+1 yılKırgınım demişsin demek ki ortada kötü bir şey olmuş bir olay olmuş ki şu an sevmediğini düşünüyorsun veya aşık olmadığını düşünüyorsun biz kadınlar en ufak şeylerde böyle şüphelere kapılabiliyoruz maalesef keşke yapmasak ama yapıyoruz her neyse kırgınlığın geçtiği zaman eski tutkun da yakalayacaksın emin ol sadece işin şu an birazcık gönlünü almalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Eşinize Tutkulu YaklaşıDuygusal yakınlık: Eşinize duygusal olarak yakınlaşın. Onlarla paylaşımda bulunun, onları dinleyin ve destekleyin. Duygusal bağınızı güçlendirmek, fiziksel bağınızı da güçlendirebYaklamantizm: Eşinize romantik jestler yapın. Küçük sürprizler yapın, onları sevdiği bir yere götürün veya sadece birlikte romantik bir akşam yemeği planlayın. Bu, ilişkinizde yeniden tutkuyu canlandırmaya yardımcı olabilir. Fiziksel temas: Eşinizle fiziksel temas kurun. Dokunmak, sarılmak, öpüşmek ve cinsel olarak yakın olmak, birbirinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Tüm bu öneriler, eşinizi yeniden tutkulu bir şekilde sevmenize yardımcı olabilir. Ancak, ilişkilerde tutku zamanla değişebilir ve azalabilir, bu nedenle beklentilerinizi gerçekçi tutun. İlişkinizdeki diğer önemli unsurlara da odaklanın, örneğin saygı, sadakat ve sevgi gibi unsurlara da öncelik verin.01 Yorumla
Ortak 1 paydada buluşmanız lazım 2nizinde vakit geçirmekte hiç sıkılmayacağınız şeyde ama kişisel olarak tavsiyem berbat 1 şekilde kavga etmeniz ve hiç olmamış gibi hayatınıza devam etmeniz... Kırgınlığın kesinlikle geçer. Bu arada bütün öfkenizi salın dışarı 1 gram bile bırakmayın. 1 daha asla öfkelenmeyecek kadar öfkenizi salın...
05 Yorumla- +1 yıl
Sonra da boşanma avukatı arasınlar çok doğru söylüyorsun😂
Soran+1 yılO kadar saldık mı vayyy be ben bu adamami aşık olmuşum diyorum saolsun en son söylenecek sözü ilk söyler, ben de kırmamak için söylemem uzaklaşırım kavga edemiyorum yani bunu bir türlü beceremedim tartışırım ama kavga benlik değil
- +1 yıl
Bir kez birbirinizin kalbini kırdığınız zaman bu ömür boyu unutulmayabiliyor. Annemden biliyorum yani😅 kavga etmeden sakin sakin oturup sorunları konuşmak daha mantıklı. Yoksa herkes kavga eder ve içini döker. Önemli olan kalp kırmamak.
- +1 yıl
İçini illa kavga ederek dökmesine gerek yok bence. Eğer karşıdakinin seni dinleyeceğine eminsen bağırarak, kavga ederek konuşmanın mantığı yok.
Bir ilişkiyi yeniden alevlendirmek için oncelik , bağışlamak ve affedici olmak gerekiyor. sağlıklı iyi iletişim kurmalı, birlikte haraket edip birlikte karar verilmeli birbirinize karşı dürüst ve saygılı olunmalı bunlar tam olursa yeniden güzel şeyler olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
+1 yılKendine yapılan fedakarlıkları hatırlayıp, bugüne kadar kime ve ne şekilde olursa olsun yaptığın bütün adaletsizliklerin tek affedici merciiymiş gibi davranırsan ve bunları ona yılmadan ve ümitsizliğe düşmeden heyecanını belli edererek anlatırsan ve şuana kadar gördüğün değer için teşekkürü bol bol edersen 7. günün sonunda aşkın sadece bir yolun adı olduğunu ve bu yola çıkarken iyi günde de kötü günde de yanında görmek istediğin tek kişinin yani gönül aynanın o olduğunu anlayacaksın… kişiler özeldir ve düşünceler kişiye özeldir… Kimsenin sözüyle değil gönlünün gözüyle birbirini aynı hizaya getiremeyecek eş yoktur…
32 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel bir tavsiye teşekkür ederim
- +1 yıl
Eğer gelen bir kişi giden bir kişiyi aratmasaydı büyük söz kulaktan kulağa yayılmazdı. Eşini burada eleştirmen ne kadar doğru bilmem ama bu son yazdığını yüzüne söyle direkt! Eşinin arkasından konuşmak insana belaların en büyüğünü getirir… Yakında göreceksiniz ki bu yüzyılın yeni imajı güçlü kadınlar aslında kendilerinden daha güçsüz ama görüntüye önem veren budalaların oyuncağı haline gelecekler… 7 gün sabredemediğiniz tek şey evin içini başkasına anlatmak aslında 🙂
+1 yılO kırgınlık giderilmediği takdirde zor eski heyecanı ve tutkuyu hissetmeniz bence. Kırgınlık apayrı bir şey çünkü. İçinden atılmadığı, o kırgınlığa merhem olunmadığı sürece sevgi bile yeterli olmuyor insana. Umarım eşiniz size yaşattığı kırgınlığın farkına varır ve eski heyecanınızı yeniden yaşarsınız.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ne kadar naif bir yorum insaallah diyelim
- +1 yıl
Ne demek... İnşallah. 🌸
+1 yılO kırgınlık geçer güzelim. Bir an olur. Sana yüzü ve huyu çok güzel gelmeye başlar. Midende kıvılcımlar oluşur. Eskisi gibi tekrardan seversin. Yapman gereken şey ise ona sevgi ve tutku ile yaklaşman. Bunu ona hissettirmen. Bol bol sevişmektir. Bak gör nasılda deli gibi bağlanıyorsun.
14 Yorumla- +1 yıl
Çok çok öpüşmeniz gerekiyor.
Soran+1 yılBu yakınlığı son zamanlarda daha da arttırdım ona karşı ve bu onunda çok hoşuna gidiyor sabırla devam edeyim diyorsunuz yani
- +1 yıl
Aynen. Zamanla alevlenecektir. 🔥
- +1 yıl
Ona en sevdiğin yemekleri yap. Parmaklarını yesin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna heyecan duyman için yatakta seni zirvelere çıkarması gerekiyor. Ama genelde erkekler sevişmek değil de boşalmak peşinde olduğundan kocan senin ilgini çekmiyor. Ne yapmalısın? Naparsan yap bencillikten vazgeçmez. Hatta açık açık konuşsan seni suçlar. Evliyim ben de. Konuştum olmadı. Gerçek zirveler şimdi başka hayallerde
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayi denedim ve suçlandim
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden çözüm kocanda değil. Naparsan yap olmayacak. Tutkulu sevişmek senin için bir hayal olacak aynı ben gibi. Sen en iyi ben anlarım
+1 yılMerhaba
Tutku ve heyecanı tekrar yakalamak zor olsa da imkansız bir durum değil. Karşılıklı iletişiminizi güçlendirin. Eşinize ne kadar saygı duyduğunuzu, ona değer verdiğinizi ve sevginizi ona sonuna kadar hissettirmeli ve ifade etmelisiniz. Eşinize, tutkulu ve aşk dolu günler yaşamayı hayal ettiğinize inandırın. Önce içinizdeki tutkuyu ortaya çıkarın, tavırlarınıza yansıtın. Bir gülüşünüzle bile ateşi yakabilirsiniz.20 Yorumla
+1 yılEvet mümkün. Şöyle düşün. Eşiniz ölünce 10 yıl birden yaşlanacaksınız kendinizi bayağı kötü hissedeceksiniz. Haliyle eşiniz hazır hayatta ve sizin yabınızdayken eşinizle tutkulu vakit geçirmeye çalışın, sarılmak, öpüşmek, sevişmek, sırnaşmak, koynuna yaslanmak, bacağına uzanmak, el ele tutuşarak yürümek yapabilirsiniz. Zaten eşiniz de sizi sizin eşinizi sevdiğiniz gibi seviyorsa bu tutkuyu siz eşinize gösterirken eşiniz de size bu tutkuyu gösterecektir. ♥️💘💗
20 Yorumla
+1 yılEvet mümkün. Her gün aynı duyguları beslemez ki insan bir gün çok yoğun seversin bir gün kırgın olursun Allah'ın izniyle geçecek. Elinizden geldiğince aşkla muhabbetinizi artırın olacak inşAllah. Olmaz diyenlerede sakın kulak asmayın 😊🌸.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnsaallah olmasını öyle yürekten istiyorum ki 🙂
- +1 yıl
Çokça dua edin bu hayır gecelerinde 🤲. Bana da dua edin bende dize edecem😊
+1 yılEvlilik karşılıklı bir fedakarlık istediği gibi bir arada tutabilmek için de karşılıklı çaba gerekir. Keşke bazı sorunlar sanıldığı gibi sadece içten içe düzelebilseydi ama sorun şu ki herkes içindekileri sonuna kadar kusmayana dek hiç bir şey eskisi gibi olmuyor! Yani içinde ona karşı bir kırgınlık ve küskünlük var ve onun bundan bile haberi yoksa ona olan duygularının yenilenmesi biraz zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkündür. Ama biraz reset atıp yeni güncelleme yapman lazım.
Sorununun burada açık açık konuşmayacak tavsiyelere de ihtiyacı var. Kadının yapamayacağı hiç bir şey yoktur istedikten sonra 😎
45 Yorumla
Soran+1 yılO zaten çok memnun halinde hicbirseyin farkında değil kırgınlığımın çünkü ona bunu belli etmem evin içinde ki huzurun kaçması beni çok bunaltır alttan alırım da işte olan benim duygulara oldu böylece
Cevap sahibi+1 yılO zaten bişeylerin farkında olsa sen bunlarla kendi kendine ugraşmak için mücadele vermezsin. Kendi içinde çözüm yolu arıyorsun. Çünkü karşında seni anlamayan bir duvar var. Nerden bildiğimi sorma 😂
Soran+1 yılTahmin etmek zor olmuyor sizde benim gibi duvara toplayanlardansiniz doğru mu?
Cevap sahibi+1 yılEvet.. ama duvarı Kartonpiyer yaptım. Esnettim 😂
Soran+1 yılNasıl yaptınız bunu
sen zaten bunun için bir yola girmişsin, önemli olan karşındaki kişininde senin gibi düşünüyor olması, tek taraflı çaba asla fayda getirmez, her şey karşılıklı olursa mümkündür.
13 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf herseyi normal zannediyor bazen eskisi gibi bakıyorsun bana dese de bunun için çaba göstermeyi seçmiyor, bencilce seviyor beni bu da sevgi mi tartışılır. Sırf bu yüzden yuvamı yıkmak istemem ama bu şekilde de hem kendime hem ona haksızlık gibi hissediyorum çıkmaz sokak gibi bazen offff 😒
- +1 yıl
neden zorlayla uğraşıyorsunki akışına bırak, bizim zaten en büyük sorunumuz mutluluğu birilerinde aramak, hayat kısa şeker, mutluluk bizim kendimizde, hayat güzel yaşamaya değer, ama birilerini zorlayarak ya da zorlatarak aranmaz, ölürken son nefesinde keşkelerler dolu gitmek, korkutucu, yapabildiğin kadarını yap, kendine zaman ayır, ama birilerine bağlıymış gibi değil, sana senden daha yakın kimse yok unutma, ne evlatine eş, ne kardeş. vs vs.
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤲😌
+1 yılAslında sevgiden ve aşktan bahsederken Her zaman şunu unutuyoruz aşk dediğiniz şey iki kişinin normal bir şekilde anlaşmasıdır aynı dili konuşmasıdır eğer bunu başarabilirseniz neden olmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılBazen farklı dilleri konuştuğumuz oluyor
- +1 yıl
O çoğu kişide oluyor önemli olan sınırı
+1 yılBunun olabilmesi için karşılıklı tekrar sevgi, ilgi, alaka gerekiyor yani karşılıklı adım ve istek olmadan bir ilişkiyi tekrar canlandırmak çok zor.
10 Yorumla
+1 yılHanımefendi buradaki cevap yazanların çoğu farkındaysanız 20-30 arası yaşlarda. Yaşın ne kadar önemi akıl yaşta değil başta olsada çoğumuzun ne uzun sürelik bir evliliği var nede birlikte taşarken ki geçim derdi, aile problemleri çocuğunuz varsa eğer çocuk büyütme gibi dertleri olmamıştır.(Hemen itiraz edecek arkadaşlar içinde söyleyim yaşın getirdiği bir farkındalik vardır). Bence en mantıklısı ilişki terapisi deneyebilirsiniz. Profesyonel yardım her zaman daha doğru olur.
10 Yorumla
+1 yılEvlenme aşamasındaki hislerinizi zihninizden geçirerek
12 Yorumla
Soran+1 yılOnları düşünmesem zaten bu kadar direnemezdim Onlar öyle güzel duygulardı kii
- +1 yıl
Karşılıklı olması gerekiyor
Öncelikle kırgınlığınızın nedenini bilmiyorum. Ancak bir sorun varsa önce bunu çözüp sonra karşılıklı konuşarak kaybettiğiniz şeyleri geri kazanmanız daha doğru olacaktır. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
10 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaMümkün tabi. Stil değişikliği deneyin, bir yerlere gidin başbaşa, küçük sürprizler yapın birbirinize. Küçük kırgınlıklar olur elbet evlilikte fazla takma ona.
10 Yorumla
+1 yılZaten bu üç önemli şey bittiyse veya zayıfladıysa, sizde bir sıkıntı var demektir. Ama düzeltmek için de yollar var tabi. Mesela; birbirinizle daha fazla vakit geçirmeye çalışın, arada sırada hediyler alın çok değerli bir şey olmasına gerek yok. Birbirinizi sevin ve kıskanmayı öğrenin.(Bu çok önemli) zaten biri sizi hiç kıskanmıyorsa orada sıkıntı var demektir. Ama dediğim gibi birbirinize vakit ayırın, ve birbirinizin sorunlarına birlikte çözüm bulun ve her daim adım atın.
10 Yorumlaeğer kırgınlığını konuşmadan güzel bir an yaşamalı ve kocana flimlerdeki gibi bir anı yaşat , tutku ateş bir arada güzel bir gecenin sonunda açıkça konuş kısa ve net konu beyse bu konu eni çok üzdü birdaha bunu yaşamak istemiyorum seni seviyorum de bir erkek bu konuyu bir daha yasama diye herseyi yapar eğer aynı yanlışı birdaha yaparsa dertleşelim fikir verebilirim konuyu bilmiyorum şu an en iyi fkir bu şimdilik
10 YorumlaGeçebilir niye geçmesin yeterli aradaki buz dağlarını eritecek sevgi olsun saygı olsun birlikte gerceklestirebileceginiz aktiviteler yapın spor yapın geziye gidin
10 Yorumla
+1 yılKırgınlıklar geçiyor ama eski heyecan, tutku ve aşk geri gelmiyor.
30 YorumlaKirginligin derecesine bagli. Bazi seyler uzerinden yillar gecse de, unutmus gibi davransan da insanin icine oturur cikmaz.
11 Yorumla
+1 yılİki tarafında istemesi olması lazım. Büyük bir olay yoksa yeniden olabilir
20 Yorumla🧚♀️Muhabbet duası🧚♀️
وَاَلْقَيْتُ عَلَيْكَ مَحَبَّةً مِنّ۪يۚ وَلِتُصْنَعَ عَلٰى عَيْن۪يۢ
Taha Suresi 39. Ayet son kısım22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰
Cinsellik konusunda 5,6b cevap paylaştı. Arada kırgınlık varsa tamir edin karşılıklı sevgi saygı içinde devam edin
10 YorumlaZamanla belki ama. neden kırgın olduğuna bağlı bu konu tartışılır
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılmesela ona ilk aşık olduğunuz anki ambiyansın tekrar oluşması lazım.
mesela bir hareket, bir söz ya da bir ortam gibi...10 Yorumla
+1 yılEğer iki tarafta bu şekilde düşünüp bir adım atarsa düzelir, siz tek başınıza adım atarsanız istediğiniz kadar adım atın bir ilerleme olmaz, bu ilişkiyle alakalı bir durum değil aslında kişilerle ilgili bir durum, kişiler adım atarsa ilişki yürür ve düzelir..
00 Yorumla
+1 yılBiten bir şeyü düzeltmek ve tekrardan başlamak ikinizede zarar verir yaşınız 18 değil yeterli olgunluğa ulaşmış olmalısınız önünüzde bir hayat var onu değecek kişilere adayın her bitiş aslında yeni birşeylerin başlangıcıdır onu sevmek güzel hisler beslemek güzel bir duygular insan uzaktanda sevebilir yanında olması na gerek yok ayrılık olmaz kavga olmaz bitince biter yeni sevgi yeni umutlar yeni heyecanlar başlar
00 YorumlaGeçer bacım aşk her şeyi affeder aşk varya öyle anlatılmaz anlatılamaz yaşanmadan bilinmez bizde aşık olduk evelallah aranızdaki kötülüklerden kurtulun ve sevgiyle bakın birbirinize onunla konuş birliklte aktivite yapın
10 YorumlaCinsellik konusunda 608 cevap paylaştı. Kırgınlığınız nedir ilişkiniz nasıl bir boyutta çocuklarınız var mı detaylar lazım. mümkün olmayan bir şey yok herşer mümkündür.
09 YorumlaEskisi gibi sevemezsin.. sevmek istesende tren çoktan kalktı. Aşk, gönül işleri çocuk oyuncağı değil...
01 YorumlaTutku bittiyse bitmiştir. Olmuyor yeni hayatınıza bakın derim
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay değil
-Olabilir, ama eşinin bunu nasıl yapacağını bilmesi gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun bu durumdan rahatsızlığı yokki ben kendi içimde boğuşuyorum
+1 yılgeçeceğinden emin olabilirsin kırgınlık dediğin küçücük olabilecek yaşanmaması gereken durumlardır çok soğumadığınız sürece sıcak bakarsanız kırgınlığı da unutursunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgecer kanka ama esinin caba harcamasi lazim birlikte tatil yapin
10 YorumlaNeye kırıldin önemli her kırgınlık geçmiyor
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke geçse ama bu yillar içinde tekrarlanmis ve bazen hala tekrar eden kırgınlıklar, bu konuda umursamaz olmayı çok isterdim
+1 yılKırgınlığın nedeni önemli
24 Yorumla
Soran+1 yılCok haklı sebepler anlaşılmamak mahrum bırakılmak yok sayılmak gibi zaman içinde
- +1 yıl
Etkilenme boyutun derinse ve sorunlar süreklilik göstermişse, eski güzel hislere dönüş çok zor
Soran+1 yılBu çok üzücü 😔
- +1 yıl
İlk yılllards çok iyiyken zamanla senin durumunu yaşamıştım ben de. Daha sonraları ise yaşın ve yaşanmışlıkların da etkisiyle eşim çok artı özellikte birine dönüştü ama maalesef ağzıyla kuş tutsa faydasız artık.
+1 yılKırgınlığın sebebiyle alakalı benim geçmedi evlenmedim mesela
00 YorumlaOlur tabi...
Ama detayları bilmek önemli.
Öyle körü körüne hiçbir şey düzelmez işe yaramaz00 Yorumlaİşte evlenmemek için geçerli bir sebep daha. 30 yıl aynı kişiyle yaşa. Heyecanı kaybedince gelsin aldatmalar. Boşanmak ayrı bir dert zaten. Teşekkür sorun için evlenmemenin kötü olduğunu iyice öğrettin 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmeyin herkes aynı değil bizim durumumuz cok farklı iyi örneklerde var onlara odaklanin
Acaba omu kırdı seni. senmi kırdın onu denemen gerek konuşman gerek
00 Yorumla
+1 yılBiten bir heyecanın tekrarı olmaz, çünkü ne yaparsaniz yapın sonucu negatif olur. Hic bir zaman o beklentiler karşılanmaz
10 Yorumla
+1 yılEvde bakara suresi oku ya da dinle
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu yapıyorum
- +1 yıl
Sapret abla imtihan bekledikçe güzelleşir istediklerin Allah birak
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşini başkaları ile düşün kendi kafanda onu başkasıyla izlediğini düşün bak bu seni heyecanlandıracak daha çok isticeksin eşini
010 Yorumla
Soran+1 yılBu sadece kıskançlık ve ardından öfke hislerimi canlandırıyor. Benim hissemedigim zevki başkasına hissettirmesi 😡😡
Cevap sahibi+1 yılKıskançlık duygusu aynı zaman da sende istek de yapar
Soran+1 yılİstek yapması sorun değil bencillik olunca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekte olmayacak zaten sadece kafanda düşüneceksin onu kıskançlık duygusu aynı zamanda başka hormonları da harekete geçirir çünkü 😇
Soran+1 yılYahu benim hormonlarda sorun yok adam çok hızlı oldu bittiye geliyor daha ne kadar açık söylenir
Cevap sahibi+1 yılHa senin adam biraz odun yani anladım şimdi 🤦🏻♂️
Cevap sahibi+1 yılÖn sevişme hazırlık giriş gelişme sonuç odaklı değil
Soran+1 yılSonuç odaklı diyelim
Cevap sahibi+1 yılBencil de denilir ona şanssıZmışsın ne diyim düzelmez de
Cevap sahibi+1 yılO zaman tam tersi olması lazım o seni düşünmesi lazım başkası ile
+1 yılYeni fantezi iç çamaşırları sabahlıklar falan al, bence mümkün…
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun onun bana karşı heyecan duymaması değil tam tersi
- +1 yıl
Ne kadar oldu evleneli?
Soran+1 yıl15 den fazla
+1 yılOnunla eski gunlerinizi konusun sanki hic bir swy olmamis gibi davranin yeniden tanisin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizimde aramız bir dönem böyleydi iyice soğumuştum şimdi normale döndü
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl düzeldi?
Cevap sahibi+1 yılBiraz değişiklik yaptık hayatımızda
Soran+1 yılNe gibi değişiklikler
Cevap sahibi+1 yılKonuşabilir miyiz biraz
Soran+1 yılGizliden çıkamam ben
Soran+1 yılYani sizde gizlisiniz ufak bir tiyo yazabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılBen çıksam olur mu
Soran+1 yılSiz bilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Soran+1 yılGizlisiniz ki hala
Cevap sahibi+1 yılAçtım
Soran+1 yılBu pek iyi bir fikir değil özelde kimseye yazmak istemiyorum özür dilerim
+1 yılBence iki tarafta asıl sorun üzerine kafa yorup düzelmesi için çaba göstermeli. Ya da ilişkiye yeni bir soluk getirecek değişiklikler yapılmalı
00 Yorumla
+1 yılMali bağımsızlık varsa mümkün
Yemeğe çıkın gezin tozun romantik anlar yaşayın birbirinize vakit ayırın00 Yorumla
+1 yılSize günde 3 kere tok karnına sevisme yazıyorum
O tutkuyu yakalamazsaniz eğer gelin dozajı yükseltelim00 Yorumla
+1 yılEşinizin kıymetini bilin. Unutmayın ki iyi günde kötü günde diye başladı hersey
10 YorumlaDeğişik yerlerde randövu, tatiller ayarlayın. Giymesini istediğiniz kıyafeti de orada verin!
Bu buluşmayı isminizi açığa çıkarmadan da ayarlayabilirsiniz?00 Yorumla
+1 yılGiden gidiyo bittiği gün bitiyo onda bittiyse sana tavsiyem sende umutlanma
02 Yorumla
Soran+1 yılOnda bitmedi
- +1 yıl
Senin içinde geçerli sende bittiyse bişey hissetmiyosan zorlama
+1 yılGeçer ya yeni anılar eklerseniz eskiler unutulur insan her şeyi unutuyor
10 Yorumla
+1 yılSizin aşk sandığınız iki günlük heves oluyor. Hevesinde yeniden alevlenceğini düşünmüyorum :)
10 YorumlaMümkün
Sen Yeter ki çabala10 YorumlaSevgi güneş gibidir söndüremezsiniz...
10 Yorumla
+1 yılBukadar seni kirdiysa bırak sevme o ugraşsın sevdirmek için neler yapysaokuuz
10 YorumlaKırgınlığına göre değişir ne oldu da kırıldın
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne