Sevdiği ya da zarar vermek istemediği için mi girmedi? Benimle girdi. Hatta diğer eski sevgilisi bakire olmasına rağmen onunla da girmiş. Peki diğeriyle neden girmedi? Bunu kendisine sordum cevap vermedi. Kız çirkin değil. Güzel bir kız?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kız istemedi belki buda çok normal en mantıklısını o yapmış sevgilin onla bunla dost hayatı yaşıyor mis gibi oh valla hayat bunlara güzel
Bazı kızlar o şeyi yaşadıktan sonra illede evlen benimle diye yapışıyor o hissiyatı aldıysa bulaşmak istememiştir başına bela almak istememiştir vur kaç istiyor adam
İllaki bizde öyle diyoruz heralde benden sonraki sevgilisi de öyle demiştir. Neden bizimle yaşadı
Evleneceğinin garantisi olmamasına rağmen verdiğine göre ayrılması da bi sorun yaratmayacak sende. Vermeseydin der olur biter o kız ayrılmıştır isteyince
o kız vermemiştir. eminim 4. yü de arıyordur şimdi. senden de hevesi geçmek üzeredir.
Hayır kız nasıl diyeyim hemen kendini bırakıyormuş her şey sevgilimin elindeymiş. İstese yapardı
o kız yapışkandır o zaman. başına bela olur diye korktu belki sevgilin.
senin gibilerle seks yaparlar genelde. by by dediklerinde yapışkan olmayacak kızları zükerler
Benle ilişki yaşayınca zaten ısrar etmek zorunda kaldım bazı şeylere zorladım bunu biliyor. Boşuna yatmadım heralde evlenmek zorunda benimle
:) çok beklersin. asla evlenmez
Sizlede cinsel ihtiyaçlarını gideriyor sonra böyle kızlar çıkıp "beni geçmişimle yargılamaaaa geçmiş geçmişte kaldii hadi evlenelim" yok almiyim
kıyamamıştır sana kıymış. bana kızma ama böyle olur hep
Nasıl kıyamamış ne olur ki böyle olursa
o kıza kıymamış yapmamış zorlamamış
Bilmiyorum ama neden kıyamaz ki. Bize kıymış mı
Biraz öyle olmuş o kızla ilişkisi ne kadar sürmüş
1 buçuk seneye yakın
Ama o kızı sevmemiş, nerden biliyorum çünkü ondan sonra bana döndü onu sevse dönmezdi bana
Kendini avutma
Belki vermemiştir sen bakire değil miydin
Evet ama verdim
Herkesin kendi kararı takma bunu kendi mutluluğuna bak
kız istememiş evlenmelik kızsın sende
Nasıl yani
gizlisin detaylı anlatabilirim
detaylı anlatırım
ben mesela senin ğibi kızlara ilgi duyarım evlenmek isterim her erkek aynı değil
orada mısın
?
Şeninde vücudun güzeldir
Yoo sadece benim değil diğer ikisinin ki de güzeldi biri kendi isteğiyle yapmış ilişkiyi sevgilimle diğeriyle zaten yaşamadı bunu merak ediyorum
Sizi istemiş onu beyenmemiş
Öyle mi acaba
Evet
Kolay kızları sever sevdiklerimizi hayır
Açık konuşur musun
Aşık olduğumuz kızların ilki olmak külfetli geliyor. Diğer yandan geleceği sorun etmeyecek, ben olmasam zaten başkasına verecek ruh halinde olan kızları kolayca bozarız
O kızda başkasına verebilir
Onu anlayabiliyoruz canım
Sen o olmazsa başkasına vereceğini, verince de evlenmek için kendini yırtmayacağını belli etmişsin. En sevdiğim kız tipi 😆
Kiz istememistir. Girmedi degil. Girememis
Yok öyle değil kız kendini hemen bırakıyormuş. Sevgilimin elindeymiş her şey istese yapardı
Inanma ya seni yiyor. 😂
Ben bunu başkasından duydum ondan duysam inanmazdım zaten
Bak erkeklerin cinsel organi durduk yere bile kalkiyor. Kaldiki cinsel iliski yapma firsati varsa yapar. Adamin zaten sevgilisiymis. Aldatma durumu yok vicdan azabida cekmeyecek. O kiz vermemistir. Benden demesi
Bak şöyle anlatayım. Sevgilim kız arkadaşının boynundan öptüğünde kız hemen kendini bırakıyormuş. Yani karşı koyma şansı yok kızın. İstese yapardı sevgilim
Iyi dedigin gibi olsun😂
Kıyamamıştır
Tatlı mıydı
Kız mı
İlişkiniz
Ne alaka şimdi
Ne bilim canim çekti shdhdhd
Onu ileriye ayirmis
Sanmıyorum ilerisi olamaz çünkü ben varım
Oyledir
Kiz istememistir
Sen bakire miydin