Cinsel Yaşam Penisin boyu mu? İşlevi mi önemli sizce? Fetisistbirben Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hangisi önemli sizce? Penisin boyu mu? İşlevi mi önemli sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boyu önemli değil diyenler kendini avutan kesim. Boyu da, işlevi de, kalınlığı da bir aşamaya kadar önemli evet. 2 0 Yorumla
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Boy ve kalınlık varsa işleve gerek yok ben üstüne çıkar işlev kısmını kendim hallederim 2 4 Yorumla İsimsizBirDelikanlı 1 yıl Kaç olmali sence Yorumla sumeyyeklc 1 yıl 16 üzeri kalın ve şekli estetik olmalı Yorumla İsimsizBirDelikanlı 1 yıl 1cm ile kaçırdık neyse bende inç6cm o yüzden sıkıntı olmaz Yorumla Fetisistbirben 1 yıl Olurr ğaüdpvşgp Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Sahibi 0 1 Yorumla Fetisistbirben 1 yıl Obuağağğğ Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Boyu da kalınlığı da işlevi de hepsi önemli 0 0 Yorumla
bahar82882 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl işlevi önemli 3 1 Yorumla Fetisistbirben 1 yıl Küçük olsa da olur yani sğcğğf Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. önce işlev, sonra boy ve kalınlık. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boyu önemli değil diyenler kendini avutan kesim. Boyu da, işlevi de, kalınlığı da bir aşamaya kadar önemli evet.
Boy ve kalınlık varsa işleve gerek yok ben üstüne çıkar işlev kısmını kendim hallederim
Kaç olmali sence
16 üzeri kalın ve şekli estetik olmalı
1cm ile kaçırdık neyse bende inç6cm o yüzden sıkıntı olmaz
Olurr ğaüdpvşgp
Sahibi
Obuağağğğ
Bol gelirse teflon sarar saplayiz bizde 😂😂😂
Bence hepsi önemli
Boyu da kalınlığı da işlevi de hepsi önemli
İkiside
işlevi önemli
Küçük olsa da olur yani sğcğğf