğuma sebebim yalanları. Beni kullanması merhamet duymaması. Sadakatsiz oluşuyla yuzlesmem. Alkolik olması esrar kullanması. Borç üzerime yıkması. Ve bitti asla ama. asla. arfik. ugrasmam. ben böyle bir adam için ancak kullanırım bundan sonra
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. içinde bitmişse bişiyler tekrar alevlenmez ne yazıkki
01 Yorumla
Soran1 yılMalesf cok zor oluyor penisini bile görmek ostemiyorum ama hayatı oaylasiyirux. Arkadaş olarak ailemdeki en yakın arkadaşım olarak görüyorum. yaotigi tu. hatalardan dolayı çok fazla kızgınım ancak. Bende çok kötü bir huy var en ufak iyiliği bile unutmayan birisiyim. Sadece akraba gözüyle bakiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılhayaller ve hayatlar maalesef insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar isterseniz dinleyebilirim sizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBaşka birisiyle yaşayınca mı bitti ilgin? Yoksa onun yerine mastürbasyon mu tercih ettin ilk
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe kadarlık evlisiniz
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yıllık evlisiniz size artık o heyecan vermiyor zaman çok geçiyor aradan yaşınız gereği
00 Yorumlacinsellik olmadan hayattan keyif alamazsın.. fiziki olarak olmasada sanal ortamda kendini kaptırmadan tatmin edebilme yollarını deneyebilirsin..
07 Yorumla
Soran1 yılDenedim onları. saçma sapan şeyler. bana zevk vermedi.
Soran1 yılBen sanalda sevmedik şu an zatej hoslandigim. konustigum. birisi var.
Soran1 yılHaklısın. Sadece seks değil amacım güzel anlar da yaşamak paylaşmakta istiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Bu durumda yapacak bir kaç şey var detaylı olarak konuşmak lazım doğru yol için
00 Yorumla
1 yılÇok normal fanteziler o yüzden var. Onu benim gibi yapabilirsen istediğin her şeyi yaptırır hatta ona da izletirsin
00 YorumlaNasıl idare ediyorsun peki sevgilim dediğin kişi sadece arzu konusunda mı askta var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seni doyurmaya başka doyuran bulmak gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir cok kiside boyle gunumuzde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılBi kere gittiyse gelmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılSaygı bittiyse geçmiş olsun.
00 Yorumla
1 yılPeki hayatında başka biri var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBaska birisi nereden cikti?
02 Yorumla
Soran1 yılEn zor zamanımda.
- 1 yıl
Eee olmaz ki ne yapacaksın simdi
Boşanın zorla güzellik olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPeki cinsel ihtiyaçlarını nasıl gideriyorsun *
04 Yorumla
Soran1 yılSevgilim var ve bu yaz ilk defa buluşacağız.
Cevap sahibi1 yılGoruntulu yapiyor musunuz
Soran1 yılHayır. Bu risktir
Cevap sahibi1 yılNeden risk hic sexting denemedin mi
Gizli Üye(25-29)1 yılKac yillik evlisin. Yaslar kac
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu bir surec maalesef. Cogu evli kiislerde erkek kaynakli yasanan bir durumun ozeti bu
Soran1 yılEşim çok fazla yıprattı beni duygularımın üzerinden kamyonla geçti ilgisizligi aldatması ve bitti. Bir çok kadın var burada bunu yaşayan bencee erkekler toparlamalı. Yoksa yine zararları kednine dönüyor ne ekmislerde onu bicyorlar sonra beni aldattı diyorlar. Ne istiyorlar. ? Bakire diyorlar bakire gidiyoruz. Ev işi çocuk diyorlar yaoiyoruz. Kendi gorevlerini bilmeden yıllarca kadına yukleniyorlar sonra kadın çekilince karım da karım oluyor. Yok arkadaş karın artık baskaina ait.
Cevap sahibi1 yılBaskasina ait derken. Şu an baska bir erkeklemi gorusme var
Soran1 yılEvet bu yaz başkasıyla birlikte tatil yapacağım.
Cevap sahibi1 yılKac. yillik evliisiniz
Cevap sahibi1 yılOoo baya hizlisin. Birde tatil. Peki bu risk degilmi
Soran1 yılYok. Aldatan kadın. Risk yaratmam
Cevap sahibi1 yılNerede nasil tanistiniz
Gizli Üye(25-29)1 yılYaslariniz ne yaştan kaynaklı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAl benden de o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySevgilinle devam mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Neden bu duruma geldiniz
06 Yorumla
Soran1 yılEşim. yuzunden. Yıllarca sorumsuz ve ilgisizdi
Soran1 yılYoo degilmis gayette daha güzelmiş
Soran1 yılUzaktan Türkiye'den bir adam
sen yapmıyorsun omuyapıyor
04 Yorumla
Soran1 yılNeyi
Soran1 yılBen yapmadım baskasi ile
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİlgin yokmu artık
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılzor gelir
00 Yorumla
1 yılBaşkasıyla hiç yapmadin mi
00 YorumlaSıkıntı büyük gerçekten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
1 yılGelmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gelmez
00 Yorumla
1 yılKocana anlat bu durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaska birisi kim
06 Yorumla
Soran1 yılBöyle genç bir adam. Benden bir kaç yaş küçük. Gözlerine hayran oldum renkli gözleri var. . harika gülüyor. Güneş gibi. Ben bir kitap repliği yazmıştım o replik ilgisini çekmiş ve bana bu nedir dedi ben de açıklamıştım. O arada fotoğraflarıma. videolarima bakmış ingstagramdan sonrasi konuştuk şimdi yazık yaz tatili yapacağım zaman buluşacağız Muğla'da yaşıyor.
Cevap sahibi1 yılBekar mi kendisi amaci ne seninle ne düşünüyor ciddi bir seyler mi
Soran1 yılHayır hayır ben ciddi düşünmüyorum. Sadece iyi gelsin bana enerjimi yükseltsin yeter. Sevişmede dahil. Elbette çekik oldu iki tarafta arzu anlaminda bu bile yeterli cunki hayatimda bu bile yok.
Soran1 yılBekar kendisi.
Cevap sahibi1 yılNe zamandir yukselmiyorsun ki hic olmadi mi yükseltebilen birisi cok zor mu yukselmen anlamayamadim kadinligini sana hissettirecek birisi olmali bence
Cevap sahibi1 yılYanlis mi düşünüyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılOral falan yapin
010 Yorumla
Soran1 yılDüşük bir penis görmek hoşuma gitmiyor maalesef hiç istemiyorum. Ben o beni aldattiktan sonra. Oralda yapmıyorum. dua etsin sadece ayda iki kez oda formulete icabı beş dakika bile sürmeyen bir cinsel ilişki kaldı ona.
Cevap sahibi1 yıl5 dk erken bosaliyormus
Soran1 yılEvet. maalesef aldattığı için onunda bozuldu diye düşünüyorum arrik cinsel hayatı
Cevap sahibi1 yılAslinda aldattigi icin daha iyi olmasi lazim
Nasi yakaladin
Soran1 yılYakalandığı için bence bozuldu jcjdjdnnd nasıl mı gerçekten vukati çok fazla nerden baslasam.
Cevap sahibi1 yılPsikologum anlatin dinlerim
Soran1 yılŞöyle ben bir aylığına anneme gittim hastaydım bakılmaya ihtiyacım vardı. O sırada o gidip başka bir kadınla birlikte olmuş eve dondugumde prazarvatif buldum tuvalet rulosunun içinde . Ve ben prazarvatif kullanmam ona bunu sordum bilmiyorum canım nerden bileyim dedi. Bende benden başkasıyla birliktemi oldun dedim. parladı nedemek istiyorsun ben namussuzmuyum dedi chjdjdnd guvenmiyormusun bana dedi bxbxnnd yoo canım güveniyorum sana dedim. Konu kapandı. Ama bende kapanmadı. Teski telefonunu buldum açtım ve tüm geçmişe dair mesajlara gördüm orada komşumla birlikte flortoz , yazışmalar gördüm ikiside ihanet etmiş bana. Eeee tabi sonra yavaş yavaş ilerledim. Bekledim zamanı sonra eve bir tel geldi o teli hemen sildi akabinde ben aldım numarayi cunki bir gün önce o numarayı aramış. açtım iki Ukraynali kadın. Hepsini toparladım. En son bana eski sevgilisini faceboktan gösterip kim bu biliyormusun dedi hayır dem. eski sevgilim deyince gece saat 9 da tüm biriktirdiklerimi kustim. Bir oklava alıp ( oğlum kız arkadaşı saydı ) iyice vurdum o şaşkın şaşkın bakıyordu. Ama avuç içlerimde morarmalar oldu dovmekten. Sonrası ise zaten üç sene boyunca onun burnundan getirmek sorgulamakla geçti. Ve ben sonunda başkasına aşık oldum onu bıraktım. kusura bakma sen sordun ben yazidm.
Cevap sahibi1 yılDm atin anlatin dinlerim isim bu
Soran1 yılYok sağol anlatacak bir şey kalmadı. Bir kisiyle değil baksana çoğu kişiyle dertlestim jcfjjgjnv
Cevap sahibi1 yılHangi ulkedeydiniz
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç yıldır evlisin? Yaş kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMahvetmiş ilişkiyi
Burcun ne?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılten uyumu bıtmıs
04 Yorumla
Soran1 yılEvet bitti ben istemiyirum artik. Mecburen birlikte oluyorum neyseki onun işi bitmiş ayda iki kez yapabiliyor
- 1 yıl
ayda ıkıkezmı sana nasıl yetıyo
Soran1 yılİstemiyirum. Cinsel ilişkiyi sadece arzu duydugum insana hissediyorum. Biz kadınlar öyle sizin gibi değiliz.
- 1 yıl
ama sole metebolızman salglam hormonlar claısıyo arzulaman gerkmez mı?
Gelir neden gelmesin
00 Yorumla
1 yılBiraz zor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne