Kadınlarda çok duymadım ama erkekler en basit örneği ismine göre küçük ahmet küçük hüsamettin diyorlar :) erkeklerin penise isim takma sevdası nerden geliyor?Varsa ilginç isimleriniz bilmek isteriz 😂#whisky 🥃
Küfür ve kabalık içermeyen bu yaratıcı isimlere neden takılırsınız anlamam 😂 bir nebze yüz güldürücü sırf eğlence olsun diye yapıyoruz biz erkekler bunu orjinal ismi kulağa çok hoş gelmediği için şahsen bende trende ve moduma göre isimler koyduğum da oluyor 😈 en son partnerime selfie çubuğuma bakabilir misin demiştim mesela 😂😂
Konuşacak ve sunacak başka şeyleri olmayanlar sadece onunla var olduklarını sanıyorlar. E doğal ismiyle sohbete başlayamayacağı için haliyle zekalarına göre isimler uydurmak zorunda kalıyorlar.
Erkekler için penis ayrı bir cumhuriyet , o yüzden isimde katarlar kimlikte çıkarırlar. Neden erkeklik bu kadar penise sıkışıp kalmış bu Ülkede onuda pek anlamış değilim tabi..
Eski Türk adetlerinden süre gelen bir gelenektir. Yiğit namıyla anılır sözünden esinlenerek yapmış olduğu yiğitliklerle anılır penisin adı sanı. Edit bana göre aşırı saçma salakça bir şey
İsmi takan erkekler değil ki! bu isimleri kadınlar takıyor. Penisin ve halk dilindeki s... y... ile bilinen diğer isimler dahil hiç birini kullanamıyorlar, nedense bilinmez bir utangaçlık bir tabu olmuş. O sebeple en kibar hali olarak erkeğin ismi ile bacak arasındakini kastederek ufaklı, küçük... diyorlar.
Genelde penisi çok kalın ve büyük olanlar isim takar yani ihtişamlı ve bakınca bile insanın içini gıcırdayacak kadar güzel olanlar takıyor ismi benimkine pancar motoru diyorum ben..☺️
Lisede çok takardık benimki seninkini döver falan diyoduk ne günlerdi be 😂😂 Ona çok değer verdiğimiz icin takıyor olabiliriz sıradan bir et parçası değil 😂