Cinsel Yaşam Her beğendiğim erkekle yatmak istiyorum normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Her beğendiğim erkekle yatmak istiyorum normal mi geçmiyor? Her beğendiğim erkekle yatmak istiyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
İpekYılmaz23 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Libidonun tavan yaptığı yaş dönemindesin o yüzdendir kendine bir partner bul onunla ol. Karşına çıkan her erkeğe verirsen sonun iyi olmaz 4 2 Yorumla kanka35 1 yıl vermez herhalde hayali o yaptığı değil Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl @İpekYılmaz23 herkesmi aynı düşüncede bende dahil herkesinmi libidosu enerjisi yüksek olur yaa Yorumla
engelsizbireyim Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Anlık olabilir doyumsuz olabilirsin çok yüksek birisi de olabilirsin bilemiyorum ama yaptığın oldu ise keyfine bak iyi hissediyor musun mesela o an onu bi düşün 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arzulu duyman normal cunki idealini biri yok ancak iyi elektrik veren her erkek potansiyel koca gözüyle batmanda normal 0 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ahaha bi de bana baksan.. olmaz mi kriterlerini ogrenmis olurum.. bu arada 24-25 yaslarina gelince gider o his.. 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Bu durum biraz özel ama bence bu durumu kendine ait hissettiğin ciddiyetini kurduğun ilişkiye saklamani öneriyorum 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Düzenli olarak seks yaptığın biri yoksa normal. 0 0 Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kime göre normal kimine göre değil kafana göre yaşa 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Normal bir şey değil çok aşırı sende cinsel açlık bulunmaktadır 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu şekilde devam etmen Sani sadece obje olmaya daha çok yaklaştırır 0 0 Yorumla
MüjganDuymasın Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Normal değil. Bi travmanın etkisi bu belki de ilgilenilmek hoşuna gidiyor 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Normali bu beğendiklerinden biri umduğun gibi çıkınca onu istersin hep 0 0 Yorumla
Gökhan000303 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İnsanın her dediği olmuyor işte Ama evet beğendiğinle yapmak istiyor insan zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bu kadar mı istekli gerçekten ya sürekli sular için de desene 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet geçmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet demekki artık parmakların da yetersiz geliyor sanırım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Beğensen de beğenmesen de seni sabaha kadar yoracak biriyle yatman lazım senin 0 0 Yorumla
Dilek1918 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bu düşünceler normal değil iyice sapıttınız 4 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Normal olabilir bu bence amasyada 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. benim gibi rahat bir eş bulup evlen 0 0 Yorumla
Sinister_D Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Yüksek libido başa bela cidden 0 0 Yorumla
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal değil. Hastalık yaşama ihtimalin var 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tam doyum sağlayanna kadar bu fikrin devam edecek 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. zevkini çıkarmaya bakk 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Olur kendi isteğiniz. 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı. Bi de erkekleri sor sen 🤣 0 0 Yorumla
kemalburak38 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Böyle sevgilimiz olduda imkan mı tanımadık 0 0 Yorumla
isocan007 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Normal değil bence 😉 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Düzenli biriyle yapman gerekli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bazen bende 6 1 Yorumla Bennj 1 yıl Hiç mesaj veriyor musun peki içinde kalıyor mu bu istek Yorumla
smartbutsexlover Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Bakire fantezisi 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bakire değilim ki Yorumla smartbutsexlover 1 yıl Yaş kaç l. an 😂 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. NMantıklı 0 0 Yorumla
Nytc1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. denedikçe geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bakirelikten 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ha ha Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. mesela? 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. ben de öyle. 0 1 Yorumla mdrx592 1 yıl Her beğendiğim kızla oral yapsam derim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Libidonun tavan yaptığı yaş dönemindesin o yüzdendir kendine bir partner bul onunla ol. Karşına çıkan her erkeğe verirsen sonun iyi olmaz
vermez herhalde hayali o yaptığı değil
@İpekYılmaz23 herkesmi aynı düşüncede bende dahil herkesinmi libidosu enerjisi yüksek olur yaa
Cok normal anacim. Gayet normal
Aynen devamke 🤣🤣🤣
Anlık olabilir doyumsuz olabilirsin çok yüksek birisi de olabilirsin bilemiyorum ama yaptığın oldu ise keyfine bak iyi hissediyor musun mesela o an onu bi düşün
Arzulu duyman normal cunki idealini biri yok ancak iyi elektrik veren her erkek potansiyel koca gözüyle batmanda normal
ahaha bi de bana baksan.. olmaz mi kriterlerini ogrenmis olurum.. bu arada 24-25 yaslarina gelince gider o his..
Bu durum biraz özel ama bence bu durumu kendine ait hissettiğin ciddiyetini kurduğun ilişkiye saklamani öneriyorum
Düzenli olarak seks yaptığın biri yoksa normal.
kime göre normal kimine göre değil kafana göre yaşa
Normal bir şey değil çok aşırı sende cinsel açlık bulunmaktadır
Bu şekilde devam etmen Sani sadece obje olmaya daha çok yaklaştırır
Normal değil. Bi travmanın etkisi bu belki de ilgilenilmek hoşuna gidiyor
Normali bu beğendiklerinden biri umduğun gibi çıkınca onu istersin hep
İnsanın her dediği olmuyor işte Ama evet beğendiğinle yapmak istiyor insan zaten
Bu kadar mı istekli gerçekten ya sürekli sular için de desene
Evet geçmiyor
Evet demekki artık parmakların da yetersiz geliyor sanırım
Sanırım cinsel hayatın yok o yüzden böyle hissediyorsun
Beğensen de beğenmesen de seni sabaha kadar yoracak biriyle yatman lazım senin
Ol ozaman ben öyle yapıyorum bu yaşlar geri gelmeyecek sonuçta
Tabikide normal ve bunu yapabilirsin emin ol
Bu düşünceler normal değil iyice sapıttınız
Obje olmak kstiyorsan devame t
Normal olabilir bu bence amasyada
normal değil sapığğğğsın :D
Valla kudurmuşsunuz ha 😂