Flörtümle iki defa seviştik dün akşam dışarı çıktık yoldan aniden kendisine bence güzel sevişiyorum dedim tabii yüksek sesle değil sadece ikimizin duyacağı şekilde seks üzerine konusabiliyorum böyle bir kadın ne hissettirir acaba hiçbir fikrim yok
Cevabın nedir?
1 yılAferin kız sana o köylü kızlar senin bokunu yesin
01 Yorumla
Soran1 yılAhshshshshshhsh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
1 yıl"Flortunle" sevistiysen zaten o dediginden pek farkin yok. Azicik agirdan sat kendini ya kadinsin sen bu kadar kolay olmamali bazi seyler.
28 Yorumla
Soran1 yılAsko sevgili olamam bu kişiyle sadece takılıyorum flört olarak yani ciddiyete gitsin istemem
- 1 yıl
O zaman alinmicaksin oyle dusunmesine
Soran1 yılAhshs haklısın
- 1 yıl
Neden sevgili olmazsınız bence şu durumun hiç iyi değil değersizlik
Soran1 yıl@KelebekBlossom çünkü onu ilerde aileme bu benim evleneceğim adam diye tanıtamam ailem asla onu istemez kabul etmez
- 1 yıl
Ha ha 😂 sen kendi durumun hakkında fikrin var mı 😂😂🤦🏻
Soran1 yıl@KelebekBlossom iyi de o benim ilkim ondan başka kimseyle cinsellik yaşamadım ki
- 1 yıl
@KelebekBlossom ya acaba biz mi cok abartıyoruz bu bekaret işini? Baksana millet çatur çutur sevişip mutlu oluyo biz kutsal bakire olup gun yüzü görmüyoruz hayir hakedene gitsek eyvallah 😂😂
1 yılNe guzel iste hosuna gider hem yollu olarak bakmasi kotu mu zevk almana bak gec
21 Yorumla
Soran1 yılHaklısın teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tam aradığım ilişkiyi yaşıyorsun ! Öyle dediğini tastik eder seni doya doya yemeyi düşünür başka ne düşünecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılAranızdaki ilişkiye bağlı ne yaşadığınıza bağlı Bence bunu söylemek güzel Umarım o da bunun farkındadır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi sevişiyorum diyorsun merak ettim şimdi iyi olup olmadığını bana ispatla deriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılyollu bakar kullanır atar ben olsam evlenirim öyle bakmam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeğine göre değişir... Bazısı yollu der, bazısının ilgisi, hayranlığı artar...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYollu isen yolu olarak bakıyordur.
Değilsen eğer böyle konuşuyorsun diye o gözle bakmaz00 Yorumla Yok ya kasma bu Kadar. İçinden geldiği gibi davran, tâbi çok abartmadan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. Yani öyle bakılacak bir durum yok anlattığında ama hal ve hareketlerini bilmek sana davranışını bilmek lazım sana karşı bakış açısını anlamak için
02 Yorumla
Soran1 yılYani bilmem aslında ciddiye dönük bir şey olmaz bu insanla onu çevreme sevgilim diye tanitamam yani flört olarak biraz eğlenmem gerekiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç olmazsa gelecek görebildiğin birine verseydin bekaretini. Evlenince sorun olmuyor mu sizde?
07 Yorumla
Soran1 yılYoo olmuyor aşko niye olsun bu yüzden de yalnız kalacaksam umurumda olmaz şahsen erkekler istediği haltı yiyor eskortlarla yatıp kalkıyor ben istediğim adamla yapmışım çok mu
Cevap sahibi1 yılHepsi yapmıyor ama
Cevap sahibi1 yılKadın bakire olmayınca tr erkeği karısından soğuyor
Soran1 yılS k misim tr erkeğini aman
Cevap sahibi1 yılEvleneceğim adama bakire olmadığını söyler misin
Soran1 yılSöylerim tabii ki niye kandırayım kabul etmezse kendi bileceği iş
Cevap sahibi1 yılNerde yaşıyorsun
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer seninle sevişip bu söylediğinle yadırgarsa kesinlikle yanlış kişiyle sevişmişsindir
02 Yorumla
Soran1 yılHayır hlbir bir şey demedi sadece dinledi
Cevap sahibi1 yılO zaman kendi kendine canını sıkma, insan bazen öyle gaflarda bulunur
1 yılKendisine sor fikri düşüncesiyle nedir
10 YorumlaYok bence erkeği yukseltir
00 Yorumla
1 yılCiddi takılmıyorsan evet
00 Yorumla
1 yılBirlikte mutlunve huzurlu olacağım bir kadın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Flörtten öteye geçmez bu muhabbet
04 Yorumla
Soran1 yılSevgili olamam zaten bu kişiyle flört daha iyi
Soran1 yılAhshshshshshhsh böylesi daha iyi ikimiz için de
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden böyle bir şey söyleme ihtiyacı duydun?
014 Yorumla
Soran1 yılÇünku ona göre daha aktiftim ve bir an da aklıma geldi söyleyiverdim
Cevap sahibi1 yılPeki neden sevgili olmuyorsun onunla ve ilerisi niçin olmaz diyorsun?
Soran1 yılÇünkü onun yaptığı iş biraz uçuk kacik bir iş yani asla onu tutup da ileride ailemin karşısına çıkaramam
Cevap sahibi1 yılNe iş yapıyor ki? Kaçakçılık falan mı?
Soran1 yılYav keşke kaçakçilik olsa öyle bir şey değil
Cevap sahibi1 yılNe iş yapıyor bu ya çok merak ettim? Bu arada profilinde yazan yaşın doğru mu senin?
Soran1 yılGece kluplerinde striptizci özel partilere falan gidiyor bazen yurt dışına çıkıyor iş için çıplak dans ediyor adam
Cevap sahibi1 yılKadınlarla birlikte olmadığı sürece bir sıkıntı olur mu senin için mesleği? Bir de sen onu seviyor musun? Yoksa cidden sadece flört aşamasında mı duyguların
Soran1 yılSevmiyorum ama çok hoşlanıyorum ilerisi olmaz işi benim için sorun değil ama ailem asla istemez öyle birini
Cevap sahibi1 yılHoşlanıyorsan devamı halinde ona karşı sevgi de duyacaksın muhtemelen, peki işini bırakıp başka bir iş kurma gibi bir şey söz konusu olamaz mı?
Soran1 yılYok olamaz çünkü cidden iyi kazanıyor ve zahmetsiz de bir işi var yeni yerler görüyor işi sayesinde yurtdışına çıkıyor kafası rahat aylık geliri 150 ye yakın özel partilerden yarım saatlik dans için 4 5 bin alıyor sence bırakır mı
Cevap sahibi1 yılEğer seni seviyorsa bırakır ben kendim bir erkek olarak sevdiğim kadını hiçbir şeye tercih etmem ve sevdiğim kadınla evlenmek için elimden gelen her şeyin en güzelini ve fazlasını yaparım işimi sevdiğim kadın için bırakırım dünyanın sonu değil ya başka iş bulur çalışırım
Soran1 yılBilmiyorum o bırakmaz konuştuk bir defa ben bu işi yapıyorum dedi sorun mu var dedi yok dedim aramiz çok iyi ve gerçekten sadık ilgili de ama ötesi olmaz
Cevap sahibi1 yılO zaman sevişmeye öpüşmeye devam azizim 😜😀 Alan memnun veren memnun no sıkıntı
Gizli Üye(36-45)1 yılSanırım sen sıradan buldun yalananları
00 Yorumla
1 yılBende öyleyim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fb ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. O ne tepki verdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılGuzel had bildirmissin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılYakında teklif gelir
00 Yorumla
1 yılKeşle benim olsan :’)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYollusn net
02 Yorumla
Soran1 yılPeki
Cevap sahibi1 yılFarkında olup kabul etmen güzel
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri