Cinsel Yaşam Oral hoşunuza gidiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 eşinize sevgilinize yapar mısınız Oral hoşunuza gidiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
mikimouse2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bana evet ama ben yapmayı sevmiyorum 8 2 Yorumla Soran +1 yıl karşı tarafta öyle düşünebilir eşit olmalı Yorumla zibidygonzales +1 yıl boşverin karşı tarafın siz kendi keyfinize bakın :D Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bana göre oral olmadan sonuclanan sekste birşeyler eksik kalmıştır. Bazen oral yapmak, penetrasyondan daha fazla keyif verir 1 0 Yorumla
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben yapmayı severim de, bana yapılmasa da olur çünkü ben yaparken zaten s*ikim kalkar 1 0 Yorumla
docTR_who Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Bayılırım yaparım be yaptırırım… sexin dorukları bencee 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Bana yapilmasina deli oluyorum penisimin ve testislerin yalanip emilmesi 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hoşuma gider tabi ki ama eşim yapmıyor ben de zorlamıyorum 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Oral kulaga guzel geliyor ama hic yapmadim yaptirmadim 0 0 Yorumla
Kıvanç334 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl Hayır yapmam karşıyım ben 1 8 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Kıvanç334 +1 yıl İğrenç ya bak o bana yaptırsın ama ben ona yaptırmam Yorumla Soran +1 yıl kendine iğrenç mi diyosun ddskdwdkşl Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Hayır yaa öyle değil Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Ordan idrar çıkıyor mide bulantısı olur Yorumla Soran +1 yıl anladım Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Evet ama o yaptırabilir severim Yorumla Kıvanç334 +1 yıl Ahaheej Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapmak hoşuma gidiyor ama bana rimming yapılması daha zevkli oluyor. 2 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaparım tabi ki seve seve. O yeter ki zevk alsın, mutlu olsun, rahatlasın🙂 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet yaparım, hoşuma da gidiyor 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet yapıyorum sıkıntı yok 0 0 Yorumla
yalnızkurt39 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 65% +1 yıl Oral seks sevmeyen nadir kişiler vardır 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl Senin yarısı oraldir olmazsa olmazlardandır 0 0 Yorumla
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl bayilirimm yaladikca yalayasimm gelir 🙂 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yapılmaz mı yahu. o candır o hayattır o tutkudur. 0 0 Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yaparım da yapılmasını da severim 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. bayılarak yaparım hem de uzun uzun 0 0 Yorumla
sinanbey33 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet severim yaparım yapılmasını da severim 0 0 Yorumla
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaparım muhakkak. Çok güzel inliyorsunuz 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yapılmasını isteyene yaparım. istemeyene de asla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saçından tutup dibe kadar lök lök lök 0 2 Yorumla mikimouse2 +1 yıl Ögg. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @mikimouse2 noldu Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yapmak da yapılması da harika 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl gitmiyor 1 1 Yorumla docTR_who +1 yıl İkiside mi gitmiyor yaniiii Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaparım bayılırım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. yapan yok ki 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapar yaptırırım 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. En sevdiğim 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Saatlerce 0 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Cok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Severim, yaparım. 0 0 Yorumla
Ogulmurat57 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Sen yaptnmı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Ogulmurat57 +1 yıl Tavsiye versen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Bana evet ama ben yapmayı sevmiyorum
karşı tarafta öyle düşünebilir eşit olmalı
boşverin karşı tarafın siz kendi keyfinize bakın :D
Bana göre oral olmadan sonuclanan sekste birşeyler eksik kalmıştır. Bazen oral yapmak, penetrasyondan daha fazla keyif verir
Ben yapmayı severim de, bana yapılmasa da olur çünkü ben yaparken zaten s*ikim kalkar
Bayılırım yaparım be yaptırırım… sexin dorukları bencee
Bana yapilmasina deli oluyorum penisimin ve testislerin yalanip emilmesi
Hoşuma gider tabi ki ama eşim yapmıyor ben de zorlamıyorum
Oral kulaga guzel geliyor ama hic yapmadim yaptirmadim
Evet gidiyor. Hos birsey bence partnerimi mutlu etmek
Hayır yapmam karşıyım ben
neden
İğrenç ya bak o bana yaptırsın ama ben ona yaptırmam
kendine iğrenç mi diyosun ddskdwdkşl
Hayır yaa öyle değil
Ordan idrar çıkıyor mide bulantısı olur
anladım
Evet ama o yaptırabilir severim
Ahaheej
Yapmak hoşuma gidiyor ama bana rimming yapılması daha zevkli oluyor.
Yaparım tabi ki seve seve. O yeter ki zevk alsın, mutlu olsun, rahatlasın🙂
Evet yaparım, hoşuma da gidiyor
Evet yapıyorum sıkıntı yok
Oral seks sevmeyen nadir kişiler vardır
Evet yapmak ve yapılması hoşuma gider.
Senin yarısı oraldir olmazsa olmazlardandır
bayilirimm yaladikca yalayasimm gelir 🙂
Evet yaparim seviyorum
yapılmaz mı yahu. o candır o hayattır o tutkudur.
Yaparım da yapılmasını da severim
bayılarak yaparım hem de uzun uzun
Evet severim yaparım yapılmasını da severim
Yaparım muhakkak. Çok güzel inliyorsunuz
yapılmasını isteyene yaparım. istemeyene de asla
Saçından tutup dibe kadar lök lök lök
Ögg.
@mikimouse2 noldu
Yapmak da yapılması da harika
aşırı derecede düşkünüm
Yapmayı aşırı seviyorum
Evet severim. Güzel oluyor.