Evleneceğim adam sıkıntı eder mi.
Siz ne derdiniz bu konuda. Bir kere olmuş ama gerçekten sevmiş mesela, ne düşünürsünüz
Evleneceğim adam sıkıntı eder mi.
Siz ne derdiniz bu konuda. Bir kere olmuş ama gerçekten sevmiş mesela, ne düşünürsünüz
Eğer bakire değilken evlenmeden olmazcı bir tavır takınırsa asla gelecek düşünmem o kadınla. Benim gözümde en beter kadın tipidir bu o kadar ki geçmişti para karşılığı seks yapsa anlarım çok zor durumda kalmadan bir kadın bunu asla yapmaz çünkü fakat dediğim gibi evlenmeden olmazcı çıkarsa en ufak anlayış göstermem ona.
yaşadım benzer bi olay.. kız beni kandırmaya kalkıştı.. ben bakireyim. ve benim bakire olduğum her halimden belli. ama onunki şüpheliydi.. neyse yalan söyledi bana.. ben de durumu anlar gibi oldum. . fakat bişey demedim.. sonra ne mi oldu.. kendimi aptal yerine konmuş gibi hissettiğim için her gün içim içimi yedi.. finalde ayrıldık ama kötü oldu her şey.. çünkü ben de onu aldatmayı düşündüm.. internetten tanıştığım biri oldu flörtleştim ama bu ben değilim dedim. nasıl olsa o beni aldattı bende onu aldatırım ödeşiriz demiştim içimden ama ben onu aldatamadan ayrıldım. çünkü bu ben değilim.
o yüzden dürüst olacaksan sorun olmaz. dürüst davranmayacaksan emin ol erkek için tramva yaratırsın.
Yok asla yalan söylemem ya.
Çok ayıp günah.
Çok çok kötü.
her şey en baştan konuşulur, çok travmatik, eğer kabul edilmiyorsa da herkes yoluna bakar yani, yalan söylenmeyle olacak iş değil herkes kartlarını açık oynasın
işte başından çekinip yüzyüzeyken söyleyemiyor kızlar.. öyle kolay değil yüzüne yüzüne söylemek.. hele ki beğenmişsen.. ki ben de hemen soramamıştım. ama kandırılmaya çalışıldığımı anladığımda belki atlatırım demiştim. beni çok seviyor ya demiştim.. ama zamanla içim içimi yedi bitirdi.. bi türlü yediremedim kendime.. beni kandırmaya çalışmasına.. giderek sinirlendim.. en sonunda çözüm olarak ben de onu aldatacaktım.. çünkü bu aldatmaya girer.. aldatmaktan farkı yok.. ben de bekaretimi kaybedecektim.. ama yapamadım.. ben aldatan biri olamazdım. ayrıldım.
Bak aslında sorun olan şey dikkatli bakarsan bekaret değil, birden fazla erkekle ilişkiye giren kadın profili. Öyle misin bilmem ama öyleysen bile bunu karşındakine yansıtma
Yok ya birden fazla demedim
Olabilir kardeşim, ya da olmayabilir de. Bekaret tamam önemli ama bunu dert etmeyecek insanlarla olman senin yararına.
muhafazakar ailede yetişmiş biriyle evlendim. ailesi ve kendisi de bekareti çok önemseyen kişiler. fakat ben evlenmeden önce bakire değildim ve bunu da ona söyledim. beni çok sevdiği için beni böyle kabul etti ve evlendik. şimdi çok mutluyuz
Cevap
34Cevap
O adam bakir değilse ama senin bakire olmadığını öğrenirse bile sorun edemez bence çünkü oda sende ilşkş yaşamışsınjz. Ama adamın ilki sen olucaksan ve adam senin geçmişte başka biriyle olduğunu öğrenirse bence sorun edebilir.
açıkcası ben bu önemsiyorum ve kabul etmem bakire olmayını ayrılırım çok sevsem de.. sebebi de bakir olmam yani evlilik olcaksa ilk benle yapmasını isterim ilk olsun falan yani o yuzden ben önemsiyorum...
Senin bekaretin için evlenecek se ve seni severek evlenmiyor ise olmasın daha iyi
Haklısın
Takma böyle şeyleri kafana kim ne hallediyor ise hakkını vereceksin nokta☺️
@blnmyorkim bi hadi ordan git işine bak
Büyük konuşmak istemiyorum ama benim için kabul etmek zor
Nedne
Yanlış anlamam. Hayır değilim. Kötü bir tecrubemden sonra anladım ki cinsel ilişkinin iki cinsiyette bıraktığı etkiler eşit değil. Kafamdaki sağlam aile bağını kurmak için karşı tarafın bakire olması gerektiği kanısındayım
Spesifik durumlar illaki olabilir. Genel olarak tercihim bakire olmasindan yana ama tek sefer olduğuna hala bağlanma mekanizmasının sağlam olduğuna inanırım. Yasadıgı deneyimin uzerinde biyolojik veya psikolojik bir etkisi kalmadigindan emin olurum o zaman belki olabilir🤷🏻♂️
Ben şeytana tek seferden fazla uydun. Evet adil şekilde yaklaşmıyorum onaylamanı da beklemiyorum. Bu yasadığım tecrübelerle vs oluşmuş öznel bir kanı sadece
Sorun olabilir. Ama sen yine de günahını kimseye anlatma. Tövbe et.
Kaö yalında evleneceğin çok önemli 22 23se sıkıntı olur ama 28lere dayanırsa normal o zmaana kadar yapmayan yok.
Sorun olur bunuda ileride bir iliskiye başladığında ilişkinin orta seviyesinde yani kişinin seni sevdiğine inamaya basladiginda soylemelisin
Sevmis olmani pek de umursamaz o kişi sonucuna bakar bozulmuş mu bozulmuş
Doğru biriyle beraber olursan bunu dert etmeyecektir
Peki karşıdaki de senin gibi pişman ve bir kere deneyip yeni farkına varmış olabilir
Ben pişman değilim ya.
Sadece erkeklerin fikrini sordum
Bilmiyorum ama benden çok bakire arkadaşım benim bu halimi dert ediniyo çok saçma kötüyü çağırmayın bi bok olmazz
Olur büyük ihtimal çünkü sen istekli olacaksın istediğinle birlikte olmak isteyeceksin
Bir kere falan olmamıştır o. Üstünden kaç kişinin geçtiğini allah bilir
?
Hayatıma aldığım zaman sorarım öğrenirsem hadi ordan çekerim git seni beceren ile evlen derim daha önce yapmışlığım oldu
Ya her şey en baştan konuşulmalı yalan söylemeyi sevmem.
Böyle böyle oldu derim yani, sonradan ortaya çıkması gerçekten kötü ben de ayrılırdim yalancılık
Erkekler sıkıntı yapıyor
Evleneceğin zaman dikersin canım
Kandırmak olur ama
@MЄԼƊƛ hani erkekler mesela basehdiyorsun yani hak ediyor diyorsun da o basediğin erkek olup olmadını nerden anlaşılıcak yani ben bakir birisiyim yani.. kime den geleceğimiz muama yalan olmamalı
ben hiç sorun etmem
Neden
yaşanmış olmuş bisey ben benimleyken olana bakarım
Daha cok sigerler seni devamm
Eden olur etmeyenler olur
sorun ederim ben
İllaki eder başta şöyle
ben kabul edemem (özür dilerim yine de)
Qaw 🐎 degilse sıkıntı eder
Kendisi bakir mi? Değilse sorun etmeye hakkı yok.
Bilmiyorumm, hata yaptığını mı düşünüyorsun
Hayır.
Pişman değilim sadece sordum
Bilmiyorum ozman sorun etme bence
Çocuk mu bıraktı seni yoksa gençlik hevesi mi
Bırakmadı.
Genel olarak soru sordum
Hm 2. si o zaman öylesine sordum yani yargılamak için değil
Ben sorun etmem.
Seven adamsa bakmaz onemsiz bir faktör çünkü
Hiç bir şey olmaz, farketmezler bile.
evlenene kadar en az 3 kısı olacak zaten devam :)
Almazdım böyle birini evlenmem
Karşıdakine bağlı
Olmaz
eden de var etmeyende
Erken başlamış sın
Sorun olmaz canım çok güzel taktiklerlerim var
Olmaz
Olabilir
ben etmem şansen
maalesef evlenmem
Ben almıyım
Sevdiği elemanla evlenebilir