Hayatımda biri varken veya birine aşıkken mastürbasyon yapma ihtiyacı duyuyorum ama biri yokken asla mastürbasyon yapamıyorum düşüneceğim biri somut olarak var olmalı. Bu normal mi? Yani cinsel ilişki ihtiyacı duymuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gayet normal kime yükselecen ki gadası
Ben de aynı durumdayım insan sevdiği kişiyi arzuluyor 🤷♀️
Bence biz kadınlarda bu durum var çekinip arkadaşlarıma bu soruyu soramadım. Yorumlarda erkekler şaşırmış ilginç bulmuş ama çoğu kadının benimle aynı durumu yaşadığını düşünüyorm
Bizim için cinsellik o kadar da hayatımızın merkezin de değil erkeklerin aksine. Ama tabi ki bu istemediğimiz, isteksiz olduğumuz anlamına gelmez. Sevdiğinle karşılıklı hisler besleyip onu arzulamak çok başka hissettiriyor ki dediğin gibi bu bir çok kadın da böyle bence..
Garip miş ya oluyor sa sürekli olmalı olmuyorsa hiç olmamasi lazım
İlginç ama çok güzel irade ya benim her türlü yüksek dinmiyor
Çok normal. Bazı insanlar sadece aşık olduğu insanlarla yapabilirler. Bu çok güzel bir şey.
Evet çoğu erkek anormal demiş sndj oysa hemen hemen her kadının benim gibi olduğunu düşünüyorum
Her kadın senin gibi değildir ama senin gibi olan insanlarda var. Bende öyleyim.
Hayatinda biri varken mastürbasyon yapiyorsun, o kisiyle iliskiye girmekten cekiniyor musun?
Hayır ilişkiye de girdim ama her zaman o kişi yanınızda olamiyor illa ki mastürbasyon da yaptığım oldu 7/24 beraber değilsin ilişkim varken iş yerinde dahi sevgilimi düşünüp yükseldiğim oldu ama ilişkim yokken hiçbir şey hissetmiyorum herhangi cinsel içerikli video vs dahi etkilemiyor beni
He anlıyorum seni, ilişkinin tadını alınca birisi yokken boş hayal gibi oluyor ama bir süre alışınca düzeliyor bu durum
Yaşanmayacaksa düşük olması iyidir
Çok özel olan bazı şeyler yaşanacak olursa yükselir
normal tabi düşünüp azmıyosun
İşte düşünüp yükselme durumu hayatımda biri varken oluyor ya da birini aşırı beğenmem gerekiyor o beğenme durumu da aşk kapsamına giriyor işte.
hımm o kötüymüş fiziksel vibswl arzulamıyossun yani. ama senin gibi olanlar daha ateşli yaşıyor çünkü bişey hissetmeden cinsellik yapamıyor
Evet doğru ilişkim varken aşırı libidom yüksek bunu hayatımdaki kişiler de söylüyordu. Ama yokken asla tık yok asla herhangi birini düşünüp mastürbasyon yapamıyorum muhakkak aşık olmam aşırı beğenmem gerekiyor o da olmuyor işte. Yani şöyle söyleyeyim prno izlediğimde dahi bir şey hissetmiyorum
peki illa sevgili olman şartmı begensen içinde bişey oluyormu sanal dene onda etkileyen çıkar illaki
Sanaldan birini dış görünüş itibariyle beğensem de olmaz bir paylaşım olmalı o elektriği almam da uzun sürer sadece tipten etkilenmiyorum ses hal ve hareketler davranış bunlar da yüz yüze yaşanan şeyler
bende seninle aynıyım sanal etkiliuor ama kafanda kuruyorsun istediğin gihi oluyor sadece düzgün birisi ile yap fantezi gibi ben öyle çözüm buldum.
E yani kimse yok hayatında sonuçta kimi düşüncen
demekki ikisi birbiriyle doğru orantılı birisin
Etkileniyorsun öyleyse normal
Sanal biri olunca peki
Sanal biri derken
Mesela sanaldan biri var hayatında buradan mesela onzaman istek oluyor mu
Yani onu görmem gerekiyor konuşmam gerekiyor bi aşk duygusu olması gerekiyor sıradan birine ilgi duymuyorum aşktan ötürü cinsellik arzusu oluşuyor bende
Ne istiyorsun peki o an
Normal biraz bu durum
Sen istersen biri olur
Normal
Garip bir durum ama tersi olmazı lazım
Psikolojik ;)
Nerede yaşıyorsun sen
Biri yokken ne sıklıkta yapıyorsun mesela
Hiç.
Yuh ama nasıl hiç
En son ne zaman yaptın
6 ay önce onda da ilişkim vardı birkaç gün sonra ilişkiyi sonlandirdim asla ihtiyaç duymuyorum aşık olmadan cinsel arzular bende yüklenmiyor ama aşık olduğumda da çok fazla arzulama oluyor
Hım bu normal değil bence konuşmak ister misin?
Hayır
Ama şu an yaptığın sağlıksız bir şey ilerdeki evliliğini de etkileyebilir sen bilirsin
Abicim anlatamıyorum herhalde hayatımda biri varken hiçbir sorun yok aksine libidom çok yüksek hatta erkek arkadaşım ilk kez libiodsu bu kadar yüksek bir kadın görüyorum demişti ama biri hayatımda yoksa asla arzulama yok libidom düşük bilmiyorum iyi bir şey bence. Sonuçta biri yokken arzulayip elde edememe ilişkiye giremene daha kötü. En azından sevgilimi arzuladiğimda elde etme durumu oluyor
Anladım ama yapmamak iyi bir şey değil her şeyin bir düzeni var işleyen çarklar gibi düşün bir çalışıp bir durursa sence ne olur bu düzen
Hemen yükseltirim
kotuy