Göğüslerim yok denecek kadar küçük aşırı küçük yani sütyenler olmuyor hatta üstte kalıyor hep o kadar küçük, böyle biriyle evlilik sıkıntı olur mu sizce cinsel hayat falan
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sıkıntı olmaz
sütyeni boş ver atlet giy ya da meme ucu kapatan sudyene benzeyen aparat var onlardan al tak sütyensiz daha güzel duruyor bayanlar daha seks i oluyor
Genel olarak biz erkekler küçük göğüslerden hoşlanıyoruz, neden sıkıntı olsun ki
Ama sütyenler üstte kalıyor olmuyor diyorum o derece küçük
Yani beni tanısan ne kadar çok küçük göğüs hastası olduğumu anlarsın, küçük göğüsler daha seksi gösteriyor, böyle kadınlar çok hoşuma gidiyor
Hiç merak etme eksikliğini hiç hissetmeyeceksin yaşandı tecrübe edildi
Etkiler tabikide göğüste cinsellikte ki en önemli şeylerden biri. Erkek gibi ya da kuru tahta gibi çok kötü en az bi 80 b c olmalı oda en ama en kötü
Adamın biri yalan söylemiş küçük göğüslerden hoşlanıyoruz genel olarak diye o kadar güldüm ki hayır erkekler genelde 85 ve üstü göğüsleri seviyor. Her zaman dolgun göğüs severler. Aşırı büyük olmayacak ama küçük asla olmayacak. Sırf burada abazalıktan sana yaranmak için girdikleri hale bak 😂😂 zaten sonradan da kendi sevdiğini söylemiş. Yalnız soruna tamamen gelecek olursam sıkıntı şöyle olur zevk alma açısından yoksa gidip birisi seninle göğsün için evlenecek değil ya da gidip sana göğsünü bahane etse bu aşırı komik. Sadece zararı cinsellik sırasında diğerleri gibi o taraf zevk vermez. Yoksa bu bir bahane değil.
Bu düzeltilebilir bişey en kötü ihtimalle ameliyatsız yağ enjeksiyonu yapılıp yine büyütülebiliyor bence sorun etme küçük göğüs seven erkek de çok bu bir kusur değil zaten
Çok sıkıntı yok.
Cinsel organın yerindeyse. Her problemi çözer sin...
Kocana bağlı bedenini değil senin kalbini severse sıkıntı olmaz
Eşim senin gibi. Cinsel haytta sorın olmuyor. Yeter ki isteğin kuvvetli olsun
Valla ben bu kadar küçük olan bende başka kimsede görmedim bir de ilk gee falan gördüğünde sıkıntı olur mu vücudu mu beğenmez mi falan diye endişe ediyorum
İlk geceye gerek yok. Küçük olduğu tahmin ediliyor zaten. Vajina şekli rengi gibi kaygn da olmasın
Ya da hiç olmadığı jfjfj
Eşim destekli 75 giyiyor. Sen ☺️
Destekli yarım atlet falan sütyen pek olmuyor düz tahta denilen bildiğin
Güzel önsevişmen oralın vs olsun. Gerisi boş
En azından sarkmaz böyle teselli ediyorum ben de kendimi işte jfjdj
Güzel 😅
Hayalimdeki göğüs tipi bu şekilde işte😍 Keşke bende böyle birine denk gelsem
ileride ne kadar da olsa ilgisini çekecek büyük göğüsler. slikon taktırman gerekebilir.
O zaman evlenmesin benimle sıkıntı yapacaksa
onu sana hiçbir zaman itiraf etmez. cinsel ilişki sırasında ellemek okşamak ister erkek. olmadığı zaman belli zaman sonra denemek isteyebilir
Neyi deneyecek
Sıkıntı falan olmaz. Büyük göğüs isteyen erkek parayı basar silikon yaptırmana yardımcı olur.
Sen olsan sıkıntı yapar mıydın?
Hayır. Sonuçta büyük göğüslü olup Allah korusun kanser olunca kestirmek zorunda da kalabilirsin. Takmamak lazım fiziğe çok
Olgun düşünüyorsun ne güzel ama evlenirken illaki karşımdaki bakacak benim fiziğime sonradan takmayacak olsa bile en başta bakacak burada birisi görüştüğünüz kızın yüzünü göğüs bedenini beğenmediğinizde ne yaparsınız diye sormuş göğüs bedenine de bakıyorlar mı yani yüzü anlarım da
Seni fiziğine göre beğenmeyecek kişi muhtemelen sadece fiziğini umursuyor olacaktır. Zaten bu konudan eleştirilirsen uzaklaşmak daha iyidir. Karakterinle önplana çıkman lazım. Yine de dediğim gibi göğüs işi kolay. Eğer rahatsız olursan gider silikon yaptırırsın. Özgüvenini düşürme bu konuda.
Zaten ben rahatsız olmuyorum silikon isteyecek biriyle de olmam ama karşımdakine böyle bir şeyin konusunu da açamam zaten bilmiyorum kafam çok karışık
Merak etme seni sevecek kişi gelip de memem çok küçükmüş falan demeyecektir. Zaten görüyordur nasıl olduğunu. Öyle kabul eder seni
Hiç bir sıkıntısi olmaz
Ya ileride başka kadınları beğenirse
Beğenecekse beğenir.
Büyük olsada küçük olsa da başkasını beğenme ihtimali hep olacak
oralardan zevk alıyor musun?
Zamanla gelişiyor merak etme
Sıkıntı olmaz.
Kank genetikte varsa hamile kalınca büyür yaa
Sen evlenir miydin böyle biriyle
Öncelikle ben büyük meme hayranı biriyim ama biriyle memesi büyük veya küçük diye evlenmem çok saçma yanii
Bence de öyle de düz tahta gibi neredeyse benimki normal bir küçüklük değil yani
Kime çekmişsin ki kankk senn bu kadar minnakk
Söylesenne
olmaz
Başkasını beğenir mi
ya erkegin karaterine bagli ama kucuk guzel bence
Ama sütyenler üstte kalıyor olmuyor diyorum o derece küçük
sutyen takma cok guzel giymelik air bra tarzi seyler var
Evet o tarz daha çok yakışıyor zaten
😊 bencede. ama illada sudyen giyeceksen cozum bilmiyorum
Harika bir şey bu
yaptırırısn
Hormonlarını tahlil ettirdinmi hiç?
Evet ama o yüzden değil regl düzensizliğinden gitmiştim gittiğimde kan tahlili falan yaptılar hormonlarım normal çıkmıştı
Seni seven vücuduna göre sevecekse sevmesin zaten
Kalça önemli
Olmaz bence
Buyur
Kaç beden hangi cup?