Cinsel Yaşam Erkekler penislerine isim takar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Erkekler penislerine isim takar mı? Çavuş, emanet, büllük v. b Erkekler penislerine isim takar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Takarlar benim şahsi olarak verdiğim isim var ama söyleyemem cidden 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Merak ettim çok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla söyleyemem hem komik hem tuhaf hemde özel durumum ile de alakalı aslında duyanlar saçma buluyor ama ben beğeniyorum şahsen yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hem herşeyi açık söylersem hesap gider Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bezli pipi benim taktığım isim Yorumla
MK2434 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Takarlar ben takmadım46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum onlar takmissa onu bilemem 1 0 Yorumla
divisch Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Takıyoruz evet hatta sen de birkaçını yazmışsın 1 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Halk dilinde genelde erkekler çavuş falan diye hitap edebiliyorlar normal bir durum 0 0 Yorumla
cerenistebtw Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl takıyolar işte kendin dedin 6 8 Yorumla Geceninöfkesi6857 1 yıl Gözlerin çok güzel bilmeni isterim Yorumla cerenistebtw 1 yıl @Geceninöfkesi6857 lens Yorumla Geceninöfkesi6857 1 yıl Normal rengi nee Yorumla cerenistebtw 1 yıl @Geceninöfkesi6857 kahve Yorumla yinebenyinebben 1 yıl her türlü çok güzelsindir Yorumla Geceninöfkesi6857 1 yıl Kesinlikle haklisin Yorumla cerenistebtw 1 yıl @yinebenyinebben sende çok güzelsindir askm Yorumla Geceninöfkesi6857 1 yıl Bu kadar güzel olmak zorunda mısın 😁😁 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çocukça şeyler ya :D 2 2 Yorumla yinebenyinebben 1 yıl ama biraz tatlı oluyo Yorumla SpaceLoverTeacher 1 yıl Yani bence kadının isim koyması daha eglenceli oluyor :D Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kobra, malafat, emzik 1 1 Yorumla Hadiiyani 1 yıl Bir arkadaşta kuş diyordu kuş kafesinde duruyor diye şikayet etti. Hiç atraksiyonlu yokdedi bende o kuşu çeşit çeşit yem ile yerleşen gerekir demiştim. Ne yemi suyu bile zor görüyor demisti Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Yok takmıyorum ben dümdüz dalga benimki :D 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yok.benim için adı yarr. k tır :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Benim değil de görenin vereceği isim önemli olur 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İsim koymak isteyen olur mu bilmem Cevap sahibi 1 yıl Naber
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. çavuş 1 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kamaşullah benmki 1 0 Yorumla
arzuatesliaslan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Hayır benimki derimAletim derim 1 1 Yorumla arzuatesliaslan 1 yıl Benimki eşsiz çünkü benim için😀 Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Adı bile var 1 0 Yorumla
_Butlerr_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Junior diyorum ben 😃 1 4 Yorumla yinebenyinebben 1 yıl neden Yorumla _Butlerr_ 1 yıl @yinebenyinebben acikcasi oyle isim koyduk esimle Yorumla yinebenyinebben 1 yıl oha çok tatlı bir evlilik inşalah benimde evliligim boyle olur Yorumla _Butlerr_ 1 yıl @yinebenyinebben 🙏🏽 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır 1 1 Yorumla Mühendis0109 1 yıl Yaz siz kadınlar Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. şirin baba benımkın adı 0 4 Yorumla yinebenyinebben 1 yıl neden şirin baba Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl @yinebenyinebben lise zmanındaydık muhbetı donuyodu arkadas ben retkıt dıyorum demıstı bende sırın baba dıyım ozman dedım bı muhabet dondu gulustuk öyle kaldı Yorumla yinebenyinebben 1 yıl haajaja çok tatlıymış Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl @yinebenyinebben gorsen daha tatlı ablası Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bangolero 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben takmadım hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Takarlar benim şahsi olarak verdiğim isim var ama söyleyemem cidden
Merak ettim çok
Valla söyleyemem hem komik hem tuhaf hemde özel durumum ile de alakalı aslında duyanlar saçma buluyor ama ben beğeniyorum şahsen yani
Hem herşeyi açık söylersem hesap gider
Bezli pipi benim taktığım isim
Takarlar ben takmadım
46. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum onlar takmissa onu bilemem
Takıyoruz evet hatta sen de birkaçını yazmışsın
Halk dilinde genelde erkekler çavuş falan diye hitap edebiliyorlar normal bir durum
takıyolar işte kendin dedin
Gözlerin çok güzel bilmeni isterim
@Geceninöfkesi6857 lens
Normal rengi nee
@Geceninöfkesi6857 kahve
her türlü çok güzelsindir
Kesinlikle haklisin
@yinebenyinebben sende çok güzelsindir askm
Bu kadar güzel olmak zorunda mısın 😁😁
Evet, isimleri de sen yazmışsın.
Çocukça şeyler ya :D
ama biraz tatlı oluyo
Yani bence kadının isim koyması daha eglenceli oluyor :D
Kobra, malafat, emzik
Bir arkadaşta kuş diyordu kuş kafesinde duruyor diye şikayet etti. Hiç atraksiyonlu yokdedi bende o kuşu çeşit çeşit yem ile yerleşen gerekir demiştim. Ne yemi suyu bile zor görüyor demisti
Yok orjinaliyke devam
O zaman ciddiyetini yitirir ama
Yok takmıyorum ben dümdüz dalga benimki :D
Yapan var, yapmayan var.
İsmi neyse ona da küçük... diyorum ben
yok.
benim için adı yarr. k tır :)
Benim değil de görenin vereceği isim önemli olur
İsim koymak isteyen olur mu bilmem
Naber
Tuğ general uzman çavuş mr büllük
çavuş
Kamaşullah benmki
Hayır benimki derim
Aletim derim
Benimki eşsiz çünkü benim için😀
Adı bile var
Junior diyorum ben 😃
neden
@yinebenyinebben acikcasi oyle isim koyduk esimle
oha çok tatlı bir evlilik inşalah benimde evliligim boyle olur
@yinebenyinebben 🙏🏽
Hayır
Yaz siz kadınlar
Evet
şirin baba benımkın adı
neden şirin baba
@yinebenyinebben lise zmanındaydık muhbetı donuyodu arkadas ben retkıt dıyorum demıstı bende sırın baba dıyım ozman dedım bı muhabet dondu gulustuk öyle kaldı
haajaja çok tatlıymış
@yinebenyinebben gorsen daha tatlı ablası
Bangolero
Ben takmadım hiç