O derece tiksiniyorum ve eş olarak düşünemiyorum. Ben bakirim. Umarım bakireyim diye kandırılıp evlenmem. Çünkü öyle melek yüzlü şeytanlar varki bir ömür vicdan azabı çekmeden bakireydim seninle evlenmeden önce yalanını söyleyebilir. Eşim dediğim kişinin benden önce başka biriyle olmasını bilmek aklıma gelmesi bile hayattan soğutuyor beni. Sizin tavsiyeniz nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılÇok basit evlenmeden önce uzun bir ilişki kurman şiddetle tavsiye ederim kanındaki krozom sayısına kadar bilmelisin merak etme bir insan yalan söyler ama hergün aynı yalani soyleyemez. Bu sana en büyük tavsiyemdir bir kardeşin olarak derim ki eğer gerçekten temiz biri isen temiz birine layiksindir untutma ve kendini asla düşürme ben 32 yaşima kadar kız eli bile tutmadım o duyguları hiç yaşamadim ve gerçekter hiç bir kıza başlangıçta duygusal olarak bakmam bu sebeple hep artidayim. Sen de o şekilde yaklaşmalisin demek istiyorum karşindaki kişi senin kadar takıntılı olmayabilir o da sendem şüphe edicek sonuçta o da temiz bir erkek arıyor olabilir bunu da düşünmelisin. Uzun lafın kısası hemen evlenme çunku eski zamanda degili şimdi ki kızlar gerçekten bakire olayım ama her boku yemek istiyorum kafasında olduğundan dolayı çok ama çok seçici olmalısın. Ben aşırı karşıyim zaten o bir gerçek kesinlikle dünyanin en zengini bile olsa istemem bakire olması ilkim olması benim için en önemli olaydir. O yüzden gbt sine kadar baktırın zaten esc şehrindeyiz burada bulamıyoruz dişardan bakıyoruz artık 🤣
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok seviyorsun, çok da iyi anlaşıyor dün ve bakire değil ya da kızlık zarı esnek, kanama olmadı. Ne yapacaksın ki. Böyle şeyleri kafaya takma. Sevdiğin kişi ile koşulsuz evlen
04 Yorumla
Soran1 yılZarin esnek olmasıyla bir şey yaşayıp yaşamamak çok farklı şeyler. Bakire olur zar esnek olduğu için kanama olmaz bu problem değil benim olayım zarın esnek olması değil ki. Asıl önemli olan Bir şey yaşayıp yaşamamak
Soran1 yılEvlenecek kadar güvenmişsem bakireliğinden de emin olurum. Çünkü o güne kadar davranış şeklim bakire değilse ve yalan söylemişse bile bezdirip doğruyu söyletir
Gizli Üye(30-35)1 yılEn son beni tanıştıracakları kızın geçmişine cinler aracılığıyla baktığımda kızın geçmişinde ilişkisi olduğunu öğrenince tanışmaktan vazgeçmiştim.
16 Yorumla- 1 yıl
Kanka büyücü müsün😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Anlamadımgitti41 Her cinle irtibatta olan kişiler büyücü değildir bunu unutma. Bi arkadaşım var cinlerle iletişim halinde ve bana bu ilimi o öğretiyor. Bahsettiğim arkadaş ta büyü yapmaz ama yapılan büyüleri bozuyor.
- 1 yıl
Bilmiyordum. Sayende öğrendim ilginçmiş
Cevap sahibi1 yıl@Anlamadımgitti41 Büyü bozma ilmini de öğretmek istedi ama henüz daha çok yeniyim ama ilerleyen seviyelerde büyü bozma ilmini de öğrenecem ondan. Büyüye maruz kalan insanları kurtaracam. Zamanında bende büyü mağduru olan insanlardan birisiydim.
- 1 yıl
Allah hayrını kabul etsin. İnşallah öğrenirsin bozmayı. Allah büyü yapanların cezasını versin
Cevap sahibi1 yıl@Anlamadımgitti41 Allah büyü yapanların cezasını versin amin. O büyü illetinden dolayı 2 sene ne çektiğimi ben bilirim. O ilmi öğreten arkadaş sağolsun büyü illetinden kurtarmıştı beni.
1 yılSaklayacağı varsa saklar onu anlamazsın takma bu kadar manyak olursun ama umarım gönlüne göre birini bulursun. Bakir olarak bakire birini istemen normal
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbakirelik önemli değildir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
1 yılAbartma, kız totodan verir haberin bile olmaz hatta evliyken vurdurur ruhun duymaz; en iyisi takma bu mevzuları
21 Yorumla
Soran1 yılBelli ki sen yapıyorsun o yüzden bu rahatlığın ve sınırsız oluşun. Herkes senin kadar rahat değil ve kendini bilen kaliteli kadınlar var emin ol
Gizli Üye(30-35)1 yılBakire olmayan kızla evlenmez erkekler sende evlenme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlendiniz seni kandırmayı başardıysa en azından bakire bileceksin bu açıdan bak
00 YorumlaBu bir tercihtir. Saygı duyulması gerekir.
Erkekler evlenmek istediğini kadının bakire olmasını ister. Ve kadının geçmişinin temiz olması da oldukça önemlidir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendine göre biri gelir umarım
20 Yorumla
1 yılHaklısın
18 Yorumla- 1 yıl
Evlenmeden önce doktora götür karşılığında da ona mehir ver jdspwjqoqh
Soran1 yılBana hak veren bir bakire misin yoksa değil misin?
- 1 yıl
Sanane benden ki konu ben değilim
Soran1 yılMehir isteyen kadın maddi olarak yolma amacıyla evlenir diye düşünüyorum. Bi kadın ve ailesi evlilik sürecinde para koşulu koşuyorsa onlardan bi cacık olmaz
- 1 yıl
Oldu canım sen bakireliğini gidip bakcan kadına da yatırım yapmıcan adama de get derler
Soran1 yılKadın mal mı yatırım yapılsın. Sosyal medya esra ezmeci popüler kültür laflarıyla konuşma karşımda. Paraya muhtaç olunduğu için evlenilmez ve parayla evlilik koşulu koşulmaz. Allahın kitabın dinin erkek kullanmak ve parasını hangi popüler kültür, gelenek ile yerim kafasındasın. İnşallah seçim yapıp evlendiğin kişinin parasını başta alır kullanırsın ama o da karşılığında hak ettiğin şekilde hayatı sana zehir eder. Senin gibi paracılara söylecek başka sözüm ve kaybedecek başka zamanım yok. Senin gibiler o kadar bencil ki bakireliğini bile para koşuluyla düğün sürecinde evleneceği kişiye sunar. Yaparsın çünkü para ve paranın getireceği imkanlar lüks hayatı görünce için gidiyor
- 1 yıl
Bence boş yapıyorsun şu an zaten güçlü bir erkek kadınını mutlu etmek için içinden geldiği için bunu yapar laf da etmez senin gibi çoluk çocukla uğraşamam ve beni tanıyıp etmeden durduk yere ettiğin o bedduanın bin beteri seni bulsun İnşallah merhametsiz yaratık ben sana haklısın dedim sen car car carladın durduk yere
- 1 yıl
Ve evet bencilim aq sen bakire isteyince bencil değil misin ben en azından dürüstüm ahlak satıp en büyük ahlaksızlığı yapmıyorum kaybol şuradan asıl benim zamanım yok bana bir kelime cevap yazarsan seni burada rezil ederim sabaha kadar etmediğim laf bırakmam sakın cevap verme bana
1 yılSaklayan her türlü saklar anlayamazsın sonucta
10 Yorumla
1 yılHaklısın
00 Yorumla
1 yılewpenmeden bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence herkes bir şekilde dengini buluyor
11 Yorumla
Soran1 yılKeşke öyle olsa. Senden önce elime karşı cinsten kimse dokunmadı bile diyip evlenenler ve bir ömür gerçeği saklayıp vicdan azabı çekmeden yaşayanlar var
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneceğim kişinin bakire olmayışı ihtimali midemi bulandırıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat