Nişanlımın abisiyle yattım vicdan azabı çekiyorum nişanlıma anlatmak istiyorum artık ne yapabilirim?

4 yıl önce nişanlımla tanıştık o zamandan beri tek yaşıyordu arada abisi gelirdi beni abisiyle tanıştırdı abisi bana değişik davranıp gereksiz derecede ilgi gösteriyordu başta uzak durdum ama zamanla etkilenmeye başladım bana hep keşke kardeşinden önce benim karşıma ciksaydin diyordu geçtiğimiz yaz nişanlandık o gün abisini ağlarken gördüm sonra 2 hafta nişanlımın evinde kaldım ve abiside geldi kaçamak hareketler izlemeler iltifatlar ve aşk itirafı o süreçte geldi nişanlm spora gitti ben evde yemek yapıyordum abisi aşık olduğunu falan söyledi çok sinirlendim bağırdım çağırdım bunu duymamış sayıyorum falan dedim aradan birkaç gün geçti ben uyuyordum nişanlım tekrar spora gitti uyurken arkadan biri gelip bana sarıldı ben de nişanlım geldi sandim dönüp sarılacakken abisini gördüm şok oldum sonra kendimi duramadım birlikte olduk vicdan azabından ölmek üzereyim ne yapmalıyım abisini aşık olmaktan korkuyorum nişanlım bakire olmadığmi evlenince anlicak napıcam bilmiyorum yardım lütfen

Nişanlımın abisiyle yattım vicdan azabı çekiyorum nişanlıma anlatmak istiyorum artık ne yapabilirim?