Belli olmaz, saçmalamayın... Kocasıyla 2 yıl boyunca her gün (730 kez) seks yapan evli bir kadına kimse "senin a.. mın 2 yılda genişledi" diyor mu? İsterse 5 değil, 15 kişiyle yapsın.
Cevap yazan erkeklerin kabul edemediği, 5 ayrı erkekle yapmış olman... 2 yılda aynı erkeğin sayısız kez içine girmesiyle, 10 ayrı erkeğin ikişer kez içine girmesi arasında fark yok.
Belli olmaz, anlaşılmaz da... Bu bence sorun bile değil... 5 ayrı erkekle seks yapmış kadını yargılamanın anlamı yok... Canı istemiş yapmıştır, bize mi verecek hesabını?
5 yıl evli kalıp boşanmış olsan, kocanla yüzlerce kez seks yapmış olsan kimse burada "ohooo sen folloş olmuşsundur" diye konuşmazdı... Sığır hemcinslerimin kabul edemediği, bekar kadının 5 ayrı erkekle seks yapmış olması... Cinsel ilişki sayısına bakarak orsp diyeceksek, 5 yıl evli kalıp boşanmış kadın daha orsp sayılır. S.. iken erkek sayısının önemi yok.
Şimdi kullanıcısı da önemli ilk sahibinden mi doktordan mı bayandan mı garaj arabası mı örneğin ticaride kullanılmıştır tek kişi kullanmıştır ama foldoş etmiştir
Yok olmaz ozman merak etme Aslinda genislik diye bisi yok Sadece yaptigi sayi arttikca kadinlar daha cabuk gevseyip saliyorlar kendini o yuzden genismis hissi veriyor Ama senin sayi az hemen gevsemezsin yaparken daraciktir
Tecrübeli bir erkek arkadaşın olursa bi bakışta anlar bunu zaten. 👍🏻 vaginal kasların açılmıştır muhtemelen.. 1 - 2 sene bişey yapmazsan tamamen toparlar kendini..
İç önemli değil. İç dudakları karsrıyor ve dışa doğru döner cinsellik yaşayan kızların tamamı böyle olur. Hatta çok fazla yaşayanların kelebek gibi olur iç dudakları dışarı doğru çıkar..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
olur evet
Belli olmaz, saçmalamayın... Kocasıyla 2 yıl boyunca her gün (730 kez) seks yapan evli bir kadına kimse "senin a.. mın 2 yılda genişledi" diyor mu? İsterse 5 değil, 15 kişiyle yapsın.
Cevap yazan erkeklerin kabul edemediği, 5 ayrı erkekle yapmış olman... 2 yılda aynı erkeğin sayısız kez içine girmesiyle, 10 ayrı erkeğin ikişer kez içine girmesi arasında fark yok.
bence de
Belli olmaz, anlaşılmaz da... Bu bence sorun bile değil... 5 ayrı erkekle seks yapmış kadını yargılamanın anlamı yok... Canı istemiş yapmıştır, bize mi verecek hesabını?
5 yıl evli kalıp boşanmış olsan, kocanla yüzlerce kez seks yapmış olsan kimse burada "ohooo sen folloş olmuşsundur" diye konuşmazdı... Sığır hemcinslerimin kabul edemediği, bekar kadının 5 ayrı erkekle seks yapmış olması... Cinsel ilişki sayısına bakarak orsp diyeceksek, 5 yıl evli kalıp boşanmış kadın daha orsp sayılır. S.. iken erkek sayısının önemi yok.
Şimdi kullanıcısı da önemli ilk sahibinden mi doktordan mı bayandan mı garaj arabası mı örneğin ticaride kullanılmıştır tek kişi kullanmıştır ama foldoş etmiştir
Olmaz vajina yapısı gereği esnektir zaten eski haline döner
evde kalan kız soruları :)
ya geçmişe bakmam isterse 10 olsun ğaz sesi çıkar çok yapmışsa
çıktı bi keresinde
ben geçmişe bakmam benim ğibi birini bul evlen
olur
gz li soru ama
Toplamda 5 mi ya da bi macera arayisiyla 5 kisi birden mi
toplam 5
Peki devamliligi var miydi bu kisilerle defarlarca mi
ya da hani 1 bilemedin 2 3 kez mi
1-2 kez falan
Yok olmaz ozman merak etme
Aslinda genislik diye bisi yok
Sadece yaptigi sayi arttikca kadinlar daha cabuk gevseyip saliyorlar kendini o yuzden genismis hissi veriyor
Ama senin sayi az hemen gevsemezsin yaparken daraciktir
iyi o zaman sevindim
Boyle hissetmeni sagladiysam bende sevindim :)
Umarim bu soruyu sordurtcak kisiyle iyi eglenirsin
:) umarım
Hadi beline kuvvet 😂
😂
Eee yalan mi ama baya kivraniosundur daha taze sayilirsin bu konuda 😄
doğru diyosun 😂😂
Dusundukce nasilda hosuna gidio tam civelek ya 😂
yaaa 🙈 güzel oluyor
Bak bak bakkk anlatasin var galiba bana birine anlatmaliyim heyecani bu nerde gorsem tanirim 😄
O 5 kişiyle ne sıklıkla yaptığına bağlı genişleme durumu var evet
tek seferlik gibi
Grup mu yaptınız
yok değil
Belli olmaz o zaman
Cok elastik bir yapi 1 haftaya normale dönüyor çiceğim
Hayir 5-10 kişiyle beraber olunca genislemez
olur. olmaz diyenlere sadece şöyle söyliyeyim ilişki sonrası kadın hormonal dengesi değişir. genellikle kilo alır.. haliyle orasıda folofoşlaşır..
Şimdiden sayı 5 ise allah o kadınla olacak erkeğe sabırlar versin.
5'iyle aynı anda birlikte olduysan belli olur :P
Bundan sonra ilişki yaşayacağın kişiye bağlı birazda sma vajina yapısı gereği esnektir
Bakire olmadığını biliyorsa soun etmez heralde
biliyor
Öncekilerden küçükse biraz sana keyif vermeye bilir
Tabiki belli olur ilk girişden dağlar kadar farkı oluyor
bazıları olmaz diyor
Ne olursa olsun esniyor genleşiyor ilk girişe göre
anladım
Bu soruyu evleneceğim insan anlar mı diye soruyorsun
evet
Evli olsan evliliğin ikinci yılında, iki yılda her gün (730 kez) yaptıysanız karının vajinası genişledi diye şikayet mi edeceksin? Cahilsiniz...
Zekasına bağlı bu durum bir de kabul etmesine bağlı bir durum senin gerçeğini kabul etmesine bağlı bir durum
Sadece içine girmekle anlaşılmıyor ki tecrübeli olduğun sevişmenden de anlaşılıyor yataktaki tavrından da anlaşılıyor
Cinsel ilişki ile vajina genişlemiyor, ulan ülkenin cinsellik bilgisi sıfır mk ya
Esnek yapısı belli olmaz
Mecburiyetten mi oldu?
evet
Hala ihtiyacım var mı?
nasıl
5 kişi ile kaçar defa mesela?
1-2 defa genelde
Toplam da 10 defa yani? Sanmam genişlediğini. Ama ilk günkü gibi de değildir..
evet değil
Tecrübeli bir erkek arkadaşın olursa bi bakışta anlar bunu zaten. 👍🏻 vaginal kasların açılmıştır muhtemelen.. 1 - 2 sene bişey yapmazsan tamamen toparlar kendini..
zorr
Ne zor?
durmam
İç dudakların , dış dudakların dışına çıkar ve aralanır iyice orası 👍🏻 ve hiç kapanmaz. Ayrıca iç dudakların kararır tamamen.. 👍🏻
içi pembe
İç önemli değil. İç dudakları karsrıyor ve dışa doğru döner cinsellik yaşayan kızların tamamı böyle olur. Hatta çok fazla yaşayanların kelebek gibi olur iç dudakları dışarı doğru çıkar..
Anlaşılması biraz zor sadece bakirelikten anlar
Anlaşılmaz sadece yaşa bağlı değişen bişey o
Anlaşılmaz, gönül rahatlığıyla takılabilirsin
Sayaç yok neticede devamkee
Kullanımına hadi ordan
Doğum yapmadıysa belli olmaz
Kimlerle olduğuna bağlı
nasıl
Yani ne tür ilşşkiler yaşadın, zorladın mı kendini ne yaptın
kendim yapmadım
Yapan kişi için de bu sorular önemli işte, sıradan ilişkilerde çok zorlanmıyor ama bazı durumlarda çok yoruyorlar kukuyu
zorlandım bazen
Kararma falan oldu mu, sen hissediyor musun farklı bir şey
kararma yok
Kaç kez beraber olmuşsundur peki, sayı olarak fazla mı?
bir kişiyle en fazla 2 oldu
O zaman sorun etme, bir şey olmaz, kendin kurcalamıyorsun dimi şimdi
bazen
olur
Yani o kadar çok değil de. Neden sen oldun mu
evet
Büyükler miydi
bazıları
Kaç yaşlarındaydılar
farklı hepsi
Sen kaç yaşındasın
20
Oo genişlemiştir muhtemelen gibi. Baktın mı hiç ve de yaparken çok zorlandığın oldu mu
oldu bazen
O zaman genişlemiştir. Niye bu kadar çok kişiyle yaptın
öyle gelişti
İstekli birisin sanırım
bazen
Bence çok gibi duruyor. Bu kadar kişiyle yapman onu gösteriyor
olur
Neden sustun
Tecrübeli biriyse anlar.
Giren sey kucukse belli olur
Sanırım zorla olmuş gibi anladım...
evet