AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet alirsiniz. Önce o sana yapsın, ilk zevki sen tat. Oral yaparken basit kurallar var, dikkat edilmesi gereken. Onlara dikkat ederseniz ikiniz icin de unutulmaz bir gun olur.
Alır tabi sana iyi yapılması lazım erkeğin ki gibi olmaz
Oral zaten yaptığın kişiye verdiğin zevkten zevk alma işidir. Dilimizle yalarken dilimizde zevk simirlerini uyarıyoruz diye zevk almıyoruz kadının karşıda kendinden geçmesinden zevk alıyoruz.
Bir kıza yaparken o kız kadar bende zevk alan biriyim
Öpüşüp sevişirken o kızı çok ıslatıp oral yapmak çok mükemmel çok zevk
Tabiki de karşılık yapıldığı taktirde 2 tarafta zevk alır kesinlikle
69 ise evet ama blowjobda erkek, cunnilingusta ise kadın zevk alır.
Birbirinize aynı anda yaparsanız ikiniz de zevk alırsınız tabi ki
1) mesela oral yapmak bir kadina zevk vermez kendisine yapilmasi verir peki erkekler icinde ayni durum gecerli mi? veya partnerinize oral yapmak size zevk veriyor mu?
Not: partnerinizin zevk almasi size zevk verebilir onun disindan kendi adinize iliskiye girerken aldiginiz o hazzi oral yaparkende gecerli mi? ya da ona benzer bir haz diyim...
2) hic oral yapmamis esler var midir? yani evlenince illaki olur mu?
3) bakire ile bakire olmayan birine oral yapma arasinda fark var mi?
4) partnerin gogusune yapilan oral erkege zevk verir mi?
1) partnerimize oral yapmak bize zevk veriyor. Ben şahsen seviyorum, zevk de alıyorum. Ama çok çok küçük bir zevk, ilişki veya mastürbasyon zevkiyle aynı şey değil. Daha çok birine zevk verdiğin için haz duymak diyelim.
2) Bazı insanlar asla oral yapmıyor veya yaptırmıyor. Bu konuları önceden konuşmak lazım.
3 ) Bakire birine oral yapmak biraz stres verici oluyor. Dilini içeri soktuğunda bile hemen telaşlanıp yapma diye tepki veriyorlar ve zevkten ziyade acaba bozulur mu diye düşünüyorlar. Bakire olmayanlar daha çok zevke odaklanıyor. Erkekler açısından tek fark bu, başka bir his farkı yok.
4) Kadın memesi emmek zevk vermiyor ama libido yükseltiyor. Bir de ağızda hafif acımtrak bir tat bırakıyor ve o tat saatlerce gitmiyor
Evlenmeden yapma pisman olursun
evlilik umrum da değil, öyle hassasiyetim yok
O zaman gelen gecen cakar sana rezil boktan bir hayat yaşarsın zavallı bir şekilde ölürsün
gelen geçen çakar derken, istediğim kişilye olurum ben. Hem seks yapmak çok güzel bi şey :)) Millete de akıl verme, varsa aklın kendin için sakla
Tm güzel bisey ama önemli olan onu kiminle yaptığın 😃
Düzgün günaha girmeden bir şekilde yapman ama sen anlamazsın işte
Evet iki tarafta büyük zevk alir
alırız ama önlem al acır
Bahsettiğin 69 pozisyonu harika olur
69 yapın... İkiniz de zevk alın.
İyi yapınca boşalırsın bile
Ben o gaza geldikçe azıyorum
1) mesela oral yapmak bir kadina zevk vermez kendisine yapilmasi verir peki erkekler icinde ayni durum gecerli mi? veya partnerinize oral yapmak size zevk veriyor mu?
Not: partnerinizin zevk almasi size zevk verebilir onun disindan kendi adinize iliskiye girerken aldiginiz o hazzi oral yaparkende gecerli mi? ya da ona benzer bir haz diyim...
Ohoo ne yaptın sen ya 😃
Hemde nasıl alınır
Meme arası çok güzel olur ama seninkiler uygunmu onu bilemem bakire olması daha azgınlık verir oral yapmayanlar var eski kafalilar ve benimkini alırken zorlanması bile hoşuma gidiyor o bile zevk alır yalamaktan boşalan var
Niye almayasin
Alır tabikide
Yapabilirsen alır.
Verir 69 yapın
Evet
ben alırım
kesin alır.
hepsi herkese zevk verir. benim eşim yapmıyor asla... Yapmayan var yani... Oralde bakirelikle ilişki yok.
Ben aşırı severim ve aşır bağımlıyım.
Alır evet
Alır
Kesinlikle