Penis boyu önemli sizce? Kimi erkek küçük olduğu için utanır çekinir kimi büyük dive övünür gerçekten ideal boy sizce kaçtır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılFilm etkisi ile takıntılı olduğum dönemlere denk gelen bir zaman bu soruyu samimi olduğum bir kıza sormuştum. ... evet dedi bazı kızları için bu önemlidir. Ancak onu bunu soksan (kolunu göstererek) yine doymaz demişti gülümseyerek önemli olan sevgiydi ona göre. Nitekim o zaman pek tatmin etmeyen bu açıklama üniversite okuyunca kesin bir kanıya ulaştı. Dünyanın en büyük ortalamasının olduğu ülke 18 cm ile Kongo ülkesi ki tabi ki bu bir zenci ülkesi. Bilinenin aksine çoğu Afrika ülkesinin ortalaması beyazların yaşadığı ülkelerle de aynı. Günümüzde insanlar normal olarak belirlenen boya küçük büyük olarak belirlenen boya ise normal deniyor. 20 cm ve üstü penis boyu erkek için rahatsız edici bir şey olmakla beraber daha erken bitecek olan bir cinsel yaşamın belirtisidir. Dünya genelinde illaki bir ideal boy söylenecekse eğer beyaz ırk için 15 sarı ırk için 11, zenci biri için 18 cm'dir.
18 Yorumla
Soran+1 yılSevgini etkisinin büyük olduğunu biliyorum zaten. İlla sevgi gerekmez cinsellikte
Cevap sahibi+1 yılTamam onun haricinde olan bilgileri zaten verdim.
Soran+1 yılSana şöyle söyliyim ozaman bir prof vajinanın 20 ile 25 cm büyüklüğünde olduğunu söylemişti yani en az 15 23 santim idealmiş en fazla 18 cm olur dedin ya orda yanılıyorsun işte zenci olmayan kişilerde bu boy olabiliyor tabi sizde olmadığı için böyle düşünmeniz normal bnim sormamdaki amaç türkerkeklerinin kısa genelde bu sorun olur mu acaba dedim :)
Cevap sahibi+1 yılAl sana dünya penis ortalaması.
https://www.vimaxpills.com/int/images/adv-img4.png
Benim işim bu bana öğretme işimi.
Soran+1 yılOnlar ortalaması ya 21 cm olan gördüm gözümemi inanim sanamı ayrıca ne iş ne ayaksınn :)
Cevap sahibi+1 yılO da kesmezse al bütün ayrıntıları ile :D
https://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
Cevap sahibi+1 yılOrtalama denilen olay normal olan olaydır. 1000 Türk erkeğinden 1'inin 20 cm'in üstünde penisi vardır mesela.
Soran+1 yılİyileri denk geliyor bana heralde haha neyse uzattıkya yeterince bilgisahibi oldum sayende :)
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi hanfendi benimki 19 santim yok efendim 22 santim diyenlere inanmayın birkere. Doğal halde böyle bir penis yok. Hepimiz insanız. Eşek değiliz. Soruya gelirsek
valla boydan çok çap önemli diyolar. Ve tabiki işi bilmek. Ama küçük de olmamali şimdi. 15 en az olacak. Ama 40 santimin kimseye bir yararı olmaz. İnsan olalım insan gibi seviselim. Saygılar...11 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün :D :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
önemli ama çok önemli değil mesela bir kadını tatmin etmek için penisimi kullanmama bile gerek kalmaz (sekste süperim, herkesi tatmin ederim demiyorum yanlış anlaşılmasın) ayrıca büyük olması avantaj değil dezavantaj her şeyin normali iyi
117 Yorumla
Soran+1 yılNormali kaç oluyor onu sormuştum :)
Soran+1 yıl13 te çok küçüktür yani
Soran+1 yılYapmadım ki :)
Soran+1 yılBilsem sormazdım
Soran+1 yılNe p*rnosu var p*rno mu izliyorum sanki saçma saçma konuşma bilmediğim için soruyorum farkındaysan büyük olmazsa olmaz demiyorum bilgi paylaşımı yapıyoruz şurda bn sana büyük penisi savunmuyorum kompleks yapıp görüş atma lütfen
- +1 yıl
kompleks yapacak bir şeyim yok senin de sinirlenecek bir şeyin yok neye atarlandın anlamadım. p*rno izlemesen bile p*rno kültürüne maruz kalıyorsun sorduğun soru bunun kanıtıdır. madem hiçbir şey bilmiyorsun birkaç yorumda niye o küçük bu küçük diyorsun ben sana gerçekleri anlatıyorum biriyle birlikte olursan küçük olmasını değil büyük olmasını dert et
Soran+1 yılKüçük oldukları için küçük diyorum büyük olupta dert eden hiç görmedim bence türk erkeklerinin en fazla 13 14 olduğu için kendini avutma konuşması yapıyorlar. Sinirli değili ayrıca :)
- +1 yıl
büyük diyenlerin çoğu yalan söyleyen abaza takım büyük ihtimal hayatlarında 1 kere bile cinsel ilişki yaşamadılar yoksa onların sözüne baksak türkiye ortalaması 25 olmalıydı. ayrıca söylediklerimi hem kendi tecrübelerimden hem de kadın arkadaşlarımın yorumlarından toplayarak söylüyorum benimki ortalamanın birkaç cm üstünde ama ortalamadan kısa olsaydı bile işimi görürdü çünkü neredeyse yarısını kullanmıyorum ilişki sırasında
Soran+1 yılIyy one öyle :) :p
Soran+1 yılOff neyse anlatamadım kendimi :/
Soran+1 yılSucum mucuk iyice kafam karıştı :) neyse aşk olsunda gerisi teferruat :)
+1 yılhiç sorun etmedim
önemli olan doğru orgazm ve duygu12 Yorumla
Soran+1 yılYani ne bilim küçük diye sorun eden insanlar neden ediyor :)
- +1 yıl
fazla şey istiyorlar ondandır
yetinmeyi bilmek gerekir
Boydan ziyade kalinlik daha onemlidir bir kadinin tatmini acisindan ama erkekler boy tartisir 9cm-13cm eh ideal deniyor litareturde daha uzunu daha zevk verir kadina diye bisi yok erkeklerin yarisidir uzunluk meselesi dedigim gibi
10 Yorumla
+1 yılbence bir kadını önce görsel olarak tatmin etmek için önemli.
14 Yorumla
Soran+1 yılGörsellikle pek alakası yok bnce :)
- +1 yıl
emin ol var, kadının penisi gördüğü anda gözünün korktuğunu görmek veya woow tepkisini duymak çok fark yaratıyo :)
Soran+1 yılHaklı olabilirsin :)
- +1 yıl
kastettiğim görsel tatmin buydu :)
+1 yılbilmem ben kendikim biliyorum. gayet yeterliymiş ;) hatta biraz fazlalığı varmış :D
115 Yorumla
Soran+1 yılKaç cm :)
- +1 yıl
19 :D
Soran+1 yılFazlalığı yok normal :)
- +1 yıl
sadece boyla değerlendirirsen öyle :D
- +1 yıl
baya yemişsin anlaşılan :D
Soran+1 yılİşlev mi diyorsun :)
- +1 yıl
neyse çoluk çouk muhabbeti oldu iyice bu.
Soran+1 yılHahaa hiç güleceğim yoktu çolukçocuğun sexle ne işi olur alemsin :)
- +1 yıl
ortalıkta seks muhabbeti özel şeyler çocuk işidir kızım. ayrıca çocuk değilsen gizli kullanıcı olarak burada takılmazsın. çocuksunuz gtünüzden korkuyorsunuz.
Soran+1 yıl21 yaşındayım sen neden böyle sinirlendin anlamadım
- +1 yıl
bende 30 yaşındayım :) neden sinirleneyim. gizli modda takılıp geyik yapmaya gerek yok çocuklar gibi. varsa cesaretin olgunluğun kendini saklama gereği duymazsın.
Soran+1 yılBöyle bir soru soruyorum sonuçta kendimi gizlemesem sapık sapık mesajlar alırım :) geyik yapmıyorum bilmediğim için soruyorum
- +1 yıl
Mesaji kapatirsan almazsin canım.
Soran+1 yılBilmiyordum :)
- +1 yıl
sen gel ben sana çok bilmediğin şeyi öğretirim.
Ne bamya ne patlican; soyle Adana hiyari gibi kapkalin olup mest etmeli kadini.
10 YorumlaGözlemlerime göre 13 cm ve üzeri yeterli tabi kalın olmak şartıyla zaten uzun ince olması da tercih edilmiyor kısa kalın daha çok zevk veren penis
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl13 ten küçükse küçüktür 13-16 arası ideal dahası büyüktür :/
10 Yorumla
+1 yılen az 17 cm olmalı ve 20 ye kadar yolu var ideali bu
10 Yorumla
+1 yılBen ilk soruna cevap vericem hem erke hemde kiz icin elbette boyu onemlidir
10 Yorumla
+1 yılBak penis boyu büyük ya da küçük önemli değil herşey beyinde şükür ne büyük diyebilirim nede küçük orta halli
10 Yorumla
+1 yılBen işlevi diyorum benim ki ortalamalarda birşey gayetde memnuniyet veriyo... ;)
10 Yorumla
+1 yılThere was never any problem
219 Yorumla
Soran+1 yılI think your penis is too small
- +1 yıl
yaşımla aynı.
Soran+1 yılSize ordinary :p
- +1 yıl
waow good room
Soran+1 yılThere is that good beybi :)
- +1 yıl
You said to me beybi. I love you :) :*
Soran+1 yılAhaha do you like ;)
- +1 yıl
Yes :)
Soran+1 yılTamam hadi özümüze dönelim uzattık iyice :)
- +1 yıl
ahah tamam :) ben bir ara yazdımda türkçe sen yazınca devamını getirdim :)
Soran+1 yılGaza geldim biran ;)
- +1 yıl
hmm anladım. veni özelden ararmısın? 0545-895-49-33 . al tel verdim sana :) aramanin sebebi öyle muhabbet edelim. özelden ara telefon numaranın gelmesini istemiyirsan :)
Soran+1 yılHayır numaranı istemedim buraya yazmasaydın numaranı :)
- +1 yıl
interne hakkım az diye yazdım. neyse bos verin yazmadı sayın numaramı :)
Soran+1 yılZaten aramam yani ;)
- +1 yıl
Hem mesaja gecsek olur mu peki?
- +1 yıl
atmadigina göre olmaz diyorsun :) peki siz bilirsiniz
Soran+1 yılEvet olmaz diyorum :)
- +1 yıl
Anladım :)
Ben büyük diye övünemiyorum maalesef :/
238 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu küçük
Soran+1 yılEe ne var bunda ya küçük olsaydı :D
Soran+1 yılKorkulur mu ondan ya oyş :p
Soran+1 yılAbartma ya :)
Soran+1 yılBilmem güle güle kullan nediyim :)
Soran+1 yılSanki 25 santim çok abarttın zenciler ne yapsın ;)
Soran+1 yılPeki :)
Soran+1 yılBune samimiyet :/
Soran+1 yılAyy ne kızacam ya işim güçüm yoksana mı kızim :)
Soran+1 yılHort mu nasıl bir adamsın ya tm küsme :)
Soran+1 yılHımm yandan çarklı maço yani ;)
Soran+1 yılHaha boşver ;)
Soran+1 yılAyıp bişey değil yahu :)
Soran+1 yılSapık yaptın iyice bni :/
Soran+1 yıl:) peki sapık değilim :p
Soran+1 yılEmin değilim :)
Soran+1 yılSen burada mısın hala :)
Soran+1 yılGel bn besliyeyim seni :)
+1 yılÖnemli cuckold p*rno yaz bir google a
15 Yorumla
Soran+1 yılNe p*rnosu ya :)
- +1 yıl
Kocalarinin seyi kucuk diye zencilerle yatan coj fazla kadin var avrupada yani onemli boyu
Soran+1 yılZenci candır gerisi heycan :)
- +1 yıl
Ayip ediyorsun kocaman seyimiz yok ama kocaman yuregimiz var
Soran+1 yılHaha onlarında vardır yüreği hem napıcam ki yüreği yatakta :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bilimsel olarak 11 12 iyimiş.
10 YorumlaOnemli tabi penis kalin olcak
15 Yorumla
Soran+1 yılKalınlığı değil boyu diyorum :)
Soran+1 yılHım bencede :)
Soran+1 yıl19 cmdi bilmem büyük mü :)
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hayır kadını mutlu edersin ufak bir Penisle
17 Yorumla
Soran+1 yılUfak bir penis ne yapabilir ki en fazla :)
Soran+1 yıl10 cm le 20 cm aynı şey değil yani ;)
Soran+1 yılHaha o anlamda demedim yahu :p
Soran+1 yılOrganzma herkes ulaştırabilir sevişmkle seks aynı şey değil neyse görş için tşklr
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok değil eziremsem abi uzmandır 46 yaşında
13 Yorumla
Soran+1 yılWhatt? :/
Cevap sahibi+1 yılEziremsem abi yazmışya morukuzman :D
Soran+1 yılHıı tamam :D
ıdeal 13 14 zaten ılk 3 4 cm zevk verıyor
112 Yorumla
Soran+1 yıl13 14 çok küçük değil mi?
Soran+1 yılHerkesin şeyi farklı sonuçta neden olmasın ki :)
Soran+1 yılHaha saçmalama hiç zenci şeyi görmedin galiba :)
Soran+1 yılGördüm oyüzden söyledim zaten :)
Soran+1 yılSanane :/
Soran+1 yılSorma :/ :)
+1 yıl14-16 cm ideal
00 Yorumlaıslev onemlı
10 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!