Hiçbir erkekten evlilik beklentim yok ve daha önce hiç sevgilim olmadi. Pisman olacağımı da düşünmüyorum. Canim istiyo. Bazı erkekleri gerçekten arzulayip yapamamanin verdiği stresi var. Sizce yapmalı mıyım? Yapmamaliysam mantıklı bir sebep söyleyin rica ediyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılAşık olup aşık olunmadıkça asla böyle bir oldu bittinin için de olmayın. Ben de libidosu çok yüksek biriyim. Ama asla da şu bara gideyim birini kapıp sabahlıyayım ne olacak ki kafasın da olmadım. Paşa paşa masturbasyonumu yapıyor, keyfime bakıyorum. Ancak karşılıklı aşk, güven, sadakat olursa olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılBende yapmak istiyorum ama yapacağım kişinin seks deneyimi olmasını istemiyorum ilk başta ya olsun da ne olursa olsun diyordum da sonra seks performans dengesi farklı olunca zevklerde farklı olabilir dedim ve hala bakirim yapacak olsam çok kız vardı şimdi ilkleri birlikte yasayacagim biri olsun istiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Bence yapmalisin bu zevkten mahrum kaliyorsun tabiki onne gelenle degil gercekten seni sevdigini bildigin biriyle yap ask ile yapılan kat kat zevk veriyo
10 Yorumla
1 yılhayat senin hayatın ama ilerde pişman olmanı istemem sevdiğin adamla birbirinizin ilki olmanız çok güzel bir duygu bence
00 YorumlaBu senin kararın bize bir şey demek düşmez hayat senin ama yaş ve hormonlar gereği tabiki de o enerjiyi atamamak acayip gerginlik sinir yapar
00 Yorumla
1 yılYap ama öncesinde biraz sanal deneyim tavsiye ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaşıma rağmen bakirim. İster evlilik yolunda tanımak istersen de ilk cinsel denememi sana verebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmek istediğinde geçmişin peşini bırakmaz pişman olursun ciddi düşüneceğin bir adam bul onunla ilerleyen zamanlarda bir şeyler yap
00 Yorumla
1 yılHayır ortada kalırsın
02 Yorumla
Soran1 yılNe ortada kalması ya
- 1 yıl
Bekaretin giderse
Yarın iyi bir erkek bulduğunda seni kabul etmez
- Cinsel Yaşam konusunda 674 cevap paylaştı.
1 yılDevir tersine döndü. Yapmamanın mantığı kalmadı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYas ilerledikce pisman olan kizlari taniyorum
28 Yorumla
Soran1 yılNiye pişman oluyolar
- 1 yıl
Güven önemli ve en kotu senaryoya rağmen kabul etmesi gerek kadının çoğu kadın bunu düşünmüyor erkeğin baskısı arzusu ve kadının arzulanma duygusu yüzunden genelde kabul ediyorlar ondan pismanlik artıyor
Soran1 yıl@samedjackson ben hiçbir şey anlamadım yazdığından :)
Cevap sahibi1 yılSenin tabirinle canlari istedi diye , farkli kisilerle birliktelik yasadilar. Sonra yas boyle 26 / 27 hatta 30 olunca basliyo bazilarinda pismanlik. Cok denk geldim
- 1 yıl
Bende canları istedi diye yapmak yerine işte sevgilisiyle ayrılma durumu aldatılma kullanılma hatta seks videosunun paylasilmasiyla tehdit edilecek duruma kadar bütün kötü senaryolari kafada kadın kurup bunlar olsa bile o erkekle seks yapmak bana pişmanlık verir mi onu dusunmesi lazım ki benim bir tanıdığım kız var kız da senin tam tersi yaşadığı için pişman değil oğlandan ayrıldı
Soran1 yılBir şey yazicam sinirleneceksin biliyorum ama kardeşim okuma yazmanız yok mu? Bu pişmanlığın sebebini soruyorum ve diyosun ki yaş ilerdikce pişman oluyo. Eee sebep ne?
Soran1 yıl@samedjackson seni anladım diğer kıza dedim
Cevap sahibi1 yıl" Farkli kisilerle birliktelik "
1 yılbenle olabilir. senin için zaman ayırırım
01 Yorumla- 1 yıl
Istiyosan zaten ilerde dayanamicaksinn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşamak istiyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yapma bence şu an karar verememişsin kafan karışık
00 YorumlaBence tatmin ile devam et az daha sabret
02 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yap tabiii
10 Yorumla
1 yılYap tabi seninde ihtiyacindir her kiz gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYap gitsin tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYüzeysel şeyler yaşa
00 YorumlaYapma sık dişini
00 YorumlaBence net yapmalısın
10 Yorumla
1 yılNerelisin
00 Yorumlane yapacaksin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı