Eğer hayatımda biri yoksa kimseyi arzulamıyorum hatta arzulamadığım halde rahatlamaya çalışıyorum ama canım istemiyor. Birine aşık olduğumda ya da hoşlabdığımda günde 3 4 defa yaptığım bile oluyor libidom tavan oluyor sebebi nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fiziki ve duygusal durumun ortak hareket etme kararı almış daha ne istiyorsun güzel bişe
Umarım sevdiğin aşık olduğun biriyle olursun her zaman
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkğr ederim umarım
En İyi Cevaplar
1 yılYani artık bazı şeylerin gerçek olarak yaşanmasının gerektiğinin sinyalleri bence senin canın aslında gerçek anlamda bir Cinsel birliktelik istiyor hepsi bu 😉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Demekki boşlukta olduğunuz dönemler de hormonların farklı yönde ilerliyor cokda zorlamayın kendinizi ve sağlık açısından önemli
10 Yorumla
1 yılSevgi ilgi hoşlantı bizde bile oluyor 2olacagina 5oluyor
10 Yorumla
1 yılNormal olan bu zaten bizim libido duygusal işliyo hoşlanmadığımız erkek çekici gelmez bu yüzden. Kuduruk olmayan her kız böyledir
12 Yorumla
Soran1 yılBence de normali bu ama libidom yüksek normalde neden birine aşık değilken de cinsel dürtülerim uyanmıyor garip
- 1 yıl
Bilmiyorum ama ben de oyleyim😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kadında sevda arzuyu uyandırır ve coşturur
10 Yorumla Peki sadece aynı insanı mı dusunuyosun libidon için yoksa herkese karşı mı tavanlasiyor
04 Yorumla
Soran1 yılSadece aşık olduğum kişiye karşı
Soran1 yılBaşak
Gizli Üye(30-35)1 yılOnu arzuluyorsun çünkü daha önce birliktelik yaşadın mi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBU senin bedenin ve kalbinin doğru diye kabul ettiği tespit. Bu yüzden sana duygusuz olan her şey yanlış geliyor çiçeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZamanla bu durumdan sıyrılacaksın seks zevk için dıygu şart değil
01 Yorumla
Soran1 yılBneim için duygu şart.. 26 yaşındayım ve hâlâ böyle düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılEe şimdi yapmıyosun ama canında mı istemiyor mminik kuş
02 Yorumla
Soran1 yılHayır işte sorun orada canım istemiyo
Cevap sahibi1 yılKimi duygusallığı daha ön planda tutar. Güzel bişey ama şartlanmakla alakalı. Şimdi de psikolojini hoş birini hayal ederek kafanda fantezi kurarak ilerlersen. Kafanda şekillendirirsen canında isteyecektir.
1 yılAldatma fantazin vad
04 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
- 1 yıl
Sen kesfedememissin daha
Soran1 yıltmam
- 1 yıl
Kızları anlamak gerçekten çok zor
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Muhteşemsin bebeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYanlız değilmişim buna sevindim
14 Yorumla
Soran1 yılAşık olduğun insanı arzulamak çok başka ya
Cevap sahibi1 yılEvet tüm gün birlikte olsam hiç kurumam. Öpüşmek bile dünyanın en ateşli eylemiymiş gibi geliyor. Çok garip bir durum. Doymak veya sıkılmak mümkün değil. Bir kere demiştim inanmam demişti. Aşık olunca tüm arzularım doruklarda oluyor diğer türlü ise aseksüel oluyorum. Rüya görmim diye silah zorluyla mastürbasyon yapıyorum.
Soran1 yılResmen yazıyı sanki ben yazmışım o kadar kendimi gördüm okurken gerçekten çok güzel bir duygu
Cevap sahibi1 yılBu konuda hep yanlız olduğumu düşünürdüm yanlız olmadığımı bilmek iyi geldi🥹
Gizli Üye(30-35)1 yılİlla arzularsın yeme bizi burada
03 Yorumla
Soran1 yılHayır gerçekten arzulamıyorum birini arzulamayı bırak cinsel isteğim bile olmuyor ama hayatımda biri varsa günde 4 5 kere bile mastürbasyon yaptığım oluyor
Cevap sahibi1 yılBence var bir yalan bu işte çünkü hormonal olarak yükselirsin yapmaya yapmaya
Soran1 yılOf gizli anonim biriyim kime ne yalan söylicem azıcık mantık
1 yılBu aslında en sağlıklı olanı 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılElde etme hırsı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılnormaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılmastürbasyon mı yapıyorsun?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler