2 aydır konuşuyoruz buluşma yarın olacak kendisi başka şehirden gelecek sizce eve almaliyim
ek olarak cinsellik hiç konusmadik
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 aydır konuşuyoruz buluşma yarın olacak kendisi başka şehirden gelecek sizce eve almaliyim
ek olarak cinsellik hiç konusmadik
Asla eve alma ha cinsellik için alıyosan al ama bi erkek açık kapı buldumu affetmez yani sen istmesen de zorla sahip olur bunu yaşadı bi arkdş um ve bekareti gitti yani ve adamda , kız zorla altıma yattı dedi bende yaptım dedi kız kendini savunamadı bile kolay kolay güvenme git dışarda görüş evde yalnız kal ama test et en azından onu ,, Erkek çıldırır duramaz bakalım sabredeckmi
Nasıl test edicem
Sorcan cinsellik içinse kalmam diye söyle ama o zaten inkar eder mutlaka yok falan der
ya da ona dışarda vakt geçirelim ben yalnız kalcan evde diye söyle
Ha eve aldın diyelim sen istmezsen bile o seni o kıvama getirirp mutlaka işi sevişmeye ilerletir ha dediğim gibi istoysan eve alıyosundur diğer türlü ne olck ki yani erkk te ilk kafa cinsel çalışır yok öyle romantizmmiş dansmış Fasa fisoo
O zaman eve almicam kendi bana dedi ki kız dedi takilmalik bisi aramiyorsa o adam da kıza dokunmaya kıyamaz ded
aynen öyle ama kimisi de uzun süre bekler bekler ondan sonra o güveni sağlar da gelir yanli anlama ama bunu bizzat kendim yapıyorum yani uzun süre flört kaldıklarımda gğvnd sağlayıp cinsellik açıyorum çünkü kadınlar orada durmak istemiyo bu sefer veya diyorumki " canım sen nasıl istersen öyle yapalom ona bırakıp güvenini sarsmıyorum çnkü ben erkeğim hep daima herşeye hazırım
Cevap
9Cevap
Eve alırsan olacakları göse alırsın sonra beni kullandı yok şöyle yaptı böyle yaptık diye aglayıp soru açmayacaksan al
İletişim iyi devam ediyor evde cinsellik istemiyorum aslinda
Askımm her ne kadar istemesende o seni ikna eder her türlü bunun bilincinde ol
O da doğru o zaman dışarıda buluşayım kendi şey dedi gelince otelde kalırım dinlenmem lazım dedi
Pek inandırıcı gelmedi onun dediği de neyse
O zaman niyeti eve gelmekse bunu o gelmeden öğrenmem lazım ki boşuna gelmesin
Söylemez o saçmala o niyetle mi geliyor der sen sorma ama cinsellik olmayacağını kesinlikle bilsin gelince de isterse söylersin uzak dur yaşama saygısızlık yaparsa silersin
Şakasına koltukta uyuyabilirsin demiştim… simdi nasıl gerçek düşünceye geri doncez
Ablacım sen adama ışık yakmışsın bile
Bir kız takilmslik bizi aramıyorsa erkek de ona göre davranır o kıza dokunmaya bile kıyamaz demişti eğer dokunmak isterse bana buradan anlayacağım galiba
Askım erkek bu takılmalık olsun ciddi olsun hormonlarina karsı koyamaz yanyana olsanız illaki bi şeyler olur ister yani sende istersin fakat sana saygı duyan bi adam istememene tepki vermez veya bozulmaz saygı duyar
O zaman buluşunca bakayım
Evet öyle yaparsın
alınmaz sonra herkes benim gibi değil evlenmeden geçmişe bakar
Sen evde ağırlamak istiyor musun
Evet ama cinsellik olmadan
Ne yapıcam o zaman
Bunu kendisi gelmeden nasıl söylemem lazim yani dedi ki ben gelirim otelde kalırım bir gece dedi
Ben yalnız yaşıyorum ikimiz de 23 yaşındayız
İnstagfamda
Bende eve almam dedim sonra şakasına alırım dddim ama hiç illa al demedi istese gelirdi 2 aydır
3 saatlik mesafe uzaklıktayım
İstemezdim ya
Yani iş oraya gidecek gibi zaten önüne geçemezsin
Hangisi dah doğru
Önce bı görüşüp tanışın aceleniz ne
Ne zaman alinmali sence
Eve almak istemiyorum aslında gidişat ne olur bilmiyorum
Cinselliği direkt yaşarsınız işte
Alınmaz
Ne zaman alınır
Yarın konuşursunuz 😂
Ben olsam alırdım :D