2 ay

2 senedir kurtulamadığım bir takıntılı var bakar mısınız?

Panelci ve daha da kriminal işleri olduğu için terk ettiğim p*şt yakamdan düşmüyor, panelden verilerimi çektiğini fark ettiğim için iletişimi kestim, insanlardan yalan yanlış benim hakkımda bilgi toplamış, beni ailemi karalıyor, yalan yanlış dedikodular çıkartıyor, bunu da bu sitede yapıyor, arkamdan tuzak kurarak beni tecavüz etmek için otele çağırttı, üçüncü kişiler üzerinden kamera açtırmaya çalıştı, ne yapacaktı Allah bilir ki biz sıradan bir aile de değiliz, ailem asker polis kökenli bunu da biliyor, evlendim ve hâlâ devam ediyor, ölüm tehditleri, ifşa tehditleri, eskort, dolandırıcı demeler, bekâretim hakkında demedikleri şey bırakmamalar, kimse buna katlanmak zorunda değil, bu sitenin yönetimi bu kişiyi siteden neden banlamıyor, neden dezenformasyon yapmasına izin veriyor, kişiyi uyardığım halde hâlâ devam ediyor, yasal yol deyince sesi kısa süreliğine kesiliyor ama aynı terane dönüp duruyor, bu kişinin derdi ne acaba, onunla asla birlikte olmayacağımı biliyor, hiçbir zaman sevgili olmadık, hakkımda bu kadar yalan uyduruyor ama beni gerçek hayatta bir kere bile görmüşlüğü yok, anca agalarıyla uydurup uydurup ipe diziyor, bu taciz 2 senedir devam ediyor yasal olarak birçok farklı yerden savcı olsun polis olsun avukatım olsun bilgilerimi aldım yasal sürece girme meraklısı değilim ama sanırım böyle olacak gibi duruyor çünkü bu kişi durmuyor ve işi yargıya taşıma uyarılarımı hafife alıyor

2 senedir kurtulamadığım bir takıntılı var bakar mısınız?