çevrem çok popüler hayatım boyu hep göz önünde beğenilen bir insan oldum ama küçüklüğümden beri herkesten sakladığım eşcinselliğim var öğrenilirse bütün çevremdeki insanları kaybedeceğim başka insanlar tarafından hor görüleceğim ama gizli korkarak yaşayamıyorum artık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılValla uzun hikaye ama sana özet geçeyim. Eşcinsellik doğuştan gelmez. Doğuştan gelen eşcinsellik mevcudun milyonda birinden daha azdır. Çoğunluk ise ergenlik dönemindeki fizyolojik değişim ve sosyokültürel yapı ile oluşur. Sapkınlıktır. Ancak eşcinsellerin de yaşam hakları vardır ve sosyologlar, devlet politikaları linç girişiminden uzak tutmak için buna göre açıklama yaparlar. Bir bilim adamı eşcinsellik sapkınlıktır derse, ertesi gün cehalet sokakta eşcinsel avına çıkar. En basit örneği, mültecilerin ülkeye gelişi. Birkaç kendini bilmez sayesinde ülke kafatasçı zihniyete büründü. Aynı durum eşcinseller için de olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılbir şeyi yaşamadan kesin şekilde konuşamazsın ki bu dediğin hiçbir yerde kanıtlı değil bahçeşehir siyaset mezunuyum dediğin mülteci şeyini yıllardır profesörler tarafından dinliyorum zaten eşcinsellikle nasıl bağdaştırdın şaşırdım açıkçası ergenlikte olduğunu düşünüyorsan baştan yanılıyorsun 3 4 yaşındaki videolarımda bile bunu dile getirmişim ilkokuldan liseye kadar da hep kızlardan hoşlandım erkeklere karşı en ufak romantik bir şey bile hissedemedim sapkınlık olması için bir insana cinsel zarar vermesi lazım kendimden başka da kimseye zararım olmadı bu konuda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsanların senin hakkında ne düşüneceğini umursamadan istediğin gibi yaşamayı öğrenmek zorundasın. Kötü olan eşcinsel olmak değil.
10 Yorumla
1 yılHer insan dilediği hayatı yaşar bul kendine göre bir partner bak hayatına
02 Yorumla
Soran1 yılsağol abi çok tatlısın valla
- 1 yıl
Benim düşüncem olması gereken bu
1 yılKeşke benim arkadaşım olsan kanka, çok eşcinsel arkadaşım var ve hep yanımda güvende açıkça kendilerini ifade edebiliyorlar
00 Yorumla
1 yılSırf eşcinselsin diye arkadaşların seni bırakacaksa onlar arkadaş değildir :d
04 Yorumla
Soran1 yılcidden değer veriyorum ama onlara yine de kaybedersem çok üzülürüm
- 1 yıl
Fazla takılma hor görenleri biliyoruz zaten ne bk olduklarını hahah.
- 1 yıl
Ya saçmala... Başka arkadaş mı yok? sana değer ve saygı gösterecek bir arkadaş bulursun.
Soran1 yılbütün arkadaşlarım öyle değil bazıları cidden arkamda duruyorlar ama durmayan arkadaşlarımı da seviyorum onlarla kötü olmak istemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
u 1 yılEğer çevren seni bu durumundan dolayı yargılayacaksa bırak gitsinler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa mesela nasıl neye eğilimin var anlamıyorum, baskın mı olmak istiyorsun ya da erkeklerden mi nefret ediyorsun merak ediyorum
014 Yorumla
Soran1 yılerkeklerden nefret etmiyorum baskın da değilim sadece kızlardan hoşlanıyorum o kadar erkek arkadaşlarım da çok sadece romantik veya cinsel bir şey hissedemiyorum onlara karşı
Cevap sahibi1 yılPeki burcun yükselen burcun nedir merak ettim
Soran1 yılburcum oğlak yükselenim aslan
Cevap sahibi1 yılAbi çok baskın birisin yani ne demek Baskın değilim
Soran1 yılbaskından kastın maskülen gözüküp erkek gibi davranmaksa öyle değilim gayet kız gibiyim feminenliği seviyorum karşımdaki insanın da kız gibi olmasını seviyorum
Cevap sahibi1 yılHayır erkek gibi giyinmek vs değil bunlar saçmalıktan ibaret ergence şeyler bence.
Sadece karakter vs olarak sinmiş veya sinen biri değilsiniz görmezden gelinecek değil fark edilecek bir auranız var kesinlikle böyle düşünüyorum astroloji hakkında az bisey okurum vs çünkü
Cevap sahibi1 yılCesaretli birisiniz, özgüvenli, merhametli, lider ruhlu, yönetebilen, güçlü psikoloji sahibisiniz
Soran1 yılbaya bir bilginiz var galiba astrolojide ben çok anlamam ama okumak hoşuma gidiyor
Cevap sahibi1 yılMerakım var diyelim detaycı biriyim herşeyi bilmek isterim mizaç olarak :)) sadece şu dikkatimi çekti.
Astrolojide bazı burçlar baskın tabiatlı bazıları ise dişil tabiatlı. Ben ortalarda geziyorum naif, hassas, kırılgan bir yapım bazen oluyor, bazrn acayip şekilde enerjik, psikolojik açıdan güçlü aldırmaz da olabiliyorum ama narin olduğum zamanlar tamamlanmak istiyorum tuhaf bir şekilde ilgi alaka görmek, sevgi şefkat görmek ile...
Siz de de aksine iki tane baskın eril burç var yanlışım yoksa. Bazen kendi kendime acaba bende böyle bir eşle mi tamamlanırım diye düşünüyorum. Çünkü çok analiz ederim bazen bazı kadınlar bazı erkeklerden daha girişken bile olabilirken bazı erkekler ise bazı kadınlardan bile daha detaycı olabiliyor bunları bir yere bağlamak gerekiyor sanırım yetiştirilme tarzı etkili olsa da burçların da elbette bir etkisi var diye düşünüyorum
Soran1 yılbence de baskın insanlar uysal insanlarla daha çok anlaşıyor ama benim gibi baskın karakterli arkadaşlarım hep kendilerini tamamlaması için daha da baskın insan arayışında oluyorlar aslında biraz da ten uyumu sevgi olan ilişkide her tür insan anlaşabilir illa bir kalıba sokmaya gerek yok gibi
Cevap sahibi1 yılÖyle ama ben psikolojik olarak gerçekten bu manada baskınlığı hissetmek istiyorum. Allah herşeyi dengede yaratmış ve kanaatime göre (Allah daha iyisini bilir) sizin gibi böyle baskın burcu olan biriyle tamamlanmak gerektiğini düşünüyorum. Buna yakın şeyler düşündüm aradım ama sanırım en mantıklısı bu geldi şimdilik. Bazen bir kadından daha ince hassas düşünürüm, zekayı ve inceliği severim mesela
Cevap sahibi1 yılPeki cinsel olarak yani biriyle birlikte oldun mu yoksa sadece şimdilik bir düşünce mi
Soran1 yılbir erkekle hiçbir birlikteliğim olmadı çok eskiden bir erkeğe bir şey hisseder gibi olmuştum ama kendisi benden baya bi büyük ve baskın biriydi o hoşuma gitmişti genelde benden baskın ve ağır görünümlü insanlardan hoşlanırım
Cevap sahibi1 yılBende bu şekilde bir görünüm var ama evin içinde vs bâzen yalnız kalınca biraz ilgi istiyor gibi oluyorum sadece. bayanlar ile birlikte oldunuz mu
Bazı şeylerin dönüşü yok. Bence ona göre iyi düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı durumdayım.. gizli kalmayada devam
54 Yorumla
Soran1 yılzor değil mi
Cevap sahibi1 yılÇok zor ama olması gereken bu
Soran1 yılnasıl dayanıyorsun ya hiç bezmedin mi
Cevap sahibi1 yılBezdim ama ortaya çıkarsa kaybedeceklerim fazla, göze alamam
1 yılBiseksuel olmaya bak
12 Yorumla
Soran1 yılerkeklerden hoşlanamıyorum midem bulanıyor
- 1 yıl
Anladım kolay gelsin
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılkızlar için kötü değil erkekler için kötü
01 Yorumla
Soran1 yılne alaka
Gizli Üye(30-35)1 yılPasif eşcinselim gizlilik daha iyidir hep
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBisexsmisin
32 Yorumla
Soran1 yılhayır
Cevap sahibi1 yılNesin o zaman eşcinsel nasıl anlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılCoğrafya kaderdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErgensin büyük ihtimalle
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem