Selamm,
Kadını seksi yapan güzel bir fizik mi yoksa enerjisi mi?

Selamm,
Kadını seksi yapan güzel bir fizik mi yoksa enerjisi mi?

Bence duygulardır. bir kadına karşı duygum yoksa hiç bir şekilde seksi gelmez bana. önce aşık olmam gerekiyor elbette. bunların dışında genel konuşursak. Fiziksel çekicilik, genel olarak bir kadının fiziksel görünümüyle ilgilidir. Bu, yüz hatları, vücut şekli, saç ve cilt gibi faktörleri içerir. Kişisel bakım da fiziksel çekiciliğin önemli bir parçasıdır. Temiz ve bakımlı olmak, bir kadını daha çekici kılar. Sağlıklı bir görünüm, canlılık ve enerji yayar. Bu da çekiciliği artıran bir faktördür. İç güzellik, bir kadının aurasının önemli bir parçasıdır. Bu, bir kadının şefkatli, anlayışlı, zeki ve esprili olması gibi özellikleri içerir. Fiziksel çekicilik ve aura, bir kadını seksi yapan unsurların dengesidir. Sadece fiziksel çekiciliğe sahip bir kadın, iç güzellikten yoksunsa, çekiciliği eksik kalabilir. Aynı şekilde, sadece iç güzelliğe sahip bir kadın, fiziksel çekiciliğe dikkat etmiyorsa, çekiciliği göz ardı edilebilir.
kızlar kendini kandırmaya devam etsin. seksi yapan şey erkeğin onu seksi bulmasıdır. yoksa bi insanın bir sürü alternatifi varken sana bakıyor olması kusura bakma ama seni seksi bulduğundandır. senin kendi auran fiziğin felan geçin bunları..
erkekler ikiye ayrılır; erişebileceğini seksi bulanlar ve seksi bulması için özel bi kriteri olanlar.. o kritere uyuyorsan seksisin.. mesela ben ikinci sınıftayım. zayıf ince bacaklı küçük memeli ama gülüşü tatlı, sevdiği zaman erkeğine yapışıp kalacak hep özleyecek ilgisini alakasını erkeğine verecek mizaçta bi kızı seksi bulurum. ama bi başkası asla bulmaz bunalır..
Enerji çok başka bir olay güzel ama odun gibiyse olmaz yılan gibi olmalı kadın
Fizik elbette önemli ama aura yoksa tek başına istediği kadar güzel olsun.. seksi görünmez bence..
Cevap
26Cevap
Şöyle cevap verim benm ilkez bir flörttüm olmuştu bana seni yerim tatlı şey işte beni çok yüksektiyorsun gibi şeyler demişti o arada boyle normal şeyler konuşuyorduk bende ben seksi şeyler yapmıyorum ya da nasıl böyle oluyorsun demiştim karekterin masumlugun beni çok çekiyorsun demişti bide birine seksi bulmak için ilaki seksi olman ya da seksi konuşmana gerekmiyor
Evet öyle oluryormuş
Kesinlikle aurası. Fizik sadece bir detay oluyor bu durumda. Güzellik gözle, çekicilik ruhla algılanır.
Orası da artık size kalmış.. 😂
Kendini sevdirmesi cilvesi sohbeti hepsi bi arada olunca o kadın fıstık fıstık hsjsjss
ikisi de
ama en çok aura (şunu aura diye okumayın oora diye okuyun yeter artık günlük hayat için diyorum)
abi sen okumadın ki sadece yazdın
ben günlük hayatta aura diye okuyanlara kızdım senlik bir şey yok ya :D
ek olarak konudan bağımsız
british de hoş değil american da en iyisi ispanyol ve iskoç aksanları
benimki ikisinin ortası gibi mesela eğitmenlerim çok beğeniyor
irlandalılardan uzak dur can güvenliğin için skdnvısjncfds
Aurası olmayan bir fiziğin önemi olmaz aura şart
Uzaktan fiziği ve giyinişi, yakından aurası. Ve önemlisi bir erkeğin düşüncesi, seksi görmek istiyorsa seksi görür.
İkiside önemli ama fiziki güzellik çok ve çok önemli
Enerjisi ve aurasi 🎯
Bi yerden sonra değil en başında yetmez
Konuşması, yüz ifadeleri, hareketleri, sevimliliği...
Aura auraaaa.. aurasiz kadın istediği kadar seksi olmaya çalışsın sıfır etki
Kesinlikle aura şart istediği kadar fiziği olsun aurası yoksa işe yaramaz.
profilinde ki kadınların fizikleri de maşallah :)
hadi ya hiç hatırlamıyorum ne oldu ki aramızda :) küs kalamıyorum, kindar değilim bu özelliğimi seviyorum be :))
demek o kadar kızmamışsın :) hayırlısı diyelim o zaman
Fizik büyük bir etken ama cilve ve aurası yoksa da bir işe yaramıyor
Aurası tabi ama şu bir gerçek fizik ile birleşik biçimde tavada oluyor genelde.
Ben erkek olsaydım kadında auraya bakardım.
Mantıklı
Neden illa biri olduğunu düşündün ki
Katılıyorum. Bence de düşünmemişsin.
Modluk hakkında pek bilgim yok, sorunda istemediğin cevapları kaldırmak için mi kullanılıyor bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
Önce fizik sonra aurasi ikiside olmaliq
ikiside etkili ama aura ağır basar sanırım
Zilli oluşu ve sura😂
Kesinlikle şurasıdır
Fizik önemli seksi görünüyor
İkisi’de olması gerekiyor
Fındığı 😀
Her ikisi de önemli.
Yüzü fiziği tebessümü gözlerdeki enerjisi
Fizik bence
Aura
Aurası