Cinsel Yaşam Sperm hemen nasıl yenileniyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Sperm hemen nasıl yenileniyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
İçiBoşDefterim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Testislerden salgınalıyor bak şimdi bende merak ettim 0 3 Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Genelde bildiğim kasarı ile Max 3 defa boşalma olabiliyor erkek için 3 ten fazlası zararlı Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla İçiBoşDefterim 1 yıl Öyle işte bende fazla bilgi sahibi değilim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Bu konu hakkkın da gerçek profesörler hariç hiç kimse cevap veremez.Verirlerse de gerçek olamaz, çok farklı bir konu bu sperm. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Erkeklerde sperm sürekli üretilir 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Bunu mu merak ettin? 😅 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fabrika çalışıyor altta 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Yenilenmiyor üretiliyor 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sürekli bir üretim var çünkü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 3den fazla boşalma olursa kalitesi düşüyor 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Tadı değişir mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum bir erkek e oral yapmadım Yorumla Soran 1 yıl Yalatmak hoşuna gidiyor mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum hiç yalatmadım istersen olabilir Yorumla Soran 1 yıl Niye ki yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 30 ben sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dertleşelim mi Yorumla Soran 1 yıl 25 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dertleşmek istermisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🌹💐 Yorumla Soran 1 yıl Soruyu begeniyom Yorumla Soran 1 yıl Dur sen beğen☺️☺️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben de bilmiyorum ama bitmediği kesin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 🤗🤗 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye öyle düşünsün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dünn Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hemen değil. Depolardaki geliyor. 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yumurtalar çalışıyor işte 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. hücreler yeniliyor 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hemen değil 0 0 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı. Nasıl yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Testislerden salgınalıyor bak şimdi bende merak ettim
Genelde bildiğim kasarı ile Max 3 defa boşalma olabiliyor erkek için 3 ten fazlası zararlı
Neden
Öyle işte bende fazla bilgi sahibi değilim
Bu konu hakkkın da gerçek profesörler hariç hiç kimse cevap veremez.
Verirlerse de gerçek olamaz, çok farklı bir konu bu sperm.
sürekli üretim var erkeklerde
Erkeklerde sperm sürekli üretilir
Bunu mu merak ettin? 😅
Fabrika çalışıyor altta
Yenilenmiyor üretiliyor
Sürekli bir üretim var çünkü
3den fazla boşalma olursa kalitesi düşüyor
Tadı değişir mi
Bilmiyorum bir erkek e oral yapmadım
Yalatmak hoşuna gidiyor mu
Bilmiyorum hiç yalatmadım istersen olabilir
Niye ki yaş kaç