Boy kalça ve göğüs bunlar önemli hepsi bir arada ve güzel olmalı benim eism 1.53 kalça hiç yok göğüsler iyi saçı kötü facia remsen alnı çok açık saç telleri az ve kıvırcık önde minik bebeklik saçları var çok kötü görünüyor. Eşimi fizik olarak hiç begenmiyorum pişmanım aşık olarak evlendim.
Bence değişir kişiye göre. Göğüslerin büyüklüğü, cinsel ilişkide bir dezavantaj veya avantaj olarak kabul edilmez. Cinsel ilişkide önemli olan, partnerlerin birbirleriyle olan uyumu, iletişimi ve karşılıklı zevk alabilmeleridir. Göğüslerin büyüklüğü, cinsel ilişkideki zevki etkileyen faktörlerden biri değildir. Partnerler arasında açık ve dürüst iletişim, cinsel ilişkideki en önemli faktörlerden biridir. Partnerler, birbirlerinin isteklerini, zevklerini ve sınırlarını anlamalı ve buna göre hareket etmelidir. Herkesin cinsel ilişkideki tercihleri farklıdır. Bazı insanlar büyük göğüslerden hoşlanırken, bazıları küçük göğüsleri tercih eder. Cinsel ilişkide duygusal bağ, fiziksel özelliklerden daha önemlidir. Partnerler arasındaki sevgi, şefkat ve yakınlık, cinsel ilişkiden alınan zevki artırır.
Dezavantaj değil aksine avantajdır. Sanılanın aksine erkeklerin çoğu küçük memeyi daha çekici bulur. İri memeler kadına fazla anaç bir hava verir ve bu hava cinsel yönden iticidir. Ayrıca şunu bilki erkekler memelerden ziyade kalça ve bele daha fazla önem verir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Fotoğraftakine yükselmeyen de kendine erkeğim demesin şu fiziğe yükselmeyip göğüs küçükken ilgi alanıma girmiyor diyen adamın önüne en yakın erkek arkadaşını koysunlar eğiltir çıkarıp sokar bunları okurken de kalkışa geçer 😂😂 Gece en yakın erkek arkadaşını düşünüp boşalmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum 🙄 Erkek gibi erkek olanın fotoğraftakine hayır deme ihtimali yok erkek gibi erkek olan her türlü zevk vermeyi bilir erkek diyorum erkek denk gelecek insana 😂
Bu bir tercih meselesi. Bana göre kadın bedeni memeden ibaret değil. Mesela görseldeki kadının memeleri küçük. Ama bu onun seksi görünmesine engel değil. Hatta vücut yapısına çok uymuş. Büyük olsa, çok yapay dururdu. Büyük meme zamanla yer çekimine yenik düşer. Özellikle de çok iriyse, bel ağrılarına ve duruş bozukluğuna sebep olur. Küçük meme daha uzun zaman, formunu bozmaz.
Göğüslerin küçük olması cinsel ilişkide kesinlikle bir dezavantaj değil. Bence işin özü, fiziksel özelliklerden çok, uyum, hisler ve tutku da bitiyor. Her erkeğin beğenisi farklıdır; kimi büyük göğüs sever, kimi küçük. Tercih meselesi 😌
Benim için dezavantaj doğrusu öyle bir kadına karşı çekim gücü oluşmuyor ne yalan söyleyeyim. Büyük göğüslü kadın yüzünden bağımsız yatakta benim için her daim önde