Cinsel Yaşam Hala onu arzuluyorum, takıntı mı bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 cok istiyorummm onunla yatmayi Güncellemeler1 yıl olgun, ne istediğini bilen, kadinlarla nasil konuşması gerektiğini bilen, anlayisli, libidosu yüksek biriydi tam benlik Hala onu arzuluyorum, takıntı mı bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ErenEngin22 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Takıntı ve tüm dişiliğinle onu istiyorsun belki yanakların kıpkırmızı oluyor ıslanıyorsun zevk için acı çekmek istiyorsun belki kıvranıyorsun 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Bence takıntı ya da onu unutturacak bir tat bulamadın 0 0 Yorumla
Brooqoli Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ona söyle bunları 0 2 Yorumla Soran 1 yıl olmaz, evli Yorumla Brooqoli 1 yıl Olsun daha iyi Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim peki o ayrıldınız mı yoksa sanalınmıydı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Reeel Yorumla poseydonnn 1 yıl Offf o yaşanmışlıklar insanı boştayken delirtir yaa Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Arzuluyorsan konuş 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. niye yapmıyorsun engel ne 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Vericeksen git konuş bence :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl zaten delik deşiksin ver birine onu hayal et 0 10 Yorumla Soran 1 yıl hayir bakireym Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aynen kanka Yorumla Soran 1 yıl inanma Yorumla Cevap sahibi 1 yıl arkadan yaptın mı Yorumla Soran 1 yıl yapmadim. Opusme disinda hic bise yasamadim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ne biçim azgınsın sen aq Yorumla Soran 1 yıl libidom yuksek napiym Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tamam gel yatalım Yorumla Soran 1 yıl bna delik desik dedin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl benimde kalbim delik deşik aynı şey bence Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evli biri kesin 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef😞 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece sen zarar görürsün. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu yazdığın kriterler ve daha fazlasını karşılayacak bekar birini bulursun. Yorumla Soran 1 yıl evet o yuzden evli diye hic disa yansitmadm zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni anlıyorum ama dediğim gibi, belli bir zaman geçirdikten sonra üzülen taraf sen olursun. Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kim o 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Offf o kadar iyi kii ne zaman istese altina yatardm Yorumla Mühendis0109 1 yıl Kim ki Yorumla Soran 1 yıl Reelden tanistigim bi adam Yorumla Mühendis0109 1 yıl Km İste Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı. Kimbu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bir tane adam.. mukemmel bir seydi ya Yorumla Askadami0707 1 yıl İlkkezmi Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Turma kendini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl O kim 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kim işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evli adamla niye takılıyoraun ki. Sadece kullanır atar seni Yorumla
ugur736299 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Yat o zaman 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ama evli Yorumla ugur736299 1 yıl Daha once yaptin mi pek Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Takıntı ve tüm dişiliğinle onu istiyorsun belki yanakların kıpkırmızı oluyor ıslanıyorsun zevk için acı çekmek istiyorsun belki kıvranıyorsun
Bence takıntı ya da onu unutturacak bir tat bulamadın
Ona söyle bunları
olmaz, evli
Olsun daha iyi
Kim peki o ayrıldınız mı yoksa sanalınmıydı
Reeel
Offf o yaşanmışlıklar insanı boştayken delirtir yaa
Arzuluyorsan konuş
niye yapmıyorsun engel ne
Devavli onu dusunuyorsan takıntı.
Vericeksen git konuş bence :D
Birseyker yasadinizmi daha once
zaten delik deşiksin ver birine onu hayal et
hayir bakireym
aynen kanka
inanma
arkadan yaptın mı
yapmadim. Opusme disinda hic bise yasamadim
ne biçim azgınsın sen aq
libidom yuksek napiym
tamam gel yatalım
bna delik desik dedin
benimde kalbim delik deşik aynı şey bence
Evli biri kesin
Maalesef😞
Sadece sen zarar görürsün.
Bu yazdığın kriterler ve daha fazlasını karşılayacak bekar birini bulursun.
evet o yuzden evli diye hic disa yansitmadm zaten
Seni anlıyorum ama dediğim gibi, belli bir zaman geçirdikten sonra üzülen taraf sen olursun.
Kim o
Offf o kadar iyi kii ne zaman istese altina yatardm
Kim ki
Reelden tanistigim bi adam
Km İste
Kimbu
Bir tane adam.. mukemmel bir seydi ya
İlkkezmi
Evet
Turma kendini
Bunu kontrol altına alabilirsin
Takinti