Panelci ve daha da kriminal işleri olduğu için terk ettiğim p*şt yakamdan düşmüyor, panelden verilerimi çektiğini fark ettiğim için iletişimi kestim, insanlardan yalan yanlış benim hakkımda bilgi toplamış, beni ailemi karalıyor, yalan yanlış dedikodular çıkartıyor, bunu da bu sitede yapıyor, arkamdan tuzak kurarak beni tecavüz etmek için otele çağırttı, üçüncü kişiler üzerinden kamera açtırmaya çalıştı, ne yapacaktı Allah bilir ki biz sıradan bir aile de değiliz, ailem asker polis kökenli bunu da biliyor, evlendim ve hâlâ devam ediyor, ölüm tehditleri, ifşa tehditleri, eskort, dolandırıcı demeler, bekâretim hakkında demedikleri şey bırakmamalar, kimse buna katlanmak zorunda değil, bu sitenin yönetimi bu kişiyi siteden neden banlamıyor, neden dezenformasyon yapmasına izin veriyor, kişiyi uyardığım halde hâlâ devam ediyor, yasal yol deyince sesi kısa süreliğine kesiliyor ama aynı terane dönüp duruyor, bu kişinin derdi ne acaba, onunla asla birlikte olmayacağımı biliyor, hiçbir zaman sevgili olmadık, hakkımda bu kadar yalan uyduruyor ama beni gerçek hayatta bir kere bile görmüşlüğü yok, anca agalarıyla uydurup uydurup ipe diziyor, bu taciz 2 senedir devam ediyor yasal olarak birçok farklı yerden savcı olsun polis olsun avukatım olsun bilgilerimi aldım yasal sürece girme meraklısı değilim ama sanırım böyle olacak gibi duruyor çünkü bu kişi durmuyor ve işi yargıya taşıma uyarılarımı hafife alıyor
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ohaaa olaya bak, şerefsizin evladı... Direkt savcılığa suç duyurusunda bulun bence, böyle aşağılık tiplerle empati filan yapılmaz, acımamak lazım karaktersize.
Empatiden değil ki o kadar bıktım ve gündemimden düşmesini istiyorum ki ne olduğunu bilmeden önce hislerim vardı ama bitti gitti ama ne bunu kabul edebiliyor ne arkamdan iş çevirdiğini ve bu yüzden bittiğini ne de farklı dünyaların insanları olduğumuzu ki zaten burada bana o* mu demedi f**işe mi demedi kendini satıyor mu demedi bu lafları ettiğin birinin sana dönmesini beklemek çok büyük bir hata olur bu son uyarım vites yükseltirse ben de yükselteceğim istemiyorum ve inatla hayatıma dahil olmaya çalışıyor ki evliyim altını çizerim
Keşke bilsem kim olduğunu, elini ayağı kırıp ağzına sokardım karaktersiz pisliğin.
Eşim de böyle pimi çekilmiş bomba gibi bu i**e sana bunları nasıl yazar kim sanıyor bu kuzum kendini diye her aklına geldiğinde delleniyor bir şey yapalım ya şunu dava mı ediyoruz ne yapıyorsak yapalım ya da ben çocukları toplayıp ağzını yüzünü kırıcam sinirimden kuduruyorum benim karşımda da söylesin her tarafını nasıl kırıyorum diyor sadece bu kadarla da sınırlı değil bir de benim ağzımdan eskort paylaşımları br gün VIP eskort öbür gün arkalı önlü satıyor yazmalar öbür gün para karşılığı çok uç noktada +18 fantezileri gerçekleştiriyor demeler adet kanı, idrar dışkı yedirme içeren hakaretler özel bölgeme tekme atmakla kafamı boğazımı kesmekle üzerime benzin döküp yakmak annemi dövmekle ilgili tehditler hepsi duruyor bende buraya da yazıyorum çünkü benim utanacağım bir şey yok tek br dilekçeyle her şey ortalığa dökülür
İnanılmaz gerçekten ağzım açık okudum. Şerefsizdeki cürete bak ya, bence pişman etmelisin bu yaptıklarına.
Panel kullanmak yasak Ayrıca büyük suç kişisel bilgileri alıp yaymak Ayrıca suç savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin
İfşa ette herkese tanısın böylelerini