Cinsel Yaşam Başkasının pişman olduğu cinsel olaylar benim için neden normal? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Başkasının pişman olduğu cinsel olaylar benim için neden normal? Güncellemeler1 yıl Mesela ne diyenlere cevap;anal, gecelik ilişkiler, grup vs... Başkasının pişman olduğu cinsel olaylar benim için neden normal? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl mesela ne gibi pişmanlıklar yaşamışlar bir örnek ver 0 6 Yorumla ax2akrep 1 yıl kız soruyu sorup kaçmış Yorumla Soran 1 yıl Güncellemeye bak Yorumla ax2akrep 1 yıl gurup yaptın mı? yoksa duyduğun zaman mı garipsemmiyorsun yaparım ederim cesaretin mi var Yorumla Soran 1 yıl Yaptım, yapıyorum Yorumla ax2akrep 1 yıl mesela max kaç erkek oldu küçük hanım Yorumla Soran 1 yıl Detaya girmek istemiyorum Yorumla
Subuone19 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Ne gibi mesela yaşadıkları olayları mı kast ediyorsun? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güncellemeye bak Yorumla Subuone19 1 yıl Anladım gayet fazla ve değişik birlikteliklerin olmuş buda artık senin için normalleşmesi başlamış Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Çünkü ilerisini düşünmeden yaşıyorsun. İlerisini düşünsen pişman olursun her türlü. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sınırsız olunca işini iyi yapıyorsunuz. Oyledini bulmak zor 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Normal olanı zaten pişman olmak yerine normal kabul etmek. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Herkes aynı olmaz zaten zevk almayı bilenler farklılıklar isteyenler için zevklidir 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yapıp geçiyor ve zevkine bakıyorsundur. Onlar ise cinselliğe gereksiz anlam yüklüyorlar. 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Düşüncen doğal olarak normal olabilir 2 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen normal olarak kabul ettiğin için. 0 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne gibi örnek verir misiniz 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hersey tamam ama paylaşmak ve grup bence yanlış 0 0 Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zevk meselesi. Herkesin kendi seçimi. 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşadığın için 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Anal zararlı sonuçta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neler yaşadığını bilmiyorumki 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bundan sonra olmaz artık Bas Gaza gitsin gittiği yere kadar Yorumla
cakmak35 Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Çünkü onlar sınır olmalı 0 0 Yorumla
lawyerfrost Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Mesela 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Güncellemeye bak Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. zevk alıyorsun 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kaç kere grup yaptı 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. ne gibi ;) 0 0 Yorumla
Kmlparistanbul Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çünkü normal 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bakış açısı 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. nasıl yani 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ne gibi mesela? 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çoğumuza normal 0 0 Yorumla
modernite2 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 1 yıl Mesela 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Güncellemeye bak Yorumla modernite2 1 yıl Grup my yaptın oha Yorumla modernite2 1 yıl Seni tanımak müthiş olurdu Yorumla Soran 1 yıl Kutun kapalı Yorumla
Bandiban Takip Et Yoda Yaş: 31 1 yıl Mesele hangileri 0 1 Yorumla Bandiban 1 yıl Hangilerini yaşadın? Yaşadığın için veya insanları yargılamadığın için garip gelmiyodur Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Örneğin ne gibi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Güncellemeye bak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seviyorsan senin bileğin şey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
mesela ne gibi pişmanlıklar yaşamışlar bir örnek ver
kız soruyu sorup kaçmış
Güncellemeye bak
gurup yaptın mı? yoksa duyduğun zaman mı garipsemmiyorsun yaparım ederim cesaretin mi var
Yaptım, yapıyorum
mesela max kaç erkek oldu küçük hanım
Detaya girmek istemiyorum
Ne gibi mesela yaşadıkları olayları mı kast ediyorsun?
Güncellemeye bak
Anladım gayet fazla ve değişik birlikteliklerin olmuş buda artık senin için normalleşmesi başlamış
Çünkü ilerisini düşünmeden yaşıyorsun. İlerisini düşünsen pişman olursun her türlü.
Sınırsız olunca işini iyi yapıyorsunuz. Oyledini bulmak zor
Normal olanı zaten pişman olmak yerine normal kabul etmek.
Herkes aynı olmaz zaten zevk almayı bilenler farklılıklar isteyenler için zevklidir
Yapıp geçiyor ve zevkine bakıyorsundur. Onlar ise cinselliğe gereksiz anlam yüklüyorlar.
Düşüncen doğal olarak normal olabilir
Sen normal olarak kabul ettiğin için.
Ne gibi örnek verir misiniz
Herkes farklı ancak zevkin sonu yok
Hersey tamam ama paylaşmak ve grup bence yanlış
Zevk meselesi. Herkesin kendi seçimi.
Yaşadığın için
Anal zararlı sonuçta
Normal cunku tanimak isterdim seni
Neler yaşadığını bilmiyorumki
Bundan sonra olmaz artık Bas Gaza gitsin gittiği yere kadar
bakış açısı diyoruz buna
Çünkü onlar sınır olmalı
Mesela
Güncellemeye bak
Zevk meselesi
zevk alıyorsun
Kaç kere grup yaptı
ne gibi ;)
Çünkü normal
Bakış açısı
nasıl yani
Ne gibi mesela?
Çoğumuza normal
Mesela ne
Mesela
Güncellemeye bak
Grup my yaptın oha
Seni tanımak müthiş olurdu
Kutun kapalı
Mesele hangileri
Hangilerini yaşadın? Yaşadığın için veya insanları yargılamadığın için garip gelmiyodur
Örneğin ne gibi
Güncellemeye bak
Seviyorsan senin bileğin şey